- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Annemin ilk evliliginden bir kızı olmuş bosanırken kızını yanına almış ama meslegi yok babasinin evinde bir sürü kardeşi var babası da çok ters bir adam diye kızını babasina geri vermek zorunda kalmış şartlar simdiki gibi olsa calısırmış köylük yer mecbur kalmış.Babaannesi büyütmüş annem görüsmüş hep ama babaannesi annen seni istemedi bıraktı diye doldurmuş(esiyle şiddet ve alkol yüzünden bosanmışlar) cocuk da sogumuş zamanla annemi istememeye baslamış annem Allah var cok mücadele etmiş bazen keske fazla mücadele etseymis polisle kapiya dayansaymış dedigim anlar oluyor..Bayramlarda kandillerde anneler gününde falan telefonlasıyorlar sogukluk olsa da aralari iyi ben yanındaysam annemin yalnız kalinca görüselim diyor kapatiyorlar.. Ablama hep ulasmaya calıstım tanışmak istedim ama benim kardeşim ya da kardeslerim yok diyip kestirip attı.Annem demis kardeşlerinle tanış görüs diye (küçükken sadece bir kere gördük birbirimizi baska bir ilde yasıyor)onlar baska adamın cocuğu benim bir bağım yok olamaz da demiş.Sizce neden bu kadar katı sosyal medyadan uzaktan takip ediyorum evli bir cocugu var yeğenim var cok istiyorum görüsmek fazla ısrar tacize girer diye düşünüp kendimi geri cekiyorum ama bir yanım da kendi kanımdan biriyle yabancı olmak istemiyor nasil yaklasabilirim ablama ?