herkese merhabalar benim karnım bir aydan fazladır ağrıyor sürekli. Önceden adett olsam bile pek ağrımazdı ama şimdi öyle değil. Doktora gitmek için pek müsait değilim bu aralar size danışmak istedim. Fikir verirseniz çok memnun olurum şimdiden hepinize teşekkürler...
Bu arada 20 yaşındayım
herkese merhabalar benim karnım bir aydan fazladır ağrıyor sürekli. Önceden adett olsam bile pek ağrımazdı ama şimdi öyle değil. Doktora gitmek için pek müsait değilim bu aralar size danışmak istedim. Fikir verirseniz çok memnun olurum şimdiden hepinize teşekkürler...
Bu arada 20 yaşındayım
havalardan dolayı üşütmüş olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonuda olabilir bence ihmal etme ve doktora görün derim sonuçta idrar ve kan testi isteyecek ve karından muayne edecek geçmiş olsun.
Bu arada 20 yaşındayım
karnım derken hangi bölgeden bahsediyorsun canım. üşütmeden kaynaklanan rahatsızlıklarda genelde mide ile bağırsaklar arasında kalan boşlukta sızlama ve burkulma gibi bir acı olurken, idrar yolları rahatsılıklarında göbekten alt kısımda benzer ağrılar olur. ayrıca iltihapta idrar esnasında yanma olur. kramp gibi olan bu ağrı türünde çoğu zaman insan kendini kaybedecek hale gelir. sürekli idrar varmış gibi bir his yaşarsın. her ikisinde de en büyük etken üşütme. ayağını sıcak tut. sıcak şeyler tüket. ve doktora gitmeyi ihmal etme . basit bir kaç ilaçla toparlanırsın. geçmiş olsun