- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
- Konu Sahibi Mutluanne88
Ablan kurtulduğu için sadaka versin. Bu ne Allah aşkına? Bir de boşanmak isteyip de peşini bırakmayanlar var. Bak ne güzel adam kendi istemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başıma neden bunlar geldi. Bundan sonra ne yapacağım kime nasıl güvenirim diyeAcıdan zevk mi alıyor da üzülüp 10 kg verdi boşanıyor diye?
İlk yazınızdaki ifadeden sanki boşanacak yuvası bozulacak diye üzülmüş gibi anlaşılıyor. Sanki boşanmayı istemiyormuş gibi. Yorumlara bakın herkes öyle anlamış.Başıma neden bunlar geldi. Bundan sonra ne yapacağım kime nasıl güvenirim diye
Evlenmiş boşanmış olmakta ona çok koyuyor keşke böyle olmasaydı evimde mutlu huzurlu olsaydım diye kadere üzülüyorİlk yazınızdaki ifadeden sanki boşanacak yuvası bozulacak diye üzülmüş gibi anlaşılıyor. Sanki boşanmayı istemiyormuş gibi. Yorumlara bakın herkes öyle anlamış.
Yoksa tabi ki yaşadıkları nedeniye üzülür insan.
Ya neyine üzülüyor, canından olacak sapık cani kocanın elinde buna mı üzülüyor, çocuğunu 4 yaşında annesiz bırakacak buna üzülmüyor yuvam dağılıyor diye üzülüyorAblam namazında niyazında kapalı liseden imam hatip mezunu şuan hemşire. Ablam in ne çıktığı ne konuştuğu olmuştur. Görücü usulü ile polis olan biriyle evlendi. Ailesi ablam i buldu ve âdeta evimizi su yolu yaptılar almak için. Evlendiği kişiye x diyeceğim. X ise şehir dışında polis di. Çok görüşmeden konuşmadan evlendiler. Basta anormal hareketler i olsa da zamanla evlilikleri oturdu. 8 yıl evli kaldılar. İlk 2 seneden sonra kavgalar başladı sudan sebepler den ablam i dövmeler gece vakti evden kovmalar vs. Adam son yıllarda hep havalar ısınmaya yakın bir tuhaf oluyordu dengesi bozuluyordu. Son 3 yıldır gereksiz kıskançlıklar başladı. Ben doğum yapmıştım ablam da x le bize gelmişti eşim onlar giderken ablam a dedi abla yalnız bırakmayın eşim in size ihtiyacı var gelin gidin diye. Ablam lar eve gittiğinde ablam i dövmüş sana niye öyle dedi diye. Ablam şarkı söylese unuttun beni zalim diye. Unutmuş unutmuş ama sen unutmamış sın demeler. Ablam in telefonunu kurcalamalar . Ablam la fotoğraf çekmiştik bu fotoğraf da değişik bakmışsın sevgili mı yaptın kendine orda demeler avm ye gitmiştik. Ablam in iç çamaşırlarını kontröl etmeler kıyafetlerini incelemeler falan. Son 1 yıldır iyice kafayı yedi. Ablam a diyordu sen beni aldatıyorsun biri var zaman gösterecek. Ablam i döver di ablam da ona soğuk davranınca kesin biri var sen onunla yapıyorsun demeler. Ablam in karnı ağrısa elini karnına atsa seni çok mu zorladı demeler. En son bu rüya görüyor rüyasında kısa boylu zayıf bir adam evden çıkıyor diyor o işi yaptım gidiyorum. Bu rüyadan çok etkileniyor. Çocuklarının doktoru kısa boylu zayıf. 4 yaşındaki çocuğu konuşturuyor sen falanca beylerin evine gittin mi. Çocuk diyor gittim annem vardı yengem vardı yengem yemek yaptı bende doktorun çocukları ile oynadım sonra dağlara gittik resim yaptık diyor. Evi nasıldı diyor duvarlar yeşil kırmızı renk de idi diyor. Bu inanıyor çocuğun lafina. Ablam ı uykudan yumrukla kaldırıyor dövüyor başına silah dayıyor tetiği çekiyor. Ablam canını zor kurtarıyor komşuya sığınıp polisi arıyor. Polis gelip x i göz altına alıp uzaklaştırma kararı veriyor. Adama gir araştır doktorun evinin güvenlik kamerasına baktır dememize rağmen hiçbirşey yapmadan boşanma davası açtı. Ablam önceden defalarca demiş telefonu mu al git baktır görüşme detayı ma baktır demesine rağmen hiçbirşey yapmayıp kafasındaki paranoyak düşünceye inandı. Siz diyeceksiniz şimdi ablan boşansın evet bu ınsana zaten canını güvenmesin ama ablam in yuvası dağılıyor hemde suçsuz yere diye çok üzülüyor. Ailesi aradı kızım oğlumuz un tedaviye ihtiyacı var dediler ama baktılar ablam elinde kalacak oğullarının bası belaya girecek diye kendilerini geri çektiler ve boşanma durumunda evi kurtarma tazminat vermemek için herşeyi yapar durumuna duştular. Koyun can derdinde kasap et şeklinde. Keşke ablam in başına bunlar gelmeşeydi kız 10 kilo verdi 2 ayda. Çok üzülüyor . Burdaki yorumları ona okutacağım. Teşekküler
sizofren midir? ablaniz uzal dursun. canini kurtardigina sukretsin. disarda cok cok temkinli olsun.Ablam namazında niyazında kapalı liseden imam hatip mezunu şuan hemşire. Ablam in ne çıktığı ne konuştuğu olmuştur. Görücü usulü ile polis olan biriyle evlendi. Ailesi ablam i buldu ve âdeta evimizi su yolu yaptılar almak için. Evlendiği kişiye x diyeceğim. X ise şehir dışında polis di. Çok görüşmeden konuşmadan evlendiler. Basta anormal hareketler i olsa da zamanla evlilikleri oturdu. 8 yıl evli kaldılar. İlk 2 seneden sonra kavgalar başladı sudan sebepler den ablam i dövmeler gece vakti evden kovmalar vs. Adam son yıllarda hep havalar ısınmaya yakın bir tuhaf oluyordu dengesi bozuluyordu. Son 3 yıldır gereksiz kıskançlıklar başladı. Ben doğum yapmıştım ablam da x le bize gelmişti eşim onlar giderken ablam a dedi abla yalnız bırakmayın eşim in size ihtiyacı var gelin gidin diye. Ablam lar eve gittiğinde ablam i dövmüş sana niye öyle dedi diye. Ablam şarkı söylese unuttun beni zalim diye. Unutmuş unutmuş ama sen unutmamış sın demeler. Ablam in telefonunu kurcalamalar . Ablam la fotoğraf çekmiştik bu fotoğraf da değişik bakmışsın sevgili mı yaptın kendine orda demeler avm ye gitmiştik. Ablam in iç çamaşırlarını kontröl etmeler kıyafetlerini incelemeler falan. Son 1 yıldır iyice kafayı yedi. Ablam a diyordu sen beni aldatıyorsun biri var zaman gösterecek. Ablam i döver di ablam da ona soğuk davranınca kesin biri var sen onunla yapıyorsun demeler. Ablam in karnı ağrısa elini karnına atsa seni çok mu zorladı demeler. En son bu rüya görüyor rüyasında kısa boylu zayıf bir adam evden çıkıyor diyor o işi yaptım gidiyorum. Bu rüyadan çok etkileniyor. Çocuklarının doktoru kısa boylu zayıf. 4 yaşındaki çocuğu konuşturuyor sen falanca beylerin evine gittin mi. Çocuk diyor gittim annem vardı yengem vardı yengem yemek yaptı bende doktorun çocukları ile oynadım sonra dağlara gittik resim yaptık diyor. Evi nasıldı diyor duvarlar yeşil kırmızı renk de idi diyor. Bu inanıyor çocuğun lafina. Ablam ı uykudan yumrukla kaldırıyor dövüyor başına silah dayıyor tetiği çekiyor. Ablam canını zor kurtarıyor komşuya sığınıp polisi arıyor. Polis gelip x i göz altına alıp uzaklaştırma kararı veriyor. Adama gir araştır doktorun evinin güvenlik kamerasına baktır dememize rağmen hiçbirşey yapmadan boşanma davası açtı. Ablam önceden defalarca demiş telefonu mu al git baktır görüşme detayı ma baktır demesine rağmen hiçbirşey yapmayıp kafasındaki paranoyak düşünceye inandı. Siz diyeceksiniz şimdi ablan boşansın evet bu ınsana zaten canını güvenmesin ama ablam in yuvası dağılıyor hemde suçsuz yere diye çok üzülüyor. Ailesi aradı kızım oğlumuz un tedaviye ihtiyacı var dediler ama baktılar ablam elinde kalacak oğullarının bası belaya girecek diye kendilerini geri çektiler ve boşanma durumunda evi kurtarma tazminat vermemek için herşeyi yapar durumuna duştular. Koyun can derdinde kasap et şeklinde. Keşke ablam in başına bunlar gelmeşeydi kız 10 kilo verdi 2 ayda. Çok üzülüyor . Burdaki yorumları ona okutacağım. Teşekküler