ablam aldatiliyor yardima ihtiyacimiz var.. Bi bakin lütfen

Cocuklari icin kurulu düzeni bozmak istemiyor simdilik. Kaynana görümce elti felan aile ile cok yakin oturuyorlar. Yüzde yüz ögrenmeden birsey yapmak istemiyor

Düzen mi kalmış kızı bile farkında her şeyin
Kimle aldattığını öğrese nolacak Ablanız boşa dedektifçilik oynamasın
Boşanacaksa açsın davayı talep etsin beni aldatıyor telefon dökümleri araştırılsın diye şak diye çıkar her şey
Önemli olan aldatılması kişi ne farkeder her türlü alır tazminat
Ama ablanız boşanmayacak siz de karışmayın bence baksana adam kızını bile suçlamış bu sefer de suçlu siz olursunuz

Bence kızı iyi davranıp yaklaşmalı , ancak o halledebilir gibime geliyor
işini görene kadar iyi davransın bi şekilde çözer. Şifresi numaralı mı yoksa şekilli mi ? şekilliyse ekran sönükken belli oluyor iz kalıyor çünkü. Allah yardımcısı olsun ablanızın

Watsap konuşmaları kaydedılmıyo. sorgulanacak bır yer de yok. ama elbet telefondan konusuyolardır. ben vodafone u bılıyorum. S yazıp 7000e gondermenız gerekiyor.sıfreyle ıstedıgınız seyı ogrenebılırsınız. yada vodafon servısıne gııdıp fatura detayı ısteyın.Hat kımın ustuneyse o gelsın derler belkı. Esım çalışıyor ondan ben geldım deyıp sansını denersın :D

Bunlar dışında ajan programları var. Onlardan yukleyebılırsınız. ama ıste esının telefonunu ele gecırmen gerekiyor ;)

Sanal yada gerçek ablanın duygularını değiştirir mi yada evliliğini kurtarır mı? Benim bildiğim ayrıntılı faturada eşinin attığı ve aradığı numaralar çıkar. Mesajlara ulaşamazsınız...

Öğrenmek istiyorsanız, açın bir boşanma davası, duruşmada hakimden talep etsin avukatınız facebook yazışmalarını , hem konuşmaları detaylı görmüş olursunuz hem de aldatılma iddianızı kanıtlamış olursunuz. Eğer iyi bir avukat bulursanız delilleri iyi değerlendirir, güzelde bir tazminat alırsınız .Geçmiş olsun.

Back
X