ablalarim kardeslerim fikrinize ihtiyacim var :(

Sen çok temiz üreklisin :16:
Nişanlınla danış .
Vicdanı üçün değil seni sevdiği üçün senle olmalı.
Birbirinizi sevirsenizse gereksiz huzursuzluklardan incidici sözlerden gaçının.:34:

kiz ablaaa sen Azeri misin yoksaaaaa.'incidici' falan.
ha bu arada Allah razi olsun caniiim senin yureinin temizligiki oyle hiss ediyosun

Canım benim çok ödün vermişsin kendinden tepene çıkmış durum bu tamamen.:50:
Üzüldüm şimdi Allah katında nikahınız var diye sana böyle davranmaması lazım hakkı yok yani:50: Allah rızası böyle şeyler gerektirmez.
Birazcık huysuzluk ettiysen deli olmazsın emin ol çok üzüldüm bende şimdi.:50:
Sen kendini anlatamıyorsan eğer bir arkadaşın ya da anne baban konuşsun nişanlınla senin için çok fedakarlık yaptı üzmeye hakkın yok diye.

annem dediki dur simdi ararim onu.kizima babasi bile kural koyamazdi seni dinledi simdi beyenmiyosun diyecem dedi.dedimkiii simdi cevap verir biser huzursuzluk olmasin

tatlım niye kendinden bu kadar taviz veriyorsun sen elbette dışarı çıkacaksın arkadaşlarınla görüşeceksin sen daha nişanlı iken bu kadar teviz veriyorsun evlenince daha kötü şeyler yaşarsın burada biz sana nişanı at ve ya devam et diyemeyiz sonuçta birlikte karar vereceksiniz ama sen sırf seviyorum diye de her şeyi yapma gözünü seveyim sen dik dur ve kararlı ol

annem dediki dur simdi ararim onu.kizima babasi bile kural koyamazdi seni dinledi simdi beyenmiyosun diyecem dedi.dedimkiii simdi cevap verir biser huzursuzluk olmasin

Ama sen kendin çıkmıyormuşsun dışarı o göndermemezlik yapmıyormuşki..
Buarada yazdıysan görmedim özür dilerim yaşın kaç ve nerede yaşıyorsun.

kavqanin ozeti :ben dedimki hayatim gel namaz kilalim sonra yemek ye .dedikj tamam.sonra dayanamadi dedi yiycem dedim aa lutfeeen gel 5 dk dayan.dinlemedi yedi.ve bende tamam o zaman kilirim ben dedim.ama kmadim.geldim oturdum dedim ben yemicem yemek.ve yemicem sozu icin yuzume bile bakmadan gitdi ve az once yazdiim sozleri yazdi insan degilsin falan

kavqanin ozeti :ben dedimki hayatim gel namaz kilalim sonra yemek ye .dedikj tamam.sonra dayanamadi dedi yiycem dedim aa lutfeeen gel 5 dk dayan.dinlemedi yedi.ve bende tamam o zaman kilirim ben dedim.ama kmadim.geldim oturdum dedim ben yemicem yemek.ve yemicem sozu icin yuzume bile bakmadan gitdi ve az once yazdiim sozleri yazdi insan degilsin falan

E karnı acıkmıştır adam ilk başta yemek yemek istemiştir.
Sen de gereksiz yere tepki vermişsin.
Ama sana insan değilsin demesi de çok incitici :20:

tatlım niye kendinden bu kadar taviz veriyorsun sen elbette dışarı çıkacaksın arkadaşlarınla görüşeceksin sen daha nişanlı iken bu kadar teviz veriyorsun evlenince daha kötü şeyler yaşarsın burada biz sana nişanı at ve ya devam et diyemeyiz sonuçta birlikte karar vereceksiniz ama sen sırf seviyorum diye de her şeyi yapma gözünü seveyim sen dik dur ve kararlı ol
tesekkur ederim canim.onerilerin fikrini bildirdigin icin :*

Ama sen kendin çıkmıyormuşsun dışarı o göndermemezlik yapmıyormuşki..
Buarada yazdıysan görmedim özür dilerim yaşın kaç ve nerede yaşıyorsun.

19 yasim vaar.Bakude oturuyorum Azeriyim.ben o cikma gitme disariya dedigi icin gitmiyorum.yoksa her isimi kendim yapan.her isine kendim kosan biriydim ben

Son düzenleme:

Tatlım bu anlattığın olayda ikinizde çok tepki vermişsiniz. İncitici laflar etmemesi gerekirdi tabi:50: ama o izin vermiyor bende dışarı bile çıkmayayım deme hakkı yok yani o kadar da.

Annene söyle onu arasın ama öyle konuşmasın. Çok emek verdiniz birbirinize 1 yıldır nişanlısınız üzmeyin birbirinizi desin. Öyle konuşursa dargınlık çıkar.

eğer baban o kadar karışmıyorsa nişanlınızın kulu kölesi de deilsiniz. sende bi insansın. herkesle irtibatını koparman olmamıs yani. ne yaparsan yap yaranamazsın adama.

Bu yasaklamalar, kısıtlamalar , yalnızlaştırmalar bumu sevgi.
Bazılarının sevgi tanımında bir gariplik var bence.
Neden böyle şeylere izin veriyorsunuz.
Sizi tanıdığı gibi sevmeli sonra değiştirmeye çalışmak neden.
Evlilik hayatını böyle mi geçirmek istiyorsun, bir evin içinde yalnız.
Yarın öbürgün sen annelerlede belki akrabalarınlada görüştürmeyecek, izole bir hayat yaşayacaksın ama o
Kafasına göre takılacak.
Bu adamları siz çıkarıyorsunuz tepenize sonra da indiremiyorsunuz.
İşin kötüsü onlarda yaptılarını doğal ve olması gereken bu şeklinde görüyorlar.
Ben senin yerinde olsam böyle bir hayata razı olmazdım

ya o beni tanir abla 2dk maximum 5 dk gecer tepkim.kin tutamamki
hemende pisman olurum.oyle cocukca seylere tepki veririm hep.kac aydir 4-5 defa oldu boyle sey.8 ayda

Ama önceki mesajlarının birinde Allah rıası için yapıyorum o yaptırmıyor yazmışsın.
Canım o dışarı çıkmana bile müsade göstermiyorsa annen güzelce konuşsun ozaman.
Seni dışarı çıkarmıyor kimseyle görüştürmüyor ama kendi iş yerindeki kızlarla bile görüşüyor.
O da gitmesin o zaman işe oturun hep evde.Böyle şey olmaz balım.
Annen güzelce konuşsun bence.

Back
X