• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yarış halınde

allah allah seni niye rakip görüyorlar kii
çok şaşırdım
ablam bi ara kiloluydu boyu da benden uzundur kilo vermesi için çok söylendim
geçen sene baya bi kilo verdi fıstık gibi oldu vücut yapılarımız benzemez onunkisi çok orantılı
ve ben her yerde ablamı överim işte arkadaşlarım zayıfladın mı diye ablama sormuşlardı
daha o cevap veermeden ben "evet yaa manken gibi oldu fıstık gibi oldu" demiştim bilmiyorum gurur duyarım ablam güzelse iyiyse başarılıysa yanımda gururla taşırım
belki sen küçük olduğun için eskiden kalma bi kıskançlıkları kalmıştır arada ablamın arkadaşlarıyla buluşacağımız zaman benden güzel olma der bazen demez ama ben anlarım öyle düşündüğünü ben de çok abartmam makyajımı kıyafetimi bence büyük olunca küçük olan çıtır ve genç pozisyonda olduğu için böyle bir his oluyor olabilir ama ben hiç ablamın benim çirkinleşmemi kilo almamı fln istediğini sanmıyorum bence sen onlarla daha yakın ve samimi ol böylece kıskançlıklarına pişman olurlar. ne kadar uzaklaşırsan onlar da kıskançlığı abartırlar bence.

Tekrar kırıcı bir söz söylerlerse, neden böyle düşündüklerini sorun. bu sözlerin sizi nasıl kırdığını anlatın onlara. Sen beni kıskanıyorsun, demek yerine, size hissettirdiklerinden bahsedin...

bence bir yanlış anlama/anlatma var. yetişkinlikte kardeş kıskançlığı pek olmaz. varsa altta yatan başka bir şey vardır.

Karşılıklı konuşarak niye böyle davrandıklarını sorsanız Siz onların yaşına geleceksiniz ama onlar sizin yaşınıza dönemeyecekler

Bir insan öz ablalarının kendisini kıskandığını çekemediğini nasıl düşünebilir? siz kansınız cansınız insanın annesi babası nasıl cocugunu kıskanmazsa kardeşide kıskanmaz neden gerçekten eleştirilecek yönleriniz olduğunu belkide gerçekten beğenmediklerini düşünemiyorsunuz? hey gidi türk toplumu saile yapısı nereye gidiyor daha neler görcez..sizin tırnağınız taşa değse onların canı yanar bu düşüncelerinizden utanmalısınız!!!!!

merdane istermısın arkadsım kendını sıkma

kafama kafama vur :1:

senimi kıracam bir ara aklıma gelırse söz utanırım

muayyen günlerinizde yorum yapmamaya calısalım

Back
X