Ablam eşini Aldatıyor ve Bildiğimi bilmiyor

konun kapanacak sanırım ama şunu söyleyeyim; herkes yaptıklarının bedelini öder, sen ödetmeye kalkma derim. neticede ablan kendi iradesiyle yapıyor, senin konuşmanla düzeleceğini sanmıyorum

konun kapanacak sanırım ama şunu söyleyeyim; herkes yaptıklarının bedelini öder, sen ödetmeye kalkma derim. neticede ablan kendi iradesiyle yapıyor, senin konuşmanla düzeleceğini sanmıyorum

Böyle durumlarda konunun kapandığını bilmiyordum.Hiçkonuşmadan kendi haline mi bırakayım ?

Cok kotu ablanizin bu yaptigi.
Neden mutlulugu uzakta ariyor?
Enisteniz nasil biri?

Böyle durumlarda konunun kapandığını bilmiyordum.Hiçkonuşmadan kendi haline mi bırakayım ?

ablanız sinirli ve hazır cevap sayılabilecek biriyse söylemeniz sizin açınızdan sıkıntı olabilir, ters tepebilir yani. böyle bir şeyi biliyor olmak çok acı olsa gerek ama sizin iradeniz dışında gerçekleşmiş bişey, ne kadar toparlayabilirsiniz ki.. ve 25 den fazla mı yaşı ?

Cok kotu ablanizin bu yaptigi.
Neden mutlulugu uzakta ariyor?
Enisteniz nasil biri?

insan olarak iyi Bi adam ama kültür farklılıkları var . Bakış açıları en başından farklıydı.çok mutlu Bi yuvası yok ablamın. Tartışırlar hep bağır çağır. Ama ablamı aldatacak Bi karakteri yok. Buna eminim.

ablanız sinirli ve hazır cevap sayılabilecek biriyse söylemeniz sizin açınızdan sıkıntı olabilir, böyle bir şeyi biliyor olmak çok acı olsa gerek ama sizin iradeniz dışında gerçekleşmiş bişey, ne kadar toparlayabilirsiniz ki.. 25 den fazla mı yaşı ?
Ablam acayip sinirli, en ufak bişeyi yanlış anlayıp tartışma çıkaran Bi tip. Bu yüzden nasıl konuya gireceğimi bilmiyorum işte. Her şeyi yanlış anlar.hemen kızar sinirlenir.alınır.

X