Nerden baslasam bilmiyorum kafam cok karisik kac saatir agliyorum muzik dinleyip
cicegi burnunda tazecik bi iliskim var Okadar guzel ki herrsey bulutlardayz sanki ama benim korkularim var hastayim kizlar a.s hastasiyim teshs konulali 3 ay olmadi ona soyleyemiyorum bazen agrilarim beni evden disari cikarmiyo zayifliorum hizla oyle ki yaninda kucucugum ilaclr saclrimi da dokuo acildi iyice rengm kul gbi askim cok yakisiklii boyu posu fizigi yerinde gittgmz yerlerde dolmuslarda hep onu kesen kizlar goruyorum kiskanclktan catliorm haliylee :'( hem boyum uzun degil hm gundn gune eriorum bide bu hstlgn ilerde kamburlk riski varr
:'( iki ablam da gecen hastaykn dediki ayril cocuktn dha fzla baglnmsn sende uzulme dedi once saka yapiolar sandim bktim gayet ciddiler ilerde zaten kafasni karistrlar onun dediler bogazmda bi yumru gzlerm dolu en yakin iki arkdsmdan biri hakli dedi saglgn duzelnce baslarsnz tekrar dedi digeri sacmalaama kanser msn sanki dedi ona anlatsam mi yoksa iyilesmeme kendme dikkat etmemi baksam sacmalio muyum ya ondan ayrilnca daha kotu olursam cook mutluyum onunla oda mutlu akil verin napmaliym napayim
(