ablalarım tecrubelı ablalarım bakar mısınız...

buncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
218
8
68
Düzce
merhabalar ben 33 haftalık hamıleyım sızdede sag yada sol yanınıza yatınca boslunuzda bebeklerınız tekmelerını hısedıyomusunz... donmusmudur eger donduyse boslugumde hıssedıgım hareketler ne hareketı bılenınız varsa cevaplayabılırmısınız :/

merhaba.bende 36 haftalık gebeyim. daha önce an yattığımda tekmelerini hissetmiyordum,zaten ters pozisyondaydı.ama 34.haftamda doğum pozisyonuna dönmüş.doğum pozisyonununu aldığından beri her yan yattığımda tekmeleri hissediyorum. doğum pozisyonuna döndüğünü belirleyen bir kriter mi bilmiyorum ama bendeki durum bu :)
sevgiler

ben önceleri bebek hareketlerinin göğsümün altında, hafif yanlarda hissediyordum. iki haftadır gibek deliğinin orda, kasıklarda, yatarkende böbreklere yakın hissediyordum. geçen hafta gittiğim muayene bebeğin döndüğünü söyledi dr. herkeste böylemi bende bilmiyorum, bendeki hal vaziyette budur:)

Bakalim bugun 3 te randevum var bakalim dondumu bebisimmm beni cevabin icin cok saol tatlimmmmm...

Bnde midemde kaburgalarima baski hisediyorum ama dondumu donmedimi bilmiyorum bugun kontrolum var siz ikinzde bnden bir hafta ondesiniz sizin bebisler bnim bebisten bir hafta buyuk yani nrmal mi olcak dogum sizin..

herhangi bir engelim yok benim normal için tek bebeğin dönmesiydi beklenen oda oldu. şuan için normal gibi devam edioruz biz.

herhangi bir engelim yok benim normal için tek bebeğin dönmesiydi beklenen oda oldu. şuan için normal gibi devam edioruz biz.

Suanlik bnmde bi engelim yok doktor kontrolundeydik bugun beebegim donms 2 bucuk hafta sonra nst icin gidicem bakalim sen hic girdin mi nst ye ???

Suanlik bnmde bi engelim yok doktor kontrolundeydik bugun beebegim donms 2 bucuk hafta sonra nst icin gidicem bakalim sen hic girdin mi nst ye ???

:) hadi gözün aydın. yok ben daha girmedim, bu hafta sonu muayeneye gideceğim belki o zaman girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…