• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aynı evin içinde bana aylardır küs aşırı sinirli ve konusmuyor ağladım barışalım dedim yüzüme bakmadı panik atak gecirdim ne yapmalıyım bilmiyrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı evin içinde gerginliği küslüğü hiç sevmez, huzursuz olurum ama şuan yapacak birsey yok gibi gözüküyor, Dediğiniz gibi kıskanıyorsa sizi huzursuz etmekten zevk alıyor olabilir, sizde onu takmamaya çalışın o yokmuş gibi davranın belki siz tepki vermeyince normale döner.

evde tartışma çıktı. aslında annem bana bi konudan dolayı kızdı ben de anne haklısın dedim konu kapandı. odama geçtim ablam arkadasn bana küs olmasına rağmen böyle bi beyin olur muymuş beyinsiz dedi. ben de dedim ki niye beni rencide ediyosun seni bi şey ilgilendirmiyor vs. annem ablama sen karışma dedi. mevzu uzadı annem ve ben panik atak gecirdik ablam ise yemeğini yedi lafı soktu sustu üzülmedi sen yalancısın ben bi kere beyinsizsin dedim iki kere demedim dedi. ne alaka bu yüzden ağlamıyorum barışmak istiyorum abla niye kötü davranıyorsun dedim. dünden beri küs tabii yine
Annen ve sen bu sebepten panik atak geçiriyosanız belkide sıkıntılı olan kişi abla değildir

Annen ve sen bu sebepten panik atak geçiriyosanız belkide sıkıntılı olan kişi abla değildir
konu benim panik atak geçirmem değil ablamla ciddi bi kavga yaşandı onun sonucunda hipertansiyon hastası annem agladi ben de hıckıra hıckıra abla bana neden sürekli aylardır kötğ davranıyorsun diye bi patlama yaşadım 5 ayın sonunda.:) hakaret etti

6 yaş var bana kendi istedigi gibi yakışıklı mühendis biri talip oldu o günden beri konuşmuyor pek annem ve ben karar verdik reddettik cocugu annem diyor evlenme zamanın geldi diye. ablam hep evde kaldım beni beklemesin o demiş. gecen ay dedi. hayatta ne elde ettiysem ablam hep sinirlendi bana atanma konusu üniversite başarım annemin beni daha çok sevmesi bile. ablam sinirli aşırı hem de herkese reddetti
Kimse kardeşine yakışıklı talip çıktı diye aylarca küsmez. Belli ki istediği gibi biri çıkmamış onun karşısına ve acaba siz birşeyler mi ima ettiniz? Ayrıca ablaniz için sürekli haset diyorsunuz ve kendinizi adeta başarı bombası bir mekek gibi anlatıyorsunuz. Kimse durduk yere kardeşine aylarca küs kalmaz.

Zerre umursamadı. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz, nasıl baş ediyorsunuz

Seni umursamıyor sende onu umursama ve onun yaptığı gibi yüz verme. Böyle tipler bundan anlar. Bir daha da ablamdır, altan alayım barışayim gibi girişimlerde bulunmayın. Hakketmiyor çünkü.

Seni umursamıyor sende onu umursama ve onun yaptığı gibi yüz verme. Böyle tipler bundan anlar. Bir daha da ablamdir Altan alayım barışayim gibi girişimlerde bulunmayın. Hakketmiyor çünkü.
ben küsmeye dayanamayan biriyim ya temelli gidiceksin ya da düzgün davranacaksın kafasındayim arafta yasamayı ögrenemedim

Yorum yapmak için konu başlığına tıkladım ancak o kadar hiçbir şey anlatmamışsınız ki… Giriş- gelişme- sonuç / Serim- düğüm- çözüm??? Üyeler soru sorarak ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Önce bir sakinleşip sonra mı her şeyi derli toplu ve net bir biçimde yazsanız?

6 yaş var bana kendi istedigi gibi yakışıklı mühendis biri talip oldu o günden beri konuşmuyor pek annem ve ben karar verdik reddettik cocugu annem diyor evlenme zamanın geldi diye. ablam hep evde kaldım beni beklemesin o demiş. gecen ay dedi. hayatta ne elde ettiysem ablam hep sinirlendi bana atanma konusu üniversite başarım annemin beni daha çok sevmesi bile. ablam sinirli aşırı hem de herkese reddetti
Ayyy kız kardeşim yok diye hep üzülürdüm. Çok şükür yokmuş, o ne öyle yahu.

Kimse kardeşine yakışıklı talip çıktı diye aylarca küsmez. Belli ki istediği gibi biri çıkmamış onun karşısına ve acaba siz birşeyler mi ima ettiniz? Ayrıca ablaniz için sürekli haset diyorsunuz ve kendinizi adeta başarı bombası bir mekek gibi anlatıyorsunuz. Kimse durduk yere kardeşine aylarca küs kalmaz.
asla ima etmem melek degilim benim hayatta her şeyi mükemmel yaptığımı asla söylemiyorum o benim canim cigerim küstü işte kendi de söylemiyor ben küsüyormuşum ona göre de. her konuda onun yanında oldum olurum da dün yalvardım barışalım diye

Ablan kıskanç birisi bende konuyu merak ettim neden kafayı takıyorsun.

Adamı neden red ettiniz bence görüşmen gerekiyordu.

yorumlar için teşekkürler konu üzerine daha fazla yorum yapmayacağım

ablam asla kendini sevdirmez asla sarılmaz öpmez annem yine de yaklaşmaya çalışır bense temas bagımlısıyım ablami bile çok öperdim iterdi bizi annem katiyen ayrımcı bi kadın değildir
Bu sizi daha çok sevdiği anlamına gelmez.

Yakisikli talip cikti diye kusmemistir ya cok sacma baska bir seyler vardir kesin. Ama madem soylemiyor hic sevmem boyle küsüp küsüp bir de sebebin israrla soylenmemesini, kendi haline birakirdim kus kus otursun ne panik atak geciricem

konu benim panik atak geçirmem değil ablamla ciddi bi kavga yaşandı onun sonucunda hipertansiyon hastası annem agladi ben de hıckıra hıckıra abla bana neden sürekli aylardır kötğ davranıyorsun diye bi patlama yaşadım 5 ayın sonunda.:) hakaret etti
Valla canım bi önceki mesajından ben anladım yani annemle ben panik atak geçirdik demişsiniz ne alaka? Annem üzüldü tansiyonu çıktı demek var, iki kardeş kavga ediyor annen ve sen ayılıp bayılıyosun hiç normal değil. Bir çok mesajındada annenin seni sevdiğinden bahsetmişsin. Bence ablanı el birliği ile çıldırtıp sonrada neden böylesin diyen tiplersiniz.
Sen ablanla kavga edebilirsin bu başkadır annenin ayılıp bayılıp taraf olması başka. Resmen annen ve sen bi taraf ablan bir taraf olmuşsunuz. Annen bu kafada giderse daha çok yaşarsınız bu krizleri.

aynı evin içinde buna dayanamiyorum evet hasetlik annem de böyle diyor benim iyi olmama sinirleniyor resmen. bilmiyorum ağladım mahvoldum yemeğini yedi sustu odasına gitti yüzüme bakmadı.
hasetlik değil o, ananız kendi doğurduklarina bir zahmet ayrım yapmazsa ablanızda o evde kendini öyle herkesten daha aşağıda bir insanmışta annesi bile onu daha çok sevmeye layik görmemiş gibi hissetmez.
Ay ben başardım o kıskandı diye düşünmekten asıl olayi göremiyosunuz galiba nasıl göreceksiniz zaten annenizin sizi daha çok sevdiğini düşünecek kadar beğenmişsiniz kendinizi sonuçta

Bi an konuyu yakın arkadaşımın kardeşi açtı sandım onların da ayynen böyle bi muhabbeti var ve kız kardeş kendisini haklı görüyor hep ama olanları ben biliyorum. O yüzden bu konuda da ablayı bi dinlemek isterdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X