• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam Beni Aramayın Dedi:((

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Kızlar daha önce de bir konu açmıştım, ablamla evlendiğinden beri yüzyüze görüşemediğimizden bahsetmiştim.

Diğer konumda yazdıklarım aşağıda;

Yeni evlenmiş bir ablam var, kaynanasıyla birlikte oturuyor biz anadolu yakasındayız ablamlar da karşıda.
Ve ablamla evlendiğinden beri sadece telefonda görüşüyoruz, davet etmek istesek ya da gitmek istesek hep farklı planları oluyor, bir kez habersiz gittik onda da çok farklı bir ortam oldu, sanki ablam değil de başka biriydi gittiğimiz.
Bir sıkıntısı olup olmadığını soruyoruz mutluyum diyor, evlenmeden önce çok planlarımız vardı birbirimie gelip gidecek, ikramlarda bulunacaktık, hiçbiri gerçek olmadı.

Bunun üzerine;

Belli bi süredir zaten yalnızca biz arıyorduk, bunun üzerine dün, ben ablama telefonda, çok değiştiğini söyledim ve bi şekilde kavga ettik telefonda ve beni aramayın artık dedi....

Korkarım bunu söylerken ciddiydi...
Kendimi çok kötü hissediyorum ve yalnızca anneme karşı suçlu hissediyorum:((

Son düzenleme:
Kızlar daha önce de bir konu açmıştım, ablamla evlendiğinden beri yüzyüze görüşemediğimizden bahsetmiştim.

Belli bi süredir zaten yalnızca biz arıyorduk, bunun üzerine dün, ben ablama telefonda, çok değiştiğini söyledim ve bi şekilde kavga ettik telefonda ve beni aramayın artık dedi....

Korkarım bunu söylerken ciddiydi...
Kendimi çok kötü hissediyorum ve yalnızca anneme karşı suçlu hissediyorum:((

Neden ablayla kardeş arasında böyle birşey olsunki?Ablanın eşimi acaba bu yönde bir telkinde veya baskıda bulunuyor.Beni aramayın demesi çok tuhaf

Son düzenleme:
Neden ablayla kardeş arasında böyle birşey olsunki?Ablanın eşimi acaba bu yönde bir telkinde veya baskıda bulunuyor.Beni aramayın demesi çok tuhaf

Hep sorduk kendisine,zaten sorduk diye suçlu olduk:(
İstemiyor bence artık bizimle görüşmeyi, eşi ona yetiyor demek ki

Hep sorduk kendisine,zaten sorduk diye suçlu olduk:(
İstemiyor bence artık bizimle görüşmeyi, eşi ona yetiyor demek ki

Sonuçta bu bi sınıf arkadaşı, eski mahalle arkadaşı değil senin kanın ömür boyu yüzüne bakacağın insan, kardeşin.İnşallah aşılmıycak sorunlar değildir ailecek aşarsınız..

belki eşi müsade etmiyodur....
yada bi anlaık sinirle söylemiştir....

Sonuçta bu bi sınıf arkadaşı, eski mahalle arkadaşı değil senin kanın ömür boyu yüzüne bakacağın insan, kardeşin.İnşallah aşılmıycak sorunlar değildir ailecek aşarsınız..

Sağ ol canım, annem için üzülüyorum sadece, bugün aradık açmadı telefonu çüünkü.
Üstüne düştükçe bizi istemedi..
Benim içiin artık o kadar önemli değil ama annem için çok önemli

aileden baska kimse olmaz insanın yanında aslında yasayınca anlar insan..aramayın dediyse aramayın bence uzerine dusuldukce iyice geri cekiyor kendini demekki ortada sebep yokken boyle davranması tuhaf esi istemiyor diye gorusmuyorsada cok ayıp etmis

çok tuhaf eşi dolduruşa getirmiş olabilir..kaynanasıda tabi,ama ben isteyerek görüşmek istemeyeceğine ihtimal veremedim :26:

Ya bence bi sorun vardır siz daha iyi tanırsınız tabi
keyfe keder aramayın dememiştir.
Vardır bi sıkıntısı

kardeşler arasında öyle şeyler olur biz ablamla ne kavgalar ettik (evli olan) ama bir yerden sonra dayanamayıp kendisi arıyordu hele ortada yeğen varsa teyzemle konuşmak istiyorum diye arattırıyordu yeğenlerim. inşallah sizin olayda çok büyümez bir an önce barışırsınız

yani evlenince hiçbişey eskisi gibi olmaz....
fazla zaman ayıramayabilir ama bu kadarı çok fazla...
eniştenle konuşmuyormusun hiç....
bende evliliğimin başında evdeki ve eşimin ailesindeki sorunlar yüzünden içime kapanmıştım...
kimseyle görüşmek anlatmak istemiyordum....
insanlara tahammül edemiyordum...
sürekli sinirliydim...
bi araştırın belliki farklı sorunları var...
eğer öyleyse yardım edilmesi lazım

Ablam evlendiğinden beri normal değil farklı davranışları var ve biz hep tolore etmeye çalıştık fakat ablam güçsüz bir kadın kesinlikle değil,
Eniştem baskı yapıyosa, ya da başka herhangi bişey varsa anlat dedik defalarca
Ama verdiği cevap yok ben mutluyum
E biz hayatında nerdeyiz
Kendimi geçtim anamın hakkını nasıl ödiycek
Tek başına kadın bizi büyüttü okuttu ablamı evlendirdi
Eniştemle görüşmüyoruz o da bizimle görüşmüyo
Bu nasıl bir aile ilişkisidir yahu? biz bunu haketmedik

annenizin dünürü ile arası nasıl?

düğün zamanı sıkıntılar yaşandı mı?

eğer yaşandı ise belki eşi bu evlilği devam etmesi için ailenden uzak dur demiş olabilir mi?

annenizin dünürü ile arası nasıl?

düğün zamanı sıkıntılar yaşandı mı?

eğer yaşandı ise belki eşi bu evlilği devam etmesi için ailenden uzak dur demiş olabilir mi?

Dünürü kendi halinde insanlar, çok da büyük sıkıntılar yaşanmadı, her evlilikte olabilecek şeylerdi bize göre.
Eniştemi zaten hiç anlıyamıyorum, evlenmeden önce her dakka kapımızda biten adamdı, yeri geldi ablamı anneme şikayet bile etti ama şimdi bizi hiç umursamıyolar olay bu yani...

ablanın evlenmesine 'aile' olarak sebep olduysanız ve bunun üzerine ablan evliliğinde mutsuzsa sizi sebep gösteriyor olabilir canım ya da ablana baskı yapıyor olabilirler. sen üzme kendini, ailenin ne kadar önemli olduğunu mutlaka ablan da anlar.

ablanın evlenmesine 'aile' olarak sebep olduysanız ve bunun üzerine ablan evliliğinde mutsuzsa sizi sebep gösteriyor olabilir canım ya da ablana baskı yapıyor olabilirler. sen üzme kendini, ailenin ne kadar önemli olduğunu mutlaka ablan da anlar.

Yok canım, zamanında ayrılma durumu olmuştu biz de destek olmuştuk tüm kararlarına
Tamamen kendi tercihi...
İnşallah anlar bi gün

Canım bence ablan sizi istemiyor değil de, kimseye anlatmak istemediği sıkıntıları varmış gibi geldi bana, sen sırt çevirme ablana ne olursa olsun. Bazı insan öyledir, mesela kötü birşey yaşıyorsa, gururundan anlatmak istemez ve durumunu hissedenlere de sordukça, sıkıştırdıkça kızar, tepki gösterir. Bana bu durum biraz öyle geldi. Ablana küsme sen, sırt çevirme, eğer yaşadığı bir sıkıntı varsa içinde, senle paylaşmasa bile kendini yalnız hissetmesin iyice. Ablanın üstüne de çok gitme, "neyin var, neyin var" diye, dediğim gibi belki gururuna yediremediği sıkıntılar yaşıyordur eşiyle veya eşinin ailesiyle, şu anda anlatmıyordur ama eninde sonunda paylaşacaktır seninle, sen üstüne gitme. Ablam güçlü bir kadındır demişsin, bu düşüncemi daha da kuvvetlendiriyor, çünkü güçlü kadınlar kendilerine yapılan haksızlığı gurur yapıp yakınlarına dile getiremiyorlar çoğunlukla; şöyle örnek vereyim, mesela evde huzursuzluk varsa, enişten diyelim annenler gelmesin veya sen gidemezsin diyorsa, böyle birşeye katlandığını kendine yedirip de sana söyleyememiş olabilir, hani ablam buna nasıl katlanır diye düşünürsün diye. Benim düşüncelerim bunlar, diğer konunu da ilk okuduğumda bunları geçirmiştim aklımdan. Bunu okuyunca fikrim pekişti. Sen ablana sırt çevirme, eninde sonunda sana ihtiyacı olacaktır...

Seni hatırladım canım.

Acaba enisten veya ailesi mi görüşmenizi istemiyor? Ablan bunu söylerse eğer sizin tarafinızdan olay olabileceğinden korktuğu için dile getirmek istemiyor olabilir.

Yalnız sorun ne ise epey buyuk sanırım. Ben olsam bu isin pesini birakmazdim. Yazık kiza, ne yasıyorsa artık..

Canım bence ablan sizi istemiyor değil de, kimseye anlatmak istemediği sıkıntıları varmış gibi geldi bana, sen sırt çevirme ablana ne olursa olsun. Bazı insan öyledir, mesela kötü birşey yaşıyorsa, gururundan anlatmak istemez ve durumunu hissedenlere de sordukça, sıkıştırdıkça kızar, tepki gösterir. Bana bu durum biraz öyle geldi. Ablana küsme sen, sırt çevirme, eğer yaşadığı bir sıkıntı varsa içinde, senle paylaşmasa bile kendini yalnız hissetmesin iyice. Ablanın üstüne de çok gitme, "neyin var, neyin var" diye, dediğim gibi belki gururuna yediremediği sıkıntılar yaşıyordur eşiyle veya eşinin ailesiyle, şu anda anlatmıyordur ama eninde sonunda paylaşacaktır seninle, sen üstüne gitme. Ablam güçlü bir kadındır demişsin, bu düşüncemi daha da kuvvetlendiriyor, çünkü güçlü kadınlar kendilerine yapılan haksızlığı gurur yapıp yakınlarına dile getiremiyorlar çoğunlukla; şöyle örnek vereyim, mesela evde huzursuzluk varsa, enişten diyelim annenler gelmesin veya sen gidemezsin diyorsa, böyle birşeye katlandığını kendine yedirip de sana söyleyememiş olabilir, hani ablam buna nasıl katlanır diye düşünürsün diye. Benim düşüncelerim bunlar, diğer konunu da ilk okuduğumda bunları geçirmiştim aklımdan. Bunu okuyunca fikrim pekişti. Sen ablana sırt çevirme, eninde sonunda sana ihtiyacı olacaktır...

Seni hatırladım canım.

Acaba enisten veya ailesi mi görüşmenizi istemiyor? Ablan bunu söylerse eğer sizin tarafinızdan olay olabileceğinden korktuğu için dile getirmek istemiyor olabilir.

Yalnız sorun ne ise epey buyuk sanırım. Ben olsam bu isin pesini birakmazdim. Yazık kiza, ne yasıyorsa artık..

Öyle mi dersiniz kızlar.

Ben kendi içimde sürekli ablama kıza kıza, küse küse baya bi nefret biriktirmişim açıkçası.

Aslında mantıklı düşününce bana da böyle geliyo ama sanki bizi yoksayıyo ya ona kızıyorum ben.
Şimdi de telefonunu açmıyo, açsa da annem konuşsa bi ikimiz de rahatlıycaz annemle

Back
X