belki yaşım küçük ama bu mesele gerçekten kafamı kurcalıyor.aynı sınıfta oldugum bir çocuk var.hoşlanıyorum.arkadaşlarım onunda benden hoşlandığını sylüyor.hep benimle uğraşıyor,beni kankamdan,yada kızlarla muhabbet ederken ismi gçen erkekler oldugunda kıskanıyor (ters ters bakıyor,lafımı bölüyor,konuyu değiştiriyor-)...sürekli göz göze geliyoruz,gzlerine bakarken -konuşurken hep gözgöze oluoruz- böyle sanki gözlerimde bi doğa resmi varmşda ona bakıyomş gibi baktığını hissediyorum.bazen böyle yanlışlıklaymış gibi dokunuyor,bazen yanlışlıkla dokunuyor snra utanıp kfasını çeviriyor.en yakın arkadaşları biz konuşurken,tartışırken -çok tartışıyoruz sınavda bile kavga ediyoruz kopya çekerken- böyle anlamlı anlamlı bakıp gülüşüyorlar falan..muhabbet aralarında neden uğraşıyosun diyince kızlar ben sevdiğimle uğraşırım gibi laflar söylüyor.ben sevdiğim ünlü erkeklerden bahsedince ben daha yakışıklıyım,çevrene baksana bi gibisinden konuşuyor.alındığımda barışmak iin dört dönüyor..arkadaşlarım sert davrandığımı söylüyor.msnde msjlaşarak çok nadir konuşuyoruz.o atıyo atyıo ben kısa cvplar veriyorum,ben atıncada o öyle yapıyo.birkeresinde yeşil gözle ilgili bi şiir okumuştu bana bakarak..bunun gibi şyler yapıyor ama ben emin olamıyorum.emin olmıyıncada fzla yklaşmak istemiyrumm.ve okullar kapanmak üzere,ne yapıcagımı bilmiyorum.naısl yaklaşacagımı,mesela durduk yere msj atsam acayip kaçmazmı?ya benden hoşlanmıysa,dalga geçrse salak kız peşimden koşuyo diye...cvp bekliyorum,sizlerin deneyimine güveniyorum..)