• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam icin merak ediyorum

bence birbirlerini tamamlarlar ne var yani ? ben sevdim bu uyumu zıt karakterlerin ilişkisi uzun sürer :KK76:. ben pek bir fark olacağını sanmıyorum ya çünkü Ankara İstanbul gibi metropol şehirde büyüyen kişilerin çok sorun yaşamadan diğer kültürlere alışacağına inanıyorum çünkü ister istemez içinde bir kültür karması oluyor :))

Eş olmak demek zaten kendinde olmayanı karşı tarafta bulup bütünleşmek demektir bence. Yani ablan olgun olabilir ama eşinin de çocuksu tavrını sevebilir. Uzaklık zor tabiki kolay değil bu bi gerçek ama mutlu olmak önemli mutlu olamadıktan sonra aynı şehirde yaşasa ne fayda. Kültür farkına gelince tabiki kültür farkı olacak biri ege biri içanadolu ki bende egeden ankaraya gelmiş biri olarak zorlanıyorum

Hanimlar bana bi yardimci olun ya? Daha onceki konular benim hakkimdaydi ama simdi ablam icin yardim isticem. Ablam evlenmek üzere biz ankaraliyiz burad ayasiyoruz evlenecegi adam muglali sizce farklo memleket olmasi sorun olur mu uzaklik gurbet kultur vs. Bir de evlenecegi adam kendisiyle ayni yas ben onu cok cocuksu buluyorumbilmiyorum bence kendinden daha buyuk birisi ile evlenmeli acikcasi gonlum yok napmaliyim. Ha bunlar disinda adamin bir kotulugu yok ama ablam cok olgun biri bu cocuksu hareketler ilerde onu rahatsiz edebilir uzulur diye endiselenuyorum simdi malum cicim ayi

eşimle aynı yastayım çok memnunum kişisine göre değişir bu he + olarak bende gurbetteyim çok zor çok özlücek çok yalnız hiissedecek haberin olsun

Hanimlar bana bi yardimci olun ya? Daha onceki konular benim hakkimdaydi ama simdi ablam icin yardim isticem. Ablam evlenmek üzere biz ankaraliyiz burad ayasiyoruz evlenecegi adam muglali sizce farklo memleket olmasi sorun olur mu uzaklik gurbet kultur vs. Bir de evlenecegi adam kendisiyle ayni yas ben onu cok cocuksu buluyorumbilmiyorum bence kendinden daha buyuk birisi ile evlenmeli acikcasi gonlum yok napmaliyim. Ha bunlar disinda adamin bir kotulugu yok ama ablam cok olgun biri bu cocuksu hareketler ilerde onu rahatsiz edebilir uzulur diye endiselenuyorum simdi malum cicim ayi
muglalı olması cok zıt olmus mugla erkekleri cok rahat yasarlar alkol gece hayatı ablanız ona göre mert ve otoriter olur Ankara ve mugla zıt.dediğiniz gibi bıraz olgun yasca büyük istemizsim ama krakter meselesi belkıde mutlu edecek o kısı ablanızı

Uygun gormemek derken ablam cok asik oldugu icin bazi seyleri fark edemiyor ben onun yapisini biliyorum boyle cocuksu hareketlere gelemz benimle bile bu sebeole cok tartisiyor ya onunla da olursa
aklın başına şimdi mi geldi diye sormazlar mı adama?
neden en başından konuşmadınız ablanızla?
bence hiç karışmayın. Allah mutlu mesut etsin ablanızı

Back
X