• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarımdan ve tecrübelerinden yardım istiyorum !

sen umursamıyo gibi davranırsan geri dönecektir emin ol..

Aynen bu taktiği uyguluyorum bende..Dersim okulum şkür onu asla buna karıştırmadım bu dönemi okul 1.liğiyle bitirdim ben (: oda kurtarma sınavlarına kalmıştı..Çok zoruna gitti buda bi neden aslında bu zor dönemin başlamasında.. :S Barışmak istiyorum evet tekrar olsun istiyorum ama umutsuzluk yiyip bitiriyo ne bileyim ya hiçbi şeyden zevk felan almıyorum onsuz :/

Daha kimler kimler olacak hayatınızda..

Üzülmeyin daha yaşınız küçük..

Hep söylediğim bir şey vardır.. Yüz göz olunmuşsa hayır gelmez artık o ilişkiden..

Yok tartışma olmadı hiç kavgalarımız benm ayrılcaksın dememden çıkıyodu hep..Ayrılırken kavga felan olmadı :/

bundan sonra aynı kişiyle mi devam edersin başkası mı olur bilemem ama şunu söylemek isterim, ilişkinde "ayrılık" kelimesini ne kadar çok kullanırsan, ayrılık o oranda gerçekleşio bana göre..
sürekli ayrılıktan bahsetmek hem kendine hemde karşındakine olan güvensizliğinin üstü kapalı ifadesi gibi.. sen böyle düşünmesende bu kelime bunu çağrıştırıo o yüzden bence bunu kullanmaktanda vazgeçmelisin..

tepkisiz kalmayı bir süre daha devam ettir canım..nasılsa kaybetmek istemiyorsa illa adım atar
yok gerçekten çok soğuduysa da biter..ki bu durumda bitmesi en doğrusu

Evet ayrılık kelimesini hiç etmeseydim keşke hata ordan başladı zaten..Umarım dediğiniz gibi olur ablalarım ya :/ dönmesini istiyorm bi yönden bilmiyorum ama ..

Back
X