- 3 Ekim 2012
- 389
- 150
- 123
madem burası bir derdim var.bugünlerde kendi derdimi unutup ablama üzülmekteym.gerçi yıllardır ablam zor durumda.ablam 18 yaşında evlendi akrabamızla bu arada ablam ilkokul mezunu evlendiği insan zengindi ablamı istemedi dışladı dövdü içki içiyordu ayrılmak zorunda kaldı.sonra 25 yaşında ikinci evliliğini yaptı çocuklu ve eşi ölmüş bi adamla ama şimdide mutsuz çok çaresiz iki çocuğu var o adamdan böyle bi adamdan çocuk yapma dedim ama yaptı.eşi onunla dalga geçiyor cahilsin diyor şiddet de cabası bi insan kadersiz olurda bu kdr olmaz sanırım.birde üvey kızı ablamı başında istemişti sonra istemedi.ablamı kovdu evden hakaretler nefret etti hiç sevmedi.üvey kızı çok tuhaf hiç annesi ölmüş gibi deil ablamı hiç dinlemyor sürekli sevgili yapma peşinde hiç ders çalışmıyor hep laylaylom peşinde.hem eşinden hem üvey kızından sözlü şiddet var ablama.eşindense fiziksel şiddet.ablam iki çocuğum için yaşıyorum yoksa öldürrdm kendimi diyor sürekli.eşi sürekli hakaret cahilsin sen nefret ediyorum senden bunun gibi bi sürü şey.annem babam bu duruma çok üzgün ben ne yapabilirm bu durumda lütfen yardım edin