ablam bugun çoookk moralimi bozdu haksızmıyım sizce?????

sevfurkereym

profosyonel ev hanımı:)))
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
17
318
İzmir
benim 6 yaşındaki oğlum babasını arıyor die ablamı çaldırmış.bende mutfaktaydım.oğlum telefonla kimle kkonuşuyor die yanına gittim.ablamla konuştuk napıyon falan filan die.bende 10 aylık oğluma mutfakta yemek yedirmeye çalışıyodum yemiyodu.ayy abla ya eymen e bi yemek yediremedim sadece yoğurt yedi dedim.hay demez olaydım.ee yemez tabi sen alıştırmadın dedi.o ne demek öle dedim.yok 6 ayı dolmadan vermemişim yemekte çocuk ondan alışmamış yemeğe geç kalmışmış:44::44::44:abla saçmalama zaten normalide bu dedim.yok ben çok biliyomuşumda dr ne derse öle yapmışımda.kendi 2 çocuğunada daha 3 aylıkken kuru fasulye nohur suyu verirdi.tatlıymış ekşiymiş acıymış hiç umursamadan herşeyi verirdi.hemde bol sütü olduğu emzirdiği halde.ben doya doya emziremediğim helde doğrusu neyse neyi doğru bildimse öle yaptım 2 çocuğumdada.ek gıdaya geçtiklerindede hiç üşenmeden hep yemeklerini yaptım çocuklarıma uygun olduğu sürece.ama kendi ne yaptıysa onu yedirdi hiç bu sağlıklı bu değil demedi halada demez.ama bu konuda benimle çok tartışır.telefonda bile abla tama senin dediğin yaptığın doğru kapatalım diorum herhalde benimki doğru dior.abla uzatma dedim bide doğruymuşun gibi kendini savunuyon dio.ya resmen delirdim.sürekli bu konuda tartışıyor benimle.antalyada seracılık yapıyolar ben izmirde uzağız bide.6 yaşındaki kızı günde 3 kavun yiyor o normalmişbenim çocuklarım çok şükür kolay kolay hastalanmaz.ama bi kere dert yanayım üzüleyim ateşi çıktı deyim.e tabi o çocuklar sezeryanla doğdular mamayla büyüdüler olur öle.ama ben onun hayatını hiç eleştirmiyorum bana dert yansın ben dinlerim sabırla teselli etmeye çalışırım.ya çok kalbim kırıldı cidden.sinirimden abla daha fazla uzatma yoksa kalbini kırıcam dedim ve telefonu kapadım yüzüne.uzatsaydı çok kötü konuşabilirdim çünkü.ben 31 o 36 yaşında.kendini benden çok tecrübeli görüyor.onun için çocuklarının büyümüş olmaları bile iyiye işaret.gerisi boş.durduk yere sorun çıkarttı.sizce bu çocuk konusunda benmi yanlışım acaba?

e zaten 6 yaşından önce ek gıdaya başlanmıyor ki..hem de kime ne oluyor ki senn çocuğun isstediğinn gibi büyüt inşallah..hiç de takma kafana..tamam abla bakarım de kendi bildiğini yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…