• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam beni delirtecek !

mutlaka konuş. anne bana gelirmisin de çağır.
ablan varkende konuşabilirsin.
laf çarpıtmalar,ters davranmalara nereye kadar?
siz bir ailesinniz herkes incisini döksün..

cok uzucu durumlar bunlar gercekten
bu gectigimiz yaz bizde yasadik bu tip seyler
benim ablamda evli evde bi bekar kizkardesim daha var ve hic anlasamiyorlar surekli kavga ederler,kucuk kardesim hic ablami sevmez biraz kinci dir,ama ablaminda hic dilinin ayari yok agzina geleni soyluyo yok seni kim alicak filan,kiz kardesiminde talipleri var ama begenmedi onun begendiklerini de karsi taraf bgenmedi falan hep bu yonden vuruyo,
ablamda sinirlendiginde bi daha gelmiyecegim bu eve diyor ve annem cok uzuluyor,
bi sure gelmiyor annem yine de dayanamaz arar telefona bakmaz kizini verir kendi konusmaz falan filan,
yazik annecimde arada kaliyor ben ne yapayim diyor hangisini atayim diyor;

canım zaten bu tartışmalar içten paralıklar bütün aileyi yıpratıyor inanki ben annemlere hergün giden biriydim sabah 11de gider akşam 7de gelirdim evime eşimle bazen geç saatlere kadar oturduğumuz olurdu yaz kış farketmez ama mart ayından beri ablamlar annemlerde oturma odasında yatıyorlar aksam saat 9 dedinmi ablam çekyatı açar yatağını yapar yapar ışığı kapatın tvnin sesini kısın der durur gelde otur yazın oturuyorduk bahçede kışın masesef ya ablam evlendiğinin farkında değil yada işine geldiği gibi davranıyor yarın annemle konuşucam herşeyi söylicem gerçekten çok yoruldum eşimede fazla yansıtmak istemiyorum onlada konuşamıyorum bu konuları iyiki sizler varsınız hepinize çok teşekkür ederim yarın annemle konuştuklarımızı yazarım kızlar iyi geceler allaha emanet olun

bebeto anlamadığım şey ablanın eşi annenlerde oturmaya hiç sesini çıkartmıyormu? oturma odasında yatıyorlar diyorsun. bu insanların hiç mi özel hayatları yok hiçmi yanlız kalmaz istemezler? bi insan annesinin evi bile olsa başkasının evinde nasıl rahat eder anlamıyorum.

valla bebetocum ben çokk konuştum herşeyi söyledim zamanında ama annem haklısın ablan kıskanç falan dedi ama kötü niyetli değil anlayışlı ol o da onun huyu işte dedi,ben yine ablamın densizliklerine ses çıkarmadım ben sustukça kullanmaya devam etti.bikaç örnek vereyim bak: ablamın misafirleri geleceği zaman hep yardım için beni çağırırdı evi temizlerim pastasını vs...herşeyini hazırlarım sonra nemi olur hadi sen git der,oysa aramızda 1 yaş var onun arkadaşlarıyla oturamayacak kadar küçük değilim.bigün ben gitmeden misafirleri geldi bende kaldım arkadaşları ooo kardeşin döktürmüş yine ne şanslısın dediler ablamın tepkisi hayır herşeyi ben yaptım dedi.şok oldum şok...evimizi yeni almıştık daha inşaat aşamasındaydı meraketmiş annemle bakmaya geldiler 2 odayı gezdikten sonra başım ağrıyo gidiyorum dedi annemde kızım bekle evi gezelim beraber gideriz dedi.ablamın cevabı yine patavatsızca oldu valla pınar hanımı mutlu edecem diye burada kalamam dedi.ben sordum bi sorunmu var diye yok dedi :)) daha anlatayımmı....annem eskiden ablamın kötü huyları olduğunu kabulederdi ama bazen konu açmaya çalışıyorum gel görki o bir melek olmuş :) artık konuşma gereği kalmamış aramıza öyle mesafeler girmişki çözülmesi imkansız bunu anladım.sürekli benim çocuğumla onunki kıyaslanıyo aralarında 4 ay varda,annem ablamın yanında telefonda bizim yanımızda sürekli ablamın bebeğini anlatır oldu.benim yavrum çok şansız o konuda kimse kendinden bahsetmiyo,yaptıkları anlatılmıyo.sanki o hiç yok ...konuştum çoook konuştum güzellikle,sinirle,aklınıza gelen herşeyi denedim ama olmayınca olmuyo bende akışına bıraktım.onlar nasıl isterse öyle olsun dedim.onlar bana 1 geliyosa bende 1 gider oldum.doğum yaptım annem yanımda kalmadı çünkü ablamın panikatağı tuttu ne tesadüf demi...oysa daha ben hamile olmadan çok kısa zaman önceydi annem ameliyat oldu eşim defalarca annemi hastaneye götürüp getirdi ben günlerce yanında kalmıştım...sözün bittiği yer işte.biliyorum ailenin kıymetini önemini ama hep benden gittikten sonra ne anlamı varki aile olmanın....bende istedim biraz takdir görmeyi,değerli olmak istedim az da olsa mesela ben onların doğumgünlerini hatırlarken onlar neden hatırlamazlar,yada annem ablam ve eniştemin evlilik yıldönümlerini kutlayıp hediye alır heryıl ben 5 yıllık evliyim vee hiç hatırlanamadım...bilmiyorum anlıyormusunuz .anlatılmaz yaşanır diyorum ama kimsenin benim yaşadıklarımı yaşamasınıda istemem.benim bebeğim oldu ve aradan 2 ay geçti ablam bebek görmeye geldi bi çeyrek altın ve bi pijama of deli olcam düşündükçe elde aynısını yapıyo hediye değil umrumda olan ey abla nerdeydin 2 aydır??? ablam doğum yaptı benim bebeğim küçücüktü ben 2.gün gittim ablamı görmeye annem niye dün gelmedin dedi bende bebek var biliyosunuz dedim ablam 2 ay sonra gelmişti bana dedim.annemin cevabını dinleyin:fesat düşünüyorsun ne alakası var ablan hep aradı seni dedi ve konuyu kapattı.işte o zaman anladım sözün bittiği yer aha da burası dedim,ben ne yaparsam yapayım onlar anlamak istedikleri gibi düşünüyorlar...veee ben çoook yoruldum çook ağladım zamanında artık üzülmek yok hayatımda,resmiyet istediler o günden beri öyle yaşayıp gidiyoruz işte....keşke böyle olmasaydı tabi ama tek benim çabamla olmadı olmadı işte...

arkadaşlar anneme bugün gitmedim biraz rahatsızdım ama annem bugün beni aradı yarın kahvaltıya gel dedi nekadar sevindim anlatamam mesafe koymak iyi oldu sanırım bakalım yarın gidince konuşucam

bebeto anlamadığım şey ablanın eşi annenlerde oturmaya hiç sesini çıkartmıyormu? oturma odasında yatıyorlar diyorsun. bu insanların hiç mi özel hayatları yok hiçmi yanlız kalmaz istemezler? bi insan annesinin evi bile olsa başkasının evinde nasıl rahat eder anlamıyorum.

canım niye rahatsız olsunki bi tuhaf zaten ben 2,5 yıllık evliyim annemlerde 1 defa kaldım eşimde kalmadı yani kızım uyumuştu annemde kalın dedi tabi göç ebe gibi kızım ağlıyor ablam laflanıyo gece sabah işe gitcem susturun şunu diye ee kendininde olcak gerçi o enişteme verir gece bak diye aylık 1700 tl alıyorlar toplamda 15 elektrik 5 lira su parası ödüyorlar sadece bende olsam bende kalırım ve paranın yetmediğini söylüyorlar benim eşim tek çalışıyor 1600 tl alıyor kızımın aylık masrafı sadece en az 400 tl elektrik su doğalgaz telefon internet faturalar derken baya para gidiyor ama hamd olsun eşim hiç laf etmez

pınarcım sana çok üzüldüm aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum insan çok zor durumda kalıyor heleki eşinin aileside ilgisizse insan kendini kimsesiz hissediyor ama allahtan bizimkiler kızımı çok seviyorlar özelliklede annem hata geçen gün annem kızımın çok farklı olduğunu bizden bile çok sevdiğini söyledi ablamda 2. torununuda çok seversin deyince annem hayır irem kadar hiç birini sevemem biraz daha büyüsün yanıma alcam dedi ablam bozuldu ama bişey diyemedi bizde 2. çocuğu istiyoruz denemelere başladık ama bu ay tutmadı bakalım bi dahaki ay denemeye devam ablam saniyorki ona inat çocuk istiyoruz allah aşıkına inat uğruna çocuk yapılırmı ben kızım büyümeden istiyorum çünkü hamileliğim çok sorunlu geçiyor haksızmıyım sizce kızımın bunlara şahit olmasını istemiyoruz eşimle bide kızım şimdiden paylaşmayı bilmiyor bişey istediğinde vermezsek kendini yere atıp ağlamaya başlıyo istediği olana kadarda susmuyor senin tek çocuğunmu var benim ablam hemen gelmişti görmeye bişey takmadı kocaman bir çiçek getirmişti bebekli olanlardan altın takmam çünkü bozdurup yersiniz dedi ama çiçek hatıra kalır dedi getirdiği çiçek gerçekten pahalıydı ben beğenmiştim ama alcağını bilmiyordum tabi gerçi benim kızıma kimse bişey takmadı eşimin tarafındada benim tarafımdada ilk torun olmasına rağmen valla bilmiyorum şans işi heralde en azından eşimle mutluyum bununla avutuyorum kendimi

he canım unutmadan şunuda yazayım özel hayatları demişsin haftada bir evlerine gidiyorlar temizlik yapıcaz diye sabah gidiyorlar akşam dönüyorlar anlata bilmişimdir umarım :17:

merhaba kızlar bugün annemle konuştum fazla oturmadım ablamın hareketlerini düzeltmesini istedim neden evlerinde kalmıyorlar dedim annemde kızım her pazartesi bugün eve geçicez deyip yine kalıyorlar bizde rahat değiliz bir kere söyledim artık evinize gidin diye küsüp gittiler ertesi gün yine geldiler soruyorum niye evde kalmıyorsunuz diye ablam demişki ben o evde oturmak istemiyorum teyzemlerle aynı binada olmak istemiyorum yeni ev bulana kadar burda kalcaz demiş ama hiç ev falan baktıkları yok yeni ev dedikleri babamların yapıkcak evden bahsediyor galiba neyse anneme dedim evine gitsin onun yüzünden gelemez olduk yüzsüzlük yapıp geliyoruz kovmaktan beter ediyor dedim annemde burası onun evi değil dedi bende valla hiçte öyle davranmıyor dedim valla kızlar orda olması değil beni rahatsız eden davranışları çok kırıyor beni biraz düzgün davransa hiç sorun olmucak

sizin adınıza sevindim. güzel bir konuşma olmuş. en azından sizde biraz rahatlamışsınızdır.

evet canım birazda olsa rahatladım anlam çok moralim bozuluyor bilmiyorum bakalım yeni günler ne getiricek ilginiz ve dostluğunuz için teşekkür ederim iyikide siz varsınız yoksa bu konuşma biraz zor olurdu

canım insanlar konuşa konuşa çözüm bulacaktır. başka yolu yok.

her zaman defalarca konuşarak anlatmalısın düşünceni. kendi haklarını savunmalısın.

:71: biz her zaman burdayız : :70:

Ablan neden böyle davranıyor ki çok enteresan ya çok üzüldüm canım umarım gerçekleri görür

Back
X