• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aynı evin içinde bana aylardır küs aşırı sinirli ve konusmuyor ağladım barışalım dedim yüzüme bakmadı panik atak gecirdim ne yapmalıyım bilmiyrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca bir haset var ise o ablanız değil yani şu konuyu anlatırken bile TAMDA ABLAMIN İSTEDİĞİ GİBİ yazmanızdan ANNEM BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR DİYE yazmanızdan asıl sidik yarıştırmaya çalışanın kim olduğu gayet görünüyor buradan.
Panik atak geçirmiş birde neden seni sandığın kadar umursamadımı ablan, sandığın kadar onemsenecek bir şahsiyet olmadıgını mı hatırlattı sana küsüp konuşmayınca :))

yorumlar için teşekkürler konu üzerine daha fazla yorum yapmak
Ayrıca bir haset var ise o ablanız değil yani şu konuyu anlatırken bile TAMDA ABLAMIN İSTEDİĞİ GİBİ yazmanızdan ANNEM BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR DİYE yazmanızdan asıl sidik yarıştırmaya çalışanın kim olduğu gayet görünüyor buradan.
Panik atak geçirmiş birde neden seni sandığın kadar umursamadımı ablan, sandığın kadar onemsenecek bir şahsiyet olmadıgını mı hatırlattı sana küsüp konuşmayınca :))
neden bu kadar kötüsün:)

Melekcilik oynayan ama aslında içten pazarlıklı bir hissiyat verdiniz bana
Kendinizi temize çekmek için ise ablanizin üzerine bu kadar gidip ağlıyorsunuz bence.
Siz haklı olsanız aglamazsiniz
Ağlamak ne ya ergen ergen tavırlar
Biz yanılıyor isek yetişkin olun ağlamayın ve ablanizin üzerine gitmeyin belli ki ablanız da narsistin teki

Kendinizi size kötü davranan birisinden uzak tutacak kişilikte görmüyor iseniz belli ki buyumemissiniz
Bu psikoloji ile eşiniz de kötü davranınca barisalim diye üzerine gidersiniz
Bunlar sağlıklı hareketler değil bilginiz olsun

6 yaş var bana kendi istedigi gibi yakışıklı mühendis biri talip oldu o günden beri konuşmuyor pek annem ve ben karar verdik reddettik cocugu annem diyor evlenme zamanın geldi diye. ablam hep evde kaldım beni beklemesin o demiş. gecen ay dedi. hayatta ne elde ettiysem ablam hep sinirlendi bana atanma konusu üniversite başarım annemin beni daha çok sevmesi bile. ablam sinirli aşırı hem de herkese reddetti

ablamı seviyorum barışmak istiyorum aşırı hassas biriyim böyle mutsuz olmak istemiyorum kpss hazırlanıyorum ve hakaret etti dün. o yüzdn ağladım. haksız yere hem de. ben annemle konuşurken konuya atladı. annem de sen niye karıştın dedi yanımda oldu. ama o laf sokup duruyor

evet o atanamadı 6 yıldır ben atanabilirim buna bile küsmüs olabilir
Ablanız atanamamışta siz de atanmış değilmişsiniz ki. Sorun ne burda ?

Size talip olan adamı niye reddettiniz ?

6 yaş var bana kendi istedigi gibi yakışıklı mühendis biri talip oldu o günden beri konuşmuyor pek annem ve ben karar verdik reddettik cocugu annem diyor evlenme zamanın geldi diye. ablam hep evde kaldım beni beklemesin o demiş. gecen ay dedi. hayatta ne elde ettiysem ablam hep sinirlendi bana atanma konusu üniversite başarım annemin beni daha çok sevmesi bile. ablam sinirli aşırı hem de herkese reddetti
Nasıl annem beni daha çok seviyor diyebiliyorsun
Bu kadar mı sağduyusuz bencil bir kardeşsin
İnsanın azıcık vicdanı sızlar
Bir de annenle el ele tutuşup mu panik atak geçirdiniz

Bence sen ablanı çok fena kıskanıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X