- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 161
Gerçek kişi ve konuları tenzih ederek yazıyorum..... kayınvalidem yanımdan geçerken hırladı ısırır mı diktirdim sökülür mü babam annemi yedi miannem gerçek annem mi yoksa beni camiden mi aldılarsevgilim gazozuma ilaç koydu bende biliyordum ama içtim hamile kalmişmıyımdır ertesi gün hapı idrar söktürür mü ilk gece göstersem mi koklatsam mı görümcemin poposu çok büyük bana çarpar mı kayınpeder şaşı mı bana mı öyle geldieltimin kuyruğu var kessem miteyzelerim acil cevap verin lütfen çişim geldi altıma yapsam mıablalarım kocam beni her gece ya dövüyor ya seviyor istediğinde versem mi vermesem mihanımlar eklediğim fotoya bakın adam kıllı çıktı sizce ağda gereklimi enişdem bana pışt dedi siz olsanız ne yapardınızbacılarım beş çocukla boşanıyorum altınca karnımda ................................Uzun süredir takip ediyordum üyelik şimdi kısmet oldu diye başlayan bunlara benzeyen o kadar çok konu var ki yeni üye en az beş konu açmış saçma sapan elli mesajdan önce konu açmak yasaklansın lütfen sizce......
Son düzenleme: