• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aldatildi durumu cok kotu lutfen napicaz yardim?

Ablamin yaklasik 2 senelik iliski var. Mutlululardi bi ara ayrildilar. Enistem geri dondu 1 ay once yalvar yakar. Ablamda seviyodu tamam dedi. Enistemi fake bi kiz eklemis ablamda kiza mesaj atmis sevgilimi neden ekliyosun diye enistemde kiza bulasma fake degildir fakeye benzemiyo demis oyle kavgalar falan. kizda ablama gicikligina enisteme asilmis enistemde kiza karsilik vermis kiz fake ama kesin. Herneyse kizda ablama mesaj atmis dun sabah al bak guvendigin sevgiline diye. Ablam yikildi tabi. Sonra enistem ona instagram sifresini atti beni affet ben o kizin fake oldugunu biliyodum agzindan laf almak icin konustum diye. Bi baktiki ablam ayrildiklarinda enistem eski kurs arkadasinada asilmis ayri olduklari donemde. Ablam onunda sokuna girdi cok uzuluyo enistem dun bize geldi anneme yalvardi hickira hickira agladi siz zenginsiniz deryayi unutmak uzaklasmak icin yaptim ona deli gibi asagim ama ona iyi bi gelecek veremicem bilmem ne. Ablamda cok kotu baya kotu kendine bisey yapicak diye korkuyorum. Enistemin dedikleride dogru geldi bilmiyorum kafam cok karisik...
Turk filmi izleyerek annenin yanina gelmis olsa gerek ablan bunla evlenirse daha cok aldatilir birkac yil sonrada ablam bosaniyor diye konu acarsin o cocuk normal dvranmiyor ha aglamak yalvarmak bu durmda her erkegin yapacagi oyun ve hem sogutmak icn oyle bi oyun yaptiysa neden beni affet diyede yalvariyor bence aklida normal degil k bkmayin ablana yazik olmasin

Ablamin yaklasik 2 senelik iliski var. Mutlululardi bi ara ayrildilar. Enistem geri dondu 1 ay once yalvar yakar. Ablamda seviyodu tamam dedi. Enistemi fake bi kiz eklemis ablamda kiza mesaj atmis sevgilimi neden ekliyosun diye enistemde kiza bulasma fake degildir fakeye benzemiyo demis oyle kavgalar falan. kizda ablama gicikligina enisteme asilmis enistemde kiza karsilik vermis kiz fake ama kesin. Herneyse kizda ablama mesaj atmis dun sabah al bak guvendigin sevgiline diye. Ablam yikildi tabi. Sonra enistem ona instagram sifresini atti beni affet ben o kizin fake oldugunu biliyodum agzindan laf almak icin konustum diye. Bi baktiki ablam ayrildiklarinda enistem eski kurs arkadasinada asilmis ayri olduklari donemde. Ablam onunda sokuna girdi cok uzuluyo enistem dun bize geldi anneme yalvardi hickira hickira agladi siz zenginsiniz deryayi unutmak uzaklasmak icin yaptim ona deli gibi asagim ama ona iyi bi gelecek veremicem bilmem ne. Ablamda cok kotu baya kotu kendine bisey yapicak diye korkuyorum. Enistemin dedikleride dogru geldi bilmiyorum kafam cok karisik...
Kimse vazgeçilmez değildir canım yapan bi daha yapar.

"Tutmayın küçük enişteyi !! "

Konu sahibi "Siz zenginsiniz." diyormuş.Her şey bu cümlede saklı.Murat Başoğlu gibi biri canlandı gözümde nedense , eşi güçlü ve zengin ama adam aldatmaktan ona buna asılmaktan vazgeçmedi bir ömür.Sonunda da en kötü şekilde oldu olaylar.Ona benzer ablanın sonu.Eniştenden bi' cacık olmaz gibime geldi.

Evli bile deiller bu kadar buyutmeye ne gerek var yol verin gitsin unutur ablaniz surekli aldatilmak istiosa orasi ayri

Ablaniz 5-10 senelik evli, 3 tane cocugu var, maddi anlamda tek caresi koca evi olsaydi burada uzun uzun enisteniz ile iliskisini kurtarsin diye yazardim. Ama sevgililer ve aldatilmis biraksin dunyada baska adam mi yok? Bir sure uzulur sonra unutur gider..

O kadar çok enişte yazmışsınız ki içim bayıldı. Bu adamdan ablanıza bi iyi bir eş olacağını sanmam

yalaaaan ben yasadım onu acıtasyon yapiyo inanma hem aldat hem uzaklastirmak icin yaptim de hem geri agla tamam uzaklastirmis sogutmus bravo daha me istiyo asla kanmasın aslaaaaaaaa sizin paranizi yiyip baskalarina gül açacak inanmayinnn

Adamın tek yaptığı Duygu sömürüsü.. ve görünen o ki işe yaramış.
evli mi neden enişte diyorsun?

senin bu enişte işini biliyor :)
ablanı sevmiyor işin içinden de iyi sıyrılmış

şimdi siz onun kadınlarla muhabbetlerini değil
ablanı mutlu edemeyecegi için üzülmelerini yalvarmalarını konuşacaksınız

Yahu ortada resmıyet yok
Coluk yok cocuk yok!
Ne bu bıtsın gıtsın yanı.
Uzuldugu duruma bak yaw

Anladigim kadariyla ablan ayilip bayiliyorsa, bu 5 para etmez yalanci herifin yalanlarina inanmaya da niyetli ve de adama donecek muhtemelen.
O yuzden bence bos yere cenemizi de yormayalim. Insan cekecegi cileye asik olurmus.

Bak iyi düşünün. Yıllar sonra karşınıza, sandalyesini döndürerekten “bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç vardı, instagramdan fake kızlarla yazışırdı” diye çıkmasın karşınıza ? :KK30:

Ne saçma ilişki allah aşkına sende buna enişte diyip duruyorsun.
Ailecek bi tuhafsınız!

Back
X