- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Erener2307
Bu kadar kafa yorucak ne var anlamadım.. Ablanızın günahını almayın bence.. Ben de şu anki eşimle eski eşimle sevgiliyken bile arkadaştım.. 3 yıl nişanlıydım eski eşimle 1 yıl da evli kaldım.. Bu sıralarda da hep şimdiki eşimle arkadaştım.. Boşandıktan 1 yıl kadar sonra da sevgili olduk evlendik falan.. Yani öncesinde eşimle aramızda en ufak bişey yoktu.. Duygular tanışık iki insanın arasında sonradan da oluşabilirmerhaba arkadaşlar
bundan 6 yıl önce ablam eşinden ayrıldı eniştem evlendiği günden itibaren ablamı hep kendisi aldattıgını söyleyip sürekli kavga ederler sonra barışırlardı böyle tam 15 yıl geçti 2 tanede oğlanları vardı.bu arada eniştemin gözünde tüm kadınlar or.... .en son boşandılar. sonra eski eniştem eşimi arayıp yine ablamın onu aldattıgını ayrıldıgını falan söylemiş.bunların hepsini eski eniştem tüm sülalemize tümm konu komşuya söyledi.bunların hepsini biz duyduk.ablam aradan 1,5 yıl geçince şimdiki eşiyle evlendi.çokda mutlu hiçbir problem yok çok şükür 4,5 yıllıkda evli 2 yaşındada oğlu var ilişkilerimiz iyi.
ben 1 yıldır eşimin ailesiyle hiçbir şekilde görüşmüyorum.ailesinden dolayı tartışmalarımız oluyor hele hele son 1 aydır tavan yapmış durumda.bana geçen gün senin ablan enişteni aldattı şimdiki eşiyle evlendi dedi. bende gözünle mi gördün dedim.(eski eniştem için bu tarz laflar söyleyince biz hep yalan işte hasta falan diyorduk.)işte siz adama deli diordunuz ama adam haklı işte ablan hemen evlendi demek ki varmış dedi. ama ben delirdim resmen tırnaklarım avcuma geçti sinirden.çok kızdım bende dedim ki bunların hepsini ablama anlatıcam bundan sonrada asla ablamlarla görüşmiyceksin dedim.sen iki yüzlüsün dedim. ben yaptı yapmadı diyemem gözümle görmedim.kimsenin vebaline alama dedim çünki bizimde kızımız var dedim. ama şuda var ablam şimdiki eşiyle aynı yerde çalışıyordu.bazı şeyleri birleştirince nokta oraya geliyor açıkçası.aslında benimde aklımda deli sorular var ama konduramıyorum arkadaşlar.
eşimin söylediği çok ağırdı.bende ona söyledim tabi.sen kendi ablana bak 1 ay evli durmuş kimbilir niey boşandı dedim. ama çok utandım kendimden.kimsenin vebalini almak istemem ama çok üzüldüm.asla ablamlarla görüştürmek istemiyorum bunun üzerine.eniştem ve ablam okadar iyi insanlar ki ve eşimin ailesine o kadar iyilikleri dokundu ki nasıl bunları söyler yaaa kafayı yicem...