- 23 Haziran 2016
- 36
- 25
- 18
- 50
- Konu Sahibi Ballikurabiye
-
Ah ah, böyle insanlar gördükçe cok üzülüyorum. Hep oyle olr biliyor musunuz bir insan nankör olmasın!
Hikayede eksik var gibi. Gelinlerle aranız nasıldı?
Pek samimi degiliz. Hatta mesafeliyiz. O kadar sene oldu gelin bana daha abla demedi. Hicbir seylerine karismadigim halde. Mutlu olsunlar diye hep susuyorumHikayede eksik var gibi. Gelinlerle aranız nasıldı?
Sizin hic hataniz olmadı mı onlara karşı ? Bir anda mi boyle degistilerPek samimi degiliz. Hatta mesafeliyiz. O kadar sene oldu gelin bana daha abla demedi. Hicbir seylerine karismadigim halde. Mutlu olsunlar diye hep susuyorum
Cok dusundum bir hatam oldu mu acaba diye ama yok gelin beni pek takmaz onemsemezSizin hic hataniz olmadı mı onlara karşı ? Bir anda mi boyle degistiler
Boş verin gelini. ... peki kardeslere sordunuz mu ben size ne yaptım diye ? Hersey normal ise ya dolduruşa gelen kardeşler var ya da sizin kardeşler cokkkk nankörCok dusundum bir hatam oldu mu acaba diye ama yok gelin beni pek takmaz onemsemez
Onlar hep öyleydiler zaten birbirimizden kopmayalim diye mucadele eden bendim onlara gore ben cahilimCok dusundum bir hatam oldu mu acaba diye ama yok gelin beni pek takmaz onemsemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?