Ablalarım ve kardeşlerim vereceğiniz akıllara çok ihtiyacım var :(

Öyle yapıcam artık Allah büyüktür seviyorsa düzeltir herşeyi :/

bak sana kendimden anlatayım, eşimle evlenmeden önce sorunlar oldu baktım havalandı biliyor ya sevdiğimi bu arada eşimde polis, vay sen misin havalanan, ama çok moralim bozulmuştu, bitirdim ve aramadım hatta gerçekten beynimde bitirmiştim yani, neyse öyle bir bitirdim ki arayamasın diye hattı mı bile değiştirdim, sonra buldu numaramı arkadaşımdan, aradı etti falan baktı ben dönmüyorum çünkü çok kararlıydım, o kadar dil döktü dönmedim, soğudum senden dedim kaç defa, en son ablasını arattırdı, ablası ikna etmeye çalıştı, anlıcağın çok uğraştı, som bir şans dedim ama umutlanma dedim, verdim şansı, şansını iyi değerlendirdi.. sana bunu anlatmamın nedeni önce kararlı ol gerçekten, hiç kimse için değmez üzülmeye, bitiyorsa bitsin, ali gider veli gelir gibi düşün, yani çünkü karşında ki insan senin değerini bilmiyorsa ne yıpratıcaksın kendini, birde havalandırmıcaksın asla hep gidebiliceğini bilicek karşındaki, haddini bilicek yani.
kendi kendini değersizleştirme asla

öyle çok küçükte değilmiş yaşın herkese abla demen yazdıklarını okuyunca küçüksün sanmıştım

bir erkeğe canını feda etmek üstelemek
Büyükler var diye öyle dedim canım saygısızlık olmasın diye :) biliyorum çok yanlış yaptım ben onu böyle sevdim ama yanlışmış

bak sana kendimden anlatayım, eşimle evlenmeden önce sorunlar oldu baktım havalandı biliyor ya sevdiğimi bu arada eşimde polis, vay sen misin havalanan, ama çok moralim bozulmuştu, bitirdim ve aramadım hatta gerçekten beynimde bitirmiştim yani, neyse öyle bir bitirdim ki arayamasın diye hattı mı bile değiştirdim, sonra buldu numaramı arkadaşımdan, aradı etti falan baktı ben dönmüyorum çünkü çok kararlıydım, o kadar dil döktü dönmedim, soğudum senden dedim kaç defa, en son ablasını arattırdı, ablası ikna etmeye çalıştı, anlıcağın çok uğraştı, som bir şans dedim ama umutlanma dedim, verdim şansı, şansını iyi değerlendirdi.. sana bunu anlatmamın nedeni önce kararlı ol gerçekten, hiç kimse için değmez üzülmeye, bitiyorsa bitsin, ali gider veli gelir gibi düşün, yani çünkü karşında ki insan senin değerini bilmiyorsa ne yıpratıcaksın kendini, birde havalandırmıcaksın asla hep gidebiliceğini bilicek karşındaki, haddini bilicek yani.
kendi kendini değersizleştirme asla

Çok teşekkür ederim valla ya bi fikre çok ihtiyacım vardı :( bende artık arayıp sormıcam yolumu öyle çizicem. Eğer gelirse kapım açıktır ama bunu ona belli etmicem. Giderse kendi bilir. Her zorlukta yanında oldum okul dönemi boyunca. Kendi finallerim varken yanına koştum sırf canı sıkkın diye ama o saf halimi bulamıcak. Havalanmayı görsün belki yokluğumda biraz çeki düzen verir kendine. Sizin adınıza çok sevindim valla darısı benimkinin başına. Allahım huzurunuzu hiç bozmasın inşallah.

Çok teşekkür ederim valla ya bi fikre çok ihtiyacım vardı :KK43: bende artık arayıp sormıcam yolumu öyle çizicem. Eğer gelirse kapım açıktır ama bunu ona belli etmicem. Giderse kendi bilir. Her zorlukta yanında oldum okul dönemi boyunca. Kendi finallerim varken yanına koştum sırf canı sıkkın diye ama o saf halimi bulamıcak. Havalanmayı görsün belki yokluğumda biraz çeki düzen verir kendine. Sizin adınıza çok sevindim valla darısı benimkinin başına. Allahım huzurunuzu hiç bozmasın inşallah.

amin canım benim inşaallah

bence o mesleginden dolayi boyle seni uzmemek icin senden vazqeciyo anlasana .. bak tatlim gunumuzde su aralar malesef teror olaylari yuzunden 100 uzerinde sehit verdik o da polis oldugu icin bana gore kendince zor zamanlar gecirio seni kendisinden uzaklastirmak istiyo . yani benim fikrim boyle

nişanlım ile 5 yıldır birlikteyiz ve krsşn olarak yolları ayırdık Kendisi çok ilgisizdi uzun zamandır. Polis olduğu için üstüne gitmemeye çalışıyordum. bir ayrılıp barışmaya başlamıştık. Dün de bazı sağlık durumumdan dolayı hastaneye kaldırıldım. Sadece aradı beni öyle sıradan bir arkadaş gibi. Gece önce görevden geldi ve sonuçlar ne oldu diye sormadan uyucam dedi. Bende üstüne gidince kess bitti uyucam dedi. İnsan nasıl seviyorum dediği kadını böyle bırakır ya sabahtan beri hastanede beklemişim yorgunluktan uyumam gerekirken oturup ağladım sabaha. Niye hep seven kaybeder neden ya. Onun içim canımı verirdim ailem neyse benim için farkı yoktu. El gibi olması çok canımı yaktı :KK43:
Benimde sevgilim jandarma az cok anlayabiliyorum seni ilgi bekliyor insan ama sunu soylemek isterim sana.Onların piskolojileri bambaska yani belkide bulundukları isten kaynaklanan bisey alttan almak gerek kendinden once onun mutlulugunu ele almalısın bu onları daha mutlu ediyor ve o sana yoneliyor bu bir gercek. Baskı yapmamlısın baskı yaptıgında olmuyor cunku onların calısma ortamları baska hergun bir korkuyla geziyorlar hak vermelisin ılımlı davran ona sevdiğini hissettir umarım hersey düzelir canım üzme kendini

Polis olunca nerede görev yaptığı önemsizleşti, hepsi çok etkilendi bu olaylardan.

Hem yoğun çalışmadan, hem yarınımız ne olacak, neden böyle oluyor düşünceleri.
Polis, asker hedef durumda malum.

Yani psikolojisi iyi değil, bir insan kendi iyi değilken seni nasıl düşünsün?

Ben onları da anlıyorum.

İlgisizlik sebebi belki çok yoğun çalışması, yogunluktu acaba anlayış mı göstermedin?

Belki o da seni anlayışsız biri olarak görüyor, bu nedenle böyle hırçın ne bileyim.

Bence bir süre tripleri rafa kaldır, ilgini çek bakalım.
Biraz sakinlik gerek size.

bence o mesleginden dolayi boyle seni uzmemek icin senden vazqeciyo anlasana .. bak tatlim gunumuzde su aralar malesef teror olaylari yuzunden 100 uzerinde sehit verdik o da polis oldugu icin bana gore kendince zor zamanlar gecirio seni kendisinden uzaklastirmak istiyo . yani benim fikrim boyle
Bende böyle düşünüyorum ama hastanedeyken bile neyin var nasıl oldun diye sormayınca işte benim bütün mantık yok oluyor :/

Benimde sevgilim jandarma az cok anlayabiliyorum seni ilgi bekliyor insan ama sunu soylemek isterim sana.Onların piskolojileri bambaska yani belkide bulundukları isten kaynaklanan bisey alttan almak gerek kendinden once onun mutlulugunu ele almalısın bu onları daha mutlu ediyor ve o sana yoneliyor bu bir gercek. Baskı yapmamlısın baskı yaptıgında olmuyor cunku onların calısma ortamları baska hergun bir korkuyla geziyorlar hak vermelisin ılımlı davran ona sevdiğini hissettir umarım hersey düzelir canım üzme kendini
İnşallah canım biraz adım atsa ben zaten hep onun yanındayım :(

Polis olunca nerede görev yaptığı önemsizleşti, hepsi çok etkilendi bu olaylardan.

Hem yoğun çalışmadan, hem yarınımız ne olacak, neden böyle oluyor düşünceleri.
Polis, asker hedef durumda malum.

Yani psikolojisi iyi değil, bir insan kendi iyi değilken seni nasıl düşünsün?

Ben onları da anlıyorum.

İlgisizlik sebebi belki çok yoğun çalışması, yogunluktu acaba anlayış mı göstermedin?

Belki o da seni anlayışsız biri olarak görüyor, bu nedenle böyle hırçın ne bileyim.

Bence bir süre tripleri rafa kaldır, ilgini çek bakalım.
Biraz sakinlik gerek size.
Ayrıldı resmen belki bu ara iyi gelir anlarız ikimizde değerimizi:/

nişanlım ile 5 yıldır birlikteyiz ve krsşn olarak yolları ayırdık Kendisi çok ilgisizdi uzun zamandır. Polis olduğu için üstüne gitmemeye çalışıyordum. bir ayrılıp barışmaya başlamıştık. Dün de bazı sağlık durumumdan dolayı hastaneye kaldırıldım. Sadece aradı beni öyle sıradan bir arkadaş gibi. Gece önce görevden geldi ve sonuçlar ne oldu diye sormadan uyucam dedi. Bende üstüne gidince kess bitti uyucam dedi. İnsan nasıl seviyorum dediği kadını böyle bırakır ya sabahtan beri hastanede beklemişim yorgunluktan uyumam gerekirken oturup ağladım sabaha. Niye hep seven kaybeder neden ya. Onun içim canımı verirdim ailem neyse benim için farkı yoktu. El gibi olması çok canımı yaktı :KK43:
Canım inan yalnız değilsin benim de durumum sana çok yakın . Sevgilim polis 2 yildir birlikteyiz ve cok ilgisiz bende konu açıp napicagimi soruyorum sürekli senin gibi otur otur ağla ama o vurur kafayı yatip uyur :( tam detaylı yazmamissin ama belki şu aralar sıkıntıları varya o yüzden bunalmış olabilir seninki

Olmaz işte yanımda canım ya ondan moralim çok bozuk insan bekliyor bi nasılsn diye sormasını
Sanirim genel havalari böyle bu adamların :) mesela bende sürekli arasin sorsun isterim tartisinca oda üzülsun diye beklerim o gibi yatıp uyuyamam veya tartışırken kapat telefonu der ben yine de kapatmak istemem keşke biraz bizde rahat umursamaz olabilsek...

Sanirim genel havalari böyle bu adamların :) mesela bende sürekli arasin sorsun isterim tartisinca oda üzülsun diye beklerim o gibi yatıp uyuyamam veya tartışırken kapat telefonu der ben yine de kapatmak istemem keşke biraz bizde rahat umursamaz olabilsek...
Ayyy yalnız değilmiş ya buna bile oturup ağlayabilirim şu an :( sadece benim ki böyle diye çok moralim bozuktu canım ya. Nişan ve polis olma dönemi üst üste geldi biz afalladık böyle. Dediğin gibi ben üzülünce o da üzülsün konuşalım uyuyamasın istiyorum ama sağolsun yatağa girer girmez uyur. Sonra benimle dalga geçer anca kendini üz böyle. Seni sevmesem bu noktaya kadar gelmeyiz falan diyor. Bilmiyorum işte onca mesajıma aramadı :( bugün yine hastanedeydim bile bile bunu susmayı başarıyor

Back
X