- 23 Haziran 2016
- 36
- 25
- 18
- 50
- Konu Sahibi Ballikurabiye
Merhaba hanimlar, yeni uye oldum. Tarafsiz yorumlariniza cok ihtiyacim var. Biz 3 kardesiz. En buyukleri benim. Diger ikisi erkek. Cok genc yasta anne ve babamizi kaybettik. Cok sorunlu bir evliligim olmasina ragmen ben onlara annelik yaptim , en azindan ben oyle dusunuyordum. Her seyde yanlarindaydim. Butun tatillerimi butun izin gunlerimi hep onlarin yaninda gecirmeye calistim. Temizledim, yikadim , utuledim sabahladim. Hastalikta saglikta hep yanlarindaydim. Ikisini de evlendirdim, cocuklarinin dogumlarinda yanlarindaydim. Oyle oldugumu dusunuyordum en azindan dune kadar. Ikisininde maddi durumu cok cok iyi. Evlerimizin arasi yarim saatlik mesafede. Dun kardesimin bir hafta once hastalanip komaya girdigini ve acil ameliyat oldugunu tesadufen ogrendim. Bana soyleme ve haber verme geregi duymamislar , o kadar onemsizmisim. Cildirdim. Diger kardesimi aradim anlattim ve aldigim cevap sen ne zaman bize ablalik yaptin ki oldu. Yikildim ve cok uzgunum. Ben hicbir problemimi onlara yansitmadim sirf uzulmesinler diye. Ama onlar da bir gun bile sormadilar ki abl bir problemin var mi. Kendime yazik mi etmisim acaba?