Ablalarım sizden bir akıl almak istiyorum

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Merhaba herkese öncelikle.
Aslında bu anlatacağım dert değil ama içimi kemiren bisey sadece sizlerden akıl almak istedim.
Ben üniversite öğrencisiyim , bir sınıf arkadaşım var ve gecen sene eylülden beri yani okul açıldığından beri bana karşı bi ilgisi olduğunu düşündüm her zaman ama bana bunu gelip söylemedi bazı imali konuşmaları , davranışları ve bu zamana kadar yaşadığımız olaylar sonucu bunu hissettim şimdi uzun uzun. Bunları anlatamicam tabiki duygularının yoğunluğunu bilemiyorum yani basit bir hoşlantı da olabilir benim için öldü bitti demiyorum , sorun şu ki biz çok iyiydik her şey güzeldi ama okulun tatile girmesiyle beraber ki yaklaşık 2 ay oldu ne bi mesaj ne arama ne sorma aynı şehirdeyiz de yani şimdi diceksiniz ki o zaman sana ilgisi yoktur ama gerçekten hissettim yani bos kuruntu değil başka arkadaşlarımda farketti sizce neden hiç mesaj atmiyo aramiyo sormuyo ve sizce ben mesaj atmalı miyim onu mu beklesem ?

Merhaba herkese öncelikle.
Aslında bu anlatacağım dert değil ama içimi kemiren bisey sadece sizlerden akıl almak istedim.
Ben üniversite öğrencisiyim , bir sınıf arkadaşım var ve gecen sene eylülden beri yani okul açıldığından beri bana karşı bi ilgisi olduğunu düşündüm her zaman ama bana bunu gelip söylemedi bazı imali konuşmaları , davranışları ve bu zamana kadar yaşadığımız olaylar sonucu bunu hissettim şimdi uzun uzun. Bunları anlatamicam tabiki duygularının yoğunluğunu bilemiyorum yani basit bir hoşlantı da olabilir benim için öldü bitti demiyorum , sorun şu ki biz çok iyiydik her şey güzeldi ama okulun tatile girmesiyle beraber ki yaklaşık 2 ay oldu ne bi mesaj ne arama ne sorma aynı şehirdeyiz de yani şimdi diceksiniz ki o zaman sana ilgisi yoktur ama gerçekten hissettim yani bos kuruntu değil başka arkadaşlarımda farketti sizce neden hiç mesaj atmiyo aramiyo sormuyo ve sizce ben mesaj atmalı miyim onu mu beklesem ?

Şimdiye kadar ilgisi olup da harekete geçmeyen erkek tanımadım.
2 aydır iletişime geçmeyen birinin şu saatten sonra yazacağını düşünmüyorum açıkçası.
Yakınsanız arkadaş olarak mesaj atabilirsiniz ama öerhaba ne haberdn öteye gitmemişseniz gerek yok bence

Düşündüğün gibi ilgi yok demekki. Sizi hoş buluyor olabilir ama o kadar da önemsemiyor demekki.
Yoksa neden yazmasın ki?

Peki şunu sormak istiyorum okul açıldığı zaman tekrar bi ilgi gösterirse nasıl davranmalıyım ?

Değer veriyordur belki ama arkadascada olabilir. Sende tatilim keyfini cikar. Onu düşünme en geç okul başladığında goreceksin. Normal arkadaşlık yaparsin. Ilgisini anlarsan yüz vermezsin, bidahaki tatile geçer merak etme der lâf sokarsın:KK70:

sorun şu ki biz çok iyiydik her şey güzeldi ama okulun tatile girmesiyle beraber ki yaklaşık 2 ay oldu ne bi mesaj ne arama ne sorma aynı şehirdeyiz de
Daha yakınlarında yeni birisine ilgi duymuştur,geçici hevestir.

basit bir hoşlantı
Üniversite öğrencisi olarak Türkçe'de hoşlantı kelimesinin olmadığını bilmen lazım.

Back
X