ablam çok çaresiz nolur akıl verin bana

anne babam alacak zaten eniştem nasıl korkuttu ise çocukları göstermem diye sanırım adım atamıyrm ben de onun kabugndan çıkması için elimden geleni yapıyrm
Yok öyle cocuklari göstermem diye bişey hak var hukuk var kanmasin ablan böyle seylere o bi anne ve kimse onu cocuklarindan mahrum edemez..erkekler ztn huy edinmiş kadinlari cocuklarla korkutmaya inanmayin boyle seylere lutfen o nasil babasiysa ablanizda annesi o adama kimse oyle bi hak vermez

Ablan rahati bozulmasin diye kalkip hicbir mucadele gostermeyen, dayagini yiyip oturan kadinlardan.
Cocuklarini da degil kendisini dusunuyor gibi geldi. Cocugunu dusunen insan kalkar birseyler yapar cunku. Az basari hikayeleri duymadik, var gucuyle cabalayip kendisini de cocugunu da siddetten cikaran, huzurlu bir hayat kuran kadinlarla ilgili. Tabii ki evde dayagina razi olup oturmak daha kolay kalkip caba sarfetmekten.

Onunki kader degil secim. Madem siz kurtarmak istiyorsunuz, babaniz destekci, daha ne? Cocuklarinin alinmasi korkusu varsa sorsun sorustursun, arastirsin, nasil kurtulabilirim diye baksin. Yapiyor mu bunlari?
Ablanizin durumu tabii ki cok uzucu, kimse istemez yakini boyle bir durumda kalsin, sizin uzuntunuzu tabii ki anliyorum. Ama kendisine uzanan yardim elini israrla geri cevirip, yasadigi cehennem hayatini yasamaya devam etmeyi secen kadina da fazla denecek birsey yok. O kendi kendini dusunecek once. O istemezse kimse kurtaramaz onu o hayattan.

Siz caresiz degilsiniz, aranacak fikir yok, cozumu zaten bulmussunuz. Ama ablaniz sizine ayni fikirde degil ve inanmasaniz da onun bu durumu degistirmeye niyeti yok ki daha hala cekmeyi seciyor. Onun kendine layik buldugu yasam tarzi bu. O zaman yapacak birsey yok, uzgunum.

Ablaniza uzulmeniz hic bir fayda saglamaz... Sahip cikin,annenizi babanizi ikna edin yanlarına alsinlar

madem burası bir derdim var.bugünlerde kendi derdimi unutup ablama üzülmekteym.gerçi yıllardır ablam zor durumda.ablam 18 yaşında evlendi akrabamızla bu arada ablam ilkokul mezunu evlendiği insan zengindi ablamı istemedi dışladı dövdü içki içiyordu ayrılmak zorunda kaldı.sonra 25 yaşında ikinci evliliğini yaptı çocuklu ve eşi ölmüş bi adamla ama şimdide mutsuz çok çaresiz iki çocuğu var o adamdan böyle bi adamdan çocuk yapma dedim ama yaptı.eşi onunla dalga geçiyor cahilsin diyor şiddet de cabası bi insan kadersiz olurda bu kdr olmaz sanırım.birde üvey kızı ablamı başında istemişti sonra istemedi.ablamı kovdu evden hakaretler nefret etti hiç sevmedi.üvey kızı çok tuhaf hiç annesi ölmüş gibi deil ablamı hiç dinlemyor sürekli sevgili yapma peşinde hiç ders çalışmıyor hep laylaylom peşinde.hem eşinden hem üvey kızından sözlü şiddet var ablama.eşindense fiziksel şiddet.ablam iki çocuğum için yaşıyorum yoksa öldürrdm kendimi diyor sürekli.eşi sürekli hakaret cahilsin sen nefret ediyorum senden bunun gibi bi sürü şey.annem babam bu duruma çok üzgün ben ne yapabilirm bu durumda lütfen yardım edin
çaktırmadan kendini geliştirip bir iş bulduktan sonra çekip gitmeli !

madem burası bir derdim var.bugünlerde kendi derdimi unutup ablama üzülmekteym.gerçi yıllardır ablam zor durumda.ablam 18 yaşında evlendi akrabamızla bu arada ablam ilkokul mezunu evlendiği insan zengindi ablamı istemedi dışladı dövdü içki içiyordu ayrılmak zorunda kaldı.sonra 25 yaşında ikinci evliliğini yaptı çocuklu ve eşi ölmüş bi adamla ama şimdide mutsuz çok çaresiz iki çocuğu var o adamdan böyle bi adamdan çocuk yapma dedim ama yaptı.eşi onunla dalga geçiyor cahilsin diyor şiddet de cabası bi insan kadersiz olurda bu kdr olmaz sanırım.birde üvey kızı ablamı başında istemişti sonra istemedi.ablamı kovdu evden hakaretler nefret etti hiç sevmedi.üvey kızı çok tuhaf hiç annesi ölmüş gibi deil ablamı hiç dinlemyor sürekli sevgili yapma peşinde hiç ders çalışmıyor hep laylaylom peşinde.hem eşinden hem üvey kızından sözlü şiddet var ablama.eşindense fiziksel şiddet.ablam iki çocuğum için yaşıyorum yoksa öldürrdm kendimi diyor sürekli.eşi sürekli hakaret cahilsin sen nefret ediyorum senden bunun gibi bi sürü şey.annem babam bu duruma çok üzgün ben ne yapabilirm bu durumda lütfen yardım edin

İki çocuğu olması bu kötü durumları çekeceği anlamına gelmiyor .Boşanırsa ailesinin yardımına ihtiyacı var .Daha sonra açıköğretim okuyup kariyer de yapabilir .En azından kendi ayakları üstünde direnen bir anne olarak hayatına devam eder hiç bir şey için geç değil.

kızlar biz boşanın diyoruz ama ikinci evliliğim diyor çevre baskısı işte hep elalem ne der korkusu ailem destek biz her konuda maddi manevi destek olduk herzaman
Ne yapın ne edin ablanızı elalem ne der düşüncesinden arındırıp boşanmaya ikna edin, çocuklarını elinden alamaz kimse, mahkeme büyük ihtimalle çocukları zaten anneye verir, aileniz mi gider getirir siz mi gidersiniz orasını bilemem ama ablanızı alıp ailenizin yanına getirin, dava açarsınız, bu sene geçti ama seneye açıktan okur, kendini geliştirir birde iş bulursunuz kendine güveni gelir,

Canim sen 28 yasindayim hala bekarim diyen uye degil miydin? Ben mi yanlis hatirliyorum? Bence ablana bak ibret al. Evlilik o kadar imrenilecek bisey degil malesef.

keşke 2.evliliği yapmayıp..kendini biraz geliştirip..çocukları ile daha mutlu olurdu..yaşı genç diye illa evlenmesi mi lazım..zaten 2. evliliklerden pek hayır gelmez..çocukları ile birlikte evlilik yapılıyor..siz ve ailen birlik olun..kurtarın bu işkenceden...

Dövdüğü zaman enisteniz isteyken gidin alın ablanizi yegenlerinizi. Önce hastaneye darp raporu almaya sonra karakola şiddet görüyor ve tehdit ediliyorum diye Paşalar gibi alsın nafakasını hem kendine hem çocuklara oh mis gibi kurtuluş yolu. Hee yapmayacaksa ablanız bunu sizin başka yapacağınız bişey yok

Hayir anlamiyorum neden cocumlari icin katlaniyormus ?

Bosansin yahu , yazik degilmi hem ablana hemde cocuklarina..
Cocuklara iyilik yapmiyor katlanarak 5 o cocuklar orda o ortamda buyuyor ve felaket ...

Annen ve Baban uzuluyor ama sanki hersey imkansiz gibi birsey yapmiyorlar.

Ablanizi yaniniza alin..
Yazik gunah.

İlkokul mezunu olmak cahil olmak demek değil. Keşke biraz kendini geliştirse. Bari o konuda bi şeyler yapabilseymiş.

Back
X