Ablam aldatildi durumu cok kotu lutfen napicaz yardim?

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Ablamin yaklasik 2 senelik iliski var. Mutlululardi bi ara ayrildilar. Enistem geri dondu 1 ay once yalvar yakar. Ablamda seviyodu tamam dedi. Enistemi fake bi kiz eklemis ablamda kiza mesaj atmis sevgilimi neden ekliyosun diye enistemde kiza bulasma fake degildir fakeye benzemiyo demis oyle kavgalar falan. kizda ablama gicikligina enisteme asilmis enistemde kiza karsilik vermis kiz fake ama kesin. Herneyse kizda ablama mesaj atmis dun sabah al bak guvendigin sevgiline diye. Ablam yikildi tabi. Sonra enistem ona instagram sifresini atti beni affet ben o kizin fake oldugunu biliyodum agzindan laf almak icin konustum diye. Bi baktiki ablam ayrildiklarinda enistem eski kurs arkadasinada asilmis ayri olduklari donemde. Ablam onunda sokuna girdi cok uzuluyo enistem dun bize geldi anneme yalvardi hickira hickira agladi siz zenginsiniz deryayi unutmak uzaklasmak icin yaptim ona deli gibi asagim ama ona iyi bi gelecek veremicem bilmem ne. Ablamda cok kotu baya kotu kendine bisey yapicak diye korkuyorum. Enistemin dedikleride dogru geldi bilmiyorum kafam cok karisik...

Ablamin yaklasik 2 senelik iliski var. Mutlululardi bi ara ayrildilar. Enistem geri dondu 1 ay once yalvar yakar. Ablamda seviyodu tamam dedi. Enistemi fake bi kiz eklemis ablamda kiza mesaj atmis sevgilimi neden ekliyosun diye enistemde kiza bulasma fake degildir fakeye benzemiyo demis oyle kavgalar falan. kizda ablama gicikligina enisteme asilmis enistemde kiza karsilik vermis kiz fake ama kesin. Herneyse kizda ablama mesaj atmis dun sabah al bak guvendigin sevgiline diye. Ablam yikildi tabi. Sonra enistem ona instagram sifresini atti beni affet ben o kizin fake oldugunu biliyodum agzindan laf almak icin konustum diye. Bi baktiki ablam ayrildiklarinda enistem eski kurs arkadasinada asilmis ayri olduklari donemde. Ablam onunda sokuna girdi cok uzuluyo enistem dun bize geldi anneme yalvardi hickira hickira agladi siz zenginsiniz deryayi unutmak uzaklasmak icin yaptim ona deli gibi asagim ama ona iyi bi gelecek veremicem bilmem ne. Ablamda cok kotu baya kotu kendine bisey yapicak diye korkuyorum. Enistemin dedikleride dogru geldi bilmiyorum kafam cok karisik...
Eniste akilli :)
Fake mi kontrol etmis.Siz zenginsiniz diye baskasina yazmis uzaklasmak icin.

Hemen evlensinler inandiysaniz bu is uzamasin derim ben.

Eniste firsat buldugu anda herkese asiliyor sanirim.
Ablaniz bir tekme vursun . Yapacak baska bir sey yok.

Zenginsiniz ya ondan yapmış… o senin enişten değil hem. Ve bile isteye o feyk olan ya da olmayan kıza yazmış. Kanında var adamın öldürsen bile vazgeçmez.

Anladiğım kadarıyla evli degillermis,söz,nişanda yok sanirim,zararın neresinden dönse kardir,uzak dursun bence ucuz kurtulmuş,adamdaki ne rahatlık

Nasil bir ortak ozelliginiz varsa ablaniz ve kardesinizle ,
Ablanizin sevgilisi de ayrilip ayrilip sonra geri geliyor,kardesiniz bir baskasinin sevgilisini elinden aldigi icin unide dislaniyor.
Ve siz de hem unide ogrencisiniz,hem de sevgilinizle surekli sorun yasiyorsunuz.
İlgincmis

Nasil bir ortak ozelliginiz varsa ablaniz ve kardesinizle ,
Ablanizin sevgilisi de ayrilip ayrilip sonra geri geliyor,kardesiniz bir baskasinin sevgilisini elinden aldigi icin unide dislaniyor.
Ve siz de hem unide ogrencisiniz,hem de sevgilinizle surekli sorun yasiyorsunuz.
İlgincmis
Ablam ogrenci degil. Ve o hepimizden mutluydu ta ki dune kadar. Ayrica bizden sanane? Konu ablam birdaha sakin beni eski konularimla yargilama. Bos insan.

Amma da enişte meraklısıymışsın diye düşündüm valla okurken, o kadar çok enişte demişsin ki. Nikah yok bir şey yok, ne eniştesi yahu. Ayrıca başlığa da bakınca ekonomik özgürlüğü olmayan, 3-5 tane çocuğu olan, evli bir kadın sandım ama hiç çocuğu olmayan, ekonomik durumu iyi olan, bekar bir kadın buldum karşımda. Ablan çok daha iyi 'sevgili' bulacaktır emin ol, biraz sabredip biraz da üzüldükten sonra eeh yeter be dediği noktada her şey daha iyi olacaktır emin ol.

Back
X