Ablalığı becerememişim:(

Ballikurabiye

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
36
25
18
50
Merhaba hanimlar, yeni uye oldum. Tarafsiz yorumlariniza cok ihtiyacim var. Biz 3 kardesiz. En buyukleri benim. Diger ikisi erkek. Cok genc yasta anne ve babamizi kaybettik. Cok sorunlu bir evliligim olmasina ragmen ben onlara annelik yaptim , en azindan ben oyle dusunuyordum. Her seyde yanlarindaydim. Butun tatillerimi butun izin gunlerimi hep onlarin yaninda gecirmeye calistim. Temizledim, yikadim , utuledim sabahladim. Hastalikta saglikta hep yanlarindaydim. Ikisini de evlendirdim, cocuklarinin dogumlarinda yanlarindaydim. Oyle oldugumu dusunuyordum en azindan dune kadar. Ikisininde maddi durumu cok cok iyi. Evlerimizin arasi yarim saatlik mesafede. Dun kardesimin bir hafta once hastalanip komaya girdigini ve acil ameliyat oldugunu tesadufen ogrendim. Bana soyleme ve haber verme geregi duymamislar , o kadar onemsizmisim. Cildirdim. Diger kardesimi aradim anlattim ve aldigim cevap sen ne zaman bize ablalik yaptin ki oldu. Yikildim ve cok uzgunum. Ben hicbir problemimi onlara yansitmadim sirf uzulmesinler diye. Ama onlar da bir gun bile sormadilar ki abl bir problemin var mi. Kendime yazik mi etmisim acaba?

Valla komalik olacak duruma geliyor ve diver kardesiniz en azjndan haber vermiyosa sizin bilmediginiz anlamadiginiz yada duaunemediginiz bi hataniz olmus gibi.
Yoksa biyle bisey niye yapilsinki

Ah ah, böyle insanlar gördükçe cok üzülüyorum. Hep oyle olr biliyor musunuz bir insan nankör olmasın!

Belki uzulme diye saklamislardir
Fazla tepki gosterdiysen
Bir anlik sinirle bu sekilde bir reaksiyon
Almissindir yani bilemedim.

Çok üzüldüm kırk gün sırtında taşı bi gün indir senden kötüsü olmaz allah yardımcınız olsun zor bi durum

bilmediğiniz birşey var bence.. üzüldüm ama nankör insanlardan bıktım artık

Ah ah, böyle insanlar gördükçe cok üzülüyorum. Hep oyle olr biliyor musunuz bir insan nankör olmasın!
Hikayede eksik var gibi. Gelinlerle aranız nasıldı?
Hikayede eksik var gibi. Gelinlerle aranız nasıldı?
Pek samimi degiliz. Hatta mesafeliyiz. O kadar sene oldu gelin bana daha abla demedi. Hicbir seylerine karismadigim halde. Mutlu olsunlar diye hep susuyorum

Pek samimi degiliz. Hatta mesafeliyiz. O kadar sene oldu gelin bana daha abla demedi. Hicbir seylerine karismadigim halde. Mutlu olsunlar diye hep susuyorum
Sizin hic hataniz olmadı mı onlara karşı ? Bir anda mi boyle degistiler

Ama iyi dusun
Durup dururken kimse
Kendisine annelik yapan birine
Boyle dusmanca yaklasmaz.
Insan küs bile olsa
Komaya girmis bir kardes var ortada
Illaki aranir haber verilir.
Boyle bir anda ozellikle
Sen bize ne zaman ablalik
Yaptin kine mevzu gelemez.
Gorusmeme durumu da var sanki.

Cok dusundum bir hatam oldu mu acaba diye ama yok gelin beni pek takmaz onemsemez
Boş verin gelini. ... peki kardeslere sordunuz mu ben size ne yaptım diye ? Hersey normal ise ya dolduruşa gelen kardeşler var ya da sizin kardeşler cokkkk nankör

Allah kardesine acil şifalar versin. Su zamanları atlattiktan sonra ikisiyle de konuşun. Bazen iyi niyetli yaptigimiz bir sey karşı taraftan farklı algilaniyor.

komalık bir durumda haber verilmeyip, bir de böyle söylenmişse
acaba farkında olmadan yaptığınız bir şey olabilir mi?
unutamadıkları, içinde kalan.
Ne bileyim eşiniz ya da onlara kötü davranmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…