ablam çok çaresiz nolur akıl verin bana

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
madem burası bir derdim var.bugünlerde kendi derdimi unutup ablama üzülmekteym.gerçi yıllardır ablam zor durumda.ablam 18 yaşında evlendi akrabamızla bu arada ablam ilkokul mezunu evlendiği insan zengindi ablamı istemedi dışladı dövdü içki içiyordu ayrılmak zorunda kaldı.sonra 25 yaşında ikinci evliliğini yaptı çocuklu ve eşi ölmüş bi adamla ama şimdide mutsuz çok çaresiz iki çocuğu var o adamdan böyle bi adamdan çocuk yapma dedim ama yaptı.eşi onunla dalga geçiyor cahilsin diyor şiddet de cabası bi insan kadersiz olurda bu kdr olmaz sanırım.birde üvey kızı ablamı başında istemişti sonra istemedi.ablamı kovdu evden hakaretler nefret etti hiç sevmedi.üvey kızı çok tuhaf hiç annesi ölmüş gibi deil ablamı hiç dinlemyor sürekli sevgili yapma peşinde hiç ders çalışmıyor hep laylaylom peşinde.hem eşinden hem üvey kızından sözlü şiddet var ablama.eşindense fiziksel şiddet.ablam iki çocuğum için yaşıyorum yoksa öldürrdm kendimi diyor sürekli.eşi sürekli hakaret cahilsin sen nefret ediyorum senden bunun gibi bi sürü şey.annem babam bu duruma çok üzgün ben ne yapabilirm bu durumda lütfen yardım edin

Niye bu durumu sineye çekiyorsunuz ki böyle ömür mü geçer? Boşansın ve ailenizin yanında yaşasın.

Kadersizlik mi bilmiyorum bazi seyleri hesap etsekte bazen evdeki hesap carsiya uymayabiliyor ama bence kardesindede problem var 2.evlilik insan biraz daha temkinli tecrubeli daha cekingen yaklasir ama 2 cocuk birden yapiyor yahu bi dur bi tani adamin hal hareketlerini oyle iliski otursun yap bazisida iliski yerlerdeyken hamile kaliyor ona hic bisey diyemem ama kadersizlik degil kade onumuze secenekler sunuyor ne sectiysek onunla islemeye gelismeye devam ediyor bazen ser sandigimiz hayir oluyor bazende tersi yani simdi desen ki bosan cocuklar diyecek klasiklesti bu oyuzden kendi kendini batiriyor insanlar bence

Valla okurken derin bi buhrana sürüklendim. :KK43:
25yaşındayken çocuklu biriyle evlenmeyi o mu istemişti

madem burası bir derdim var.bugünlerde kendi derdimi unutup ablama üzülmekteym.gerçi yıllardır ablam zor durumda.ablam 18 yaşında evlendi akrabamızla bu arada ablam ilkokul mezunu evlendiği insan zengindi ablamı istemedi dışladı dövdü içki içiyordu ayrılmak zorunda kaldı.sonra 25 yaşında ikinci evliliğini yaptı çocuklu ve eşi ölmüş bi adamla ama şimdide mutsuz çok çaresiz iki çocuğu var o adamdan böyle bi adamdan çocuk yapma dedim ama yaptı.eşi onunla dalga geçiyor cahilsin diyor şiddet de cabası bi insan kadersiz olurda bu kdr olmaz sanırım.birde üvey kızı ablamı başında istemişti sonra istemedi.ablamı kovdu evden hakaretler nefret etti hiç sevmedi.üvey kızı çok tuhaf hiç annesi ölmüş gibi deil ablamı hiç dinlemyor sürekli sevgili yapma peşinde hiç ders çalışmıyor hep laylaylom peşinde.hem eşinden hem üvey kızından sözlü şiddet var ablama.eşindense fiziksel şiddet.ablam iki çocuğum için yaşıyorum yoksa öldürrdm kendimi diyor sürekli.eşi sürekli hakaret cahilsin sen nefret ediyorum senden bunun gibi bi sürü şey.annem babam bu duruma çok üzgün ben ne yapabilirm bu durumda lütfen yardım edin
malesef sen hiçbir şey yapamazsın,Allah tez vakitte ablanı selamete ulaştırsın ama ablan itildiği kakıldığı kapıda 3. çocuğuda yapar ben sana deyim..sen müdahale etme,senden önce annesi babası var.

senin yapabilcegin bişey yok, ablan da bitiyor iş neden tekrar evlendi kocayı kurtuluş aracı gören kadınlardan nefret ederim sahsen hemen kocaya sıgınırlar okuyup kendini geliştirebilirdi birde çocuk yapmış okadar uyarmanıza ragmen sonrada çocugu bahane ederler hep aynı terane , diycek laf söz yok ablana çocukalrında başını yakıyor o yavrucaklara yazık değilmi öyle bır anne baba istemezdiler şimdi yazık dışardaki mutlu ailelere bakıp iç geçiricekler cidden ablanız cahil biri. bunları bile bile yapmayacaktı.

yedi yıllık evli.bu kararı verdiğinde ben ankara idim çalışıyrdum ailemin yanında deildim.yapamazsın abla dedim yaptı.bu arada ablam çok saf kalpli biri birde ilkokul mezunu olunca bugüne kdr hep ezildi.sevgili olmadı bu hayatta hiç.sadece iki evlilik.biliyrm ablanda sorun diyorsunuz ama ikinci evlilik mutsuz olurmu diye ama deil inanın eniştem polis dövüyor kaç kere gttim yanına mordu yeğenlerimin böyle şiddet ortamında byümesi çok üzücü.üvey kızı desen sürekli erkek peşinde ablama babama söylemyceksin bana izin verceksin diye şantaj yapıyor hepablam çok arada siz siz olun çocuklu biri evlenmeyin ablam çocuklarım için bu zülüme katlanıyrm diyor

iki kardeşiz o mutsuz oldukça benim ciğerim yanıyor et tırnaktan ayrılmaz cahil olmayı istemezdi ama ozaman maddi durumdan okuyamamış aileme yük olmak istememiş ama iki evlilikte böyle dışlanması horlanması çok zoruma gidiyor.insanlar neden kendini bu kdr yüksekte görüyor anlamıyrm sonuçta iki çocuk verdi ama sürekli eniştem denilen insan bile demiyrm yaratık cahilsin senle evlendiğime pişmanım git burdan babanın evinde negördünkü gibi laflar.üvey kızı ise hp zaten ortalığı karıştıryr özgür yaşamak istiyr ablamı hiç takmıyor

Anne babalar cocuklarina sahip ciksa bunlar olmaz yazik senin o anne babana Allah boylelerine evlat veriyor bizim gibi can atanlara vermiyor hayat iste ne diyim benim kizimi biri ezecek dayak ataccak ona bi tarafindan tavana asarim serefsizi

Herşey kadersizlikten değil yanlış kararlar yüzünden oluyor.

Siz ve aileniz sahip çıkacak ve o evi çocuklarıyla birlikte terkedecek.
Anneniz babanız hayatta mı? Onlar bilmiyor mu bu durumu?

kaç kere vucudu morarmış gördüm ablamı.dayanıyrm çocuklar için diyor ikinci evlilik geçinemedi derler diye birde tabi mezuniyetinin olmaması işte.birde üvey bi çocuk ne yapsa yaranamıyr hayatı çok zor.psikolojisi çok zor durumda birde ablam bizden uzakta yaşıyor orda yalnızlıkta var dertlerini içine atıyor.çok korkyrm psikoloij yönden iyice çökerse diye

Hiç cevap vermiyorsunuz ki?
Neden boşanmıyor?
Neden aileniz ya da siz sahip çıkmıyorsunuz?
Takmışsınız ilkokul mezunu her iletide.
Olabilir.
Daha 32 yaşında.
Açıktan 1 yılda ortaokulu 2,5 yılda liseyi bitirme şansı var.
Ağlayıp üzülmek yerine siz yardımcı olun.
35 yaşında lise mezunu bir insan gayet de iş bulabilir.
Nefes alıp verdiğimiz sürece hiçbir şey için geç değil!

Nerede bu kizin annesi babasi. Neden cocuklarina sahip cikmiyorlar. Isterse 10. Kocasan geri gelsin evlat evlattir.

annem babam hayatta biliyor babam çık gel kızım sonuna kadar arkandayım diyor. ama işte anne olmayan anlayamaz beni ablam diyor çocuklarımı göstermezse diye korkuyor brde ilkokul mezunu olduğu için hayata karşı korkuları var işte.ben ona destek oluyrm okuması için kitaplar alıyrm yeterki kendini geliştri abla hayatta dimdik dur diye dayan diye ama artık ciğerim yanıyorbende dayanamıyrm

senin yapabileceğin tek şey arkasında olduğunu hissettirmen annen ve babanda ögle gerisi ablana kalmış oradan kurtulmayı öncelikle kendisi istemeli daha sonra çocuklarınıda alıp ailenin yanına taşına bilir ilkokul mezunu dediniz ama ilkokul mezunu bir çok çalışan insan var evet biraz şartları kötü ama çocuklarına bakacak kadar kazanır lüks içinde yaşamaz ama kafası rahat olur hakaret duymaz ailenizde destek verirse alınsın çocuklarını çıksın gitsin o evden (zor bişey değil aynısının benzeri kuzenimin başına geldi) ayrıca hayata bir kez geliyoruz çocuklarm değil ben demeli birazda

kızlar biz boşanın diyoruz ama ikinci evliliğim diyor çevre baskısı işte hep elalem ne der korkusu ailem destek biz her konuda maddi manevi destek olduk herzaman

ben yeğenlerimin şiddet ortamında büyümesini istemiyrm.ben üniversite mezunuyum gerekirse kendi hayatımı feda edip onlara bakmak istiyrm.yeğenim altı yaşında anlatıyor sürekli bana teyze babam annemi dövüyor diye o bile artık okadar korumacı olmuşki annesine karşı kimseye laf ettirmyr babaya karşı nefret oluşmuş

Back
X