Ablalarımdan yardım istiyorum

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
Öncelikle yaşım 20 beni kınamanızı istemem . Bi iş yerinde işe girdim. Yan odada kuzenim var . İşe girdiğim yerde 2 abla 27 yaşında diğerleri 21 ve 22 yaşlarında.Evet konumuza gelelim ablanın teki haftaya evlenecek. Bu gece parti gibi bişey organize etmişler bi ben yokum. Benden 2 ay önce giren kız orda davet edilmiş. Bi ben yokum bütün birim orda . İşte üçüncü haftam bu arada sizce neden yokum ? Çok konuşan bi insan değilim yemek yerken molamız az olduğu icin telefonla oynuyorum sohbet etmiyorum çekingenim . Yavaş yavaş açılan bi insanım. Henüz ısınamadım ama neden böle olduğunu sorguluyorum . Bana tavsiyelerinizi neler nasıl davranmalıyım ? Sizce düğüne gitmelimiyim ? Kuzenim bile söylüyor biraz çocuk ruhluyum

Son düzenleme:
Yarın ilk işin evlenecek olan ablanı tebrik etmek ve ufak yollu şakayla da abla kınaya davet edilmekdik ama inşallah kusurum olduğu için değildir de. Hem böylelikle onlarla aranda bi problem olduğunu doğal yapın gereği soğuk olduğunu hem onu sevdiğini ve onunla mutluluğunu yapılaşmak istediğinin sinyalini verirsin. O saatten sonra sana yüreğini ısıtacak bi açıklama yapıp çağırmazsa da salla gitsin. Soğuk davranmaya devam

Davet edilmedigin yere gitmek hoş olmaz, insanlardan uzak durduğun icin davet edilmemissindir o kadar önemli olmasın senin icin bosver en azindan dedikodulardan uzak duruyorum diye düşün... Ama işyerindeki insanlarla samimi olmasanda belirli bir mesafe koyarak konuşmaya başla istersen...

Bende mi bi kusur var acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum çok fazla umursuyorum düğüne davet etti gitsem mi sizce

Tenzzül edip gitmelisin. Hem takıntı yapıp hem gitmemte ne bilim bilemedim. Bugün bu düğüne gitmelisin. İçe kapanık olmak kusur değildir ama yine de sen kapıları biraz açmaya çalış. Hem eğlenirsin. Güzel geçmesini diliyorum

İnsanlar sohbet ederken sen ayri bir yerde telefonla ugrasirsan aralarina girememis olman cok normal. Toplum icinde telefonla surekli oynayanla bende konusmam. İlk ise basladigimda bende cok cekingendim. İse girdim 2 ay sonra düğünüm oldu, insanlar kendi düğünü gibi sahip ciktilar cok mutlu olmustum. Sende kinaya davet edilmediysen de düğüne gitmelisin

Kına değil yanlış yazmışım bekarlığa veda partisi kınasına gittim bügün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…