Ablalarım yardım edin

Bu ne yahu resmen antlaşma imzalamak için müzakerelere başlamak istiyorsunuz bizi geçirin başka okula gidelim ne siz uğraşın bizim gibi ciğeri 5 kuruş etmez öğrencilerle ne biz sizi yoralım hoca :rolleyes::confused::KK70:bravo bu yürek yemiş tavrınızla hoca ile konuşabilirseniz ne alaaa

o zaman öğretmenine rica edeceğine, sınavlarına çalış kuzum.
bir şeyleri yanlış yapmışsın kl bugün bu durumdasın.
düşündüğünden büyükmüş açıkların ki 1-2 değil , 5 dersten kalmışsın . o da daha da artabilir, yazdıklarından yanlış anlamadıysam..
Demek istediğim konuları çok kaçırmadım tatilde halledebileceğim konular çok teşekkür ederim ablacım sağol

Bu ne yahu resmen antlaşma imzalamak için müzakerelere başlamak istiyorsunuz bizi geçirin başka okula gidelim ne siz uğraşın bizim gibi ciğeri 5 kuruş etmez öğrencilerle ne biz sizi yoralım hoca :rolleyes::confused::KK70:bravo bu yürek yemiş tavrınızla hoca ile konuşabilirseniz ne alaaa
Bizi geçirmeleri için kimsenin boğazına bıçak dayamıyoruz bir fikir vermeleri yeterli zaten sene başından beri gitmeyi düşünüyoruz. Öğretmenlerin de bir zamanlar öğrenci olduğunu bilerek mantıklı bir yorum yapmanızı beklerdim hocam hiçbir insana ciğeri 5 kuruş etmez deme hakkımızın olduğunu sanmıyorum kaldı ki öğretmensiniz ve ben de hiç tanımadığınız bir öğrenciyim ben sizlerden fikirlerinizi bekledim aşağılamanıza gerek yoktu size yaşım gereğiyle terbiye verme veya tecrübe sayma lüksüm yok fakat öğretmen öğrenciden üstündür gibi bir tavır sergilemenize gerek yoktu öğrenciniz olsam bu fikirli bir hocamın dersine girmekten pek hoşnut olmazdım iyi günler dilerim hocam

Son düzenleme:
Bizi geçirmeleri için kimsenin boğazına bıçak dayamıyoruz bir fikir vermeleri yeterli zaten sene başından beri gitmeyi düşünüyoruz. Öğretmenlerin de bir zamanlar öğrenci olduğunu bilerek mantıklı bir yorum yapmanızı beklerdim hocam hiçbir insana ciğeri 5 kuruş etmez deme hakkımızın olduğunu sanmıyorum kaldı ki öğretmensiniz ve ben de hiç tanımadığınız bir öğrenciyim
Size demedim onun iyi okuyun lütfen o bir raplik ... Bizim gibi ciğeri 5 kuruş etmez adamları salın gitsin biz size yaramayız denir ya rehinecilere. :) kimse kimseye kötü ithamlarda bulunmamalı.. Tekrar okuyun ben sizin agzınızdan hocanız ile pazarlık yapıyor olsaydınızı canlandırdım

Size demedim onun iyi okuyun lütfen o bir raplik ... Bizim gibi ciğeri 5 kuruş etmez adamları salın gitsin biz size yaramayız denir ya rehinecilere. :) kimse kimseye kötü ithamlarda bulunmamalı.. Tekrar okuyun ben sizin agzınızdan hocanız ile pazarlık yapıyor olsaydınızı canlandırdım
Yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın özür dilerim iyi günler tekrardan

Back
X