• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam icin merak ediyorum

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hanimlar bana bi yardimci olun ya? Daha onceki konular benim hakkimdaydi ama simdi ablam icin yardim isticem. Ablam evlenmek üzere biz ankaraliyiz burad ayasiyoruz evlenecegi adam muglali sizce farklo memleket olmasi sorun olur mu uzaklik gurbet kultur vs. Bir de evlenecegi adam kendisiyle ayni yas ben onu cok cocuksu buluyorumbilmiyorum bence kendinden daha buyuk birisi ile evlenmeli acikcasi gonlum yok napmaliyim. Ha bunlar disinda adamin bir kotulugu yok ama ablam cok olgun biri bu cocuksu hareketler ilerde onu rahatsiz edebilir uzulur diye endiselenuyorum simdi malum cicim ayi

Yapabileceğiniz tek şey düşüncelerinizi uygun bir uslupla paylaşmak.

Gerisi onun kararı. Yetişkin bir birey sonuçta. Kendi kararlarını verebilir.

Sen begenmiyormussun bence ablanı ayır senin uygun gördüğünle nikahla:işsiz:
Uygun gormemek derken ablam cok asik oldugu icin bazi seyleri fark edemiyor ben onun yapisini biliyorum boyle cocuksu hareketlere gelemz benimle bile bu sebeole cok tartisiyor ya onunla da olursa

valla az daha ugrassan ablani ayirip kendin alacan adami diycem
ablan evleniyormus sanada mutluluk dilemek duser

ankaara soguk memleket deilmi
mugla tatil yeri sizinde orada bi kapiniz olur iste enguzel
herkes evlenince anasinin dibinde olac ak diye bisey yokki

Bir çoğumuzun eşleri farklı memleketten
Ayrıca ablan kendine uygun görmüşki evlenmeye karar vermiş düşüncelerini paylaşabilirsin ama sence uygun değil diye yönlendiremezsin

valla az daha ugrassan ablani ayirip kendin alacan adami diycem
ablan evleniyormus sanada mutluluk dilemek duser

ankaara soguk memleket deilmi
mugla tatil yeri sizinde orada bi kapiniz olur iste enguzel
herkes evlenince anasinin dibinde olac ak diye bisey yokki
Ne alaka ya ben adami sevmedim ablama bile layik gormuyorum bunu nereden çıkardiniz

Uygun gormemek derken ablam cok asik oldugu icin bazi seyleri fark edemiyor ben onun yapisini biliyorum boyle cocuksu hareketlere gelemz benimle bile bu sebeole cok tartisiyor ya onunla da olursa

demekki sana yakışmayan hareket o çocuğa yakışıyor her kıyafet herkese yakışmaz hiç karışmayın bence :)

kendısı olgun bırı olarak cocuksu davranan adamla anlasabılıyorsa evlılık yolundaysa demekkı aralarında bı sorun olmuyormus

ben olsam acıkca dusuncemı paylasır ıcımden gecen bu senın cok mutlu olmanı ısterım onemlı olan senın mutlulugun derım
kendısının bılecegı ıs sonucta

Back
X