Ablam in başına gelenler

Uzaktan konuşması kolay ayrıca adamı bıraktığı için değil böyle bir adam ona denk geldi diye üzülüyor demiştim son mesajım da.
Tamam da bu yazımda "adam onu bıraktı diye" yazmamışım zaten. Yazar burada çevre baskısı ve yuvam dağılcak diye üzülmesin. Allah'a şükretsin demek istiyor... :super:

Ablam namazında niyazında kapalı liseden imam hatip mezunu şuan hemşire. Ablam in ne çıktığı ne konuştuğu olmuştur. Görücü usulü ile polis olan biriyle evlendi. Ailesi ablam i buldu ve âdeta evimizi su yolu yaptılar almak için. Evlendiği kişiye x diyeceğim. X ise şehir dışında polis di. Çok görüşmeden konuşmadan evlendiler. Basta anormal hareketler i olsa da zamanla evlilikleri oturdu. 8 yıl evli kaldılar. İlk 2 seneden sonra kavgalar başladı sudan sebepler den ablam i dövmeler gece vakti evden kovmalar vs. Adam son yıllarda hep havalar ısınmaya yakın bir tuhaf oluyordu dengesi bozuluyordu. Son 3 yıldır gereksiz kıskançlıklar başladı. Ben doğum yapmıştım ablam da x le bize gelmişti eşim onlar giderken ablam a dedi abla yalnız bırakmayın eşim in size ihtiyacı var gelin gidin diye. Ablam lar eve gittiğinde ablam i dövmüş sana niye öyle dedi diye. Ablam şarkı söylese unuttun beni zalim diye. Unutmuş unutmuş ama sen unutmamış sın demeler. Ablam in telefonunu kurcalamalar . Ablam la fotoğraf çekmiştik bu fotoğraf da değişik bakmışsın sevgili mı yaptın kendine orda demeler avm ye gitmiştik. Ablam in iç çamaşırlarını kontröl etmeler kıyafetlerini incelemeler falan. Son 1 yıldır iyice kafayı yedi. Ablam a diyordu sen beni aldatıyorsun biri var zaman gösterecek. Ablam i döver di ablam da ona soğuk davranınca kesin biri var sen onunla yapıyorsun demeler. Ablam in karnı ağrısa elini karnına atsa seni çok mu zorladı demeler. En son bu rüya görüyor rüyasında kısa boylu zayıf bir adam evden çıkıyor diyor o işi yaptım gidiyorum. Bu rüyadan çok etkileniyor. Çocuklarının doktoru kısa boylu zayıf. 4 yaşındaki çocuğu konuşturuyor sen falanca beylerin evine gittin mi. Çocuk diyor gittim annem vardı yengem vardı yengem yemek yaptı bende doktorun çocukları ile oynadım sonra dağlara gittik resim yaptık diyor. Evi nasıldı diyor duvarlar yeşil kırmızı renk de idi diyor. Bu inanıyor çocuğun lafina. Ablam ı uykudan yumrukla kaldırıyor dövüyor başına silah dayıyor tetiği çekiyor. Ablam canını zor kurtarıyor komşuya sığınıp polisi arıyor. Polis gelip x i göz altına alıp uzaklaştırma kararı veriyor. Adama gir araştır doktorun evinin güvenlik kamerasına baktır dememize rağmen hiçbirşey yapmadan boşanma davası açtı. Ablam önceden defalarca demiş telefonu mu al git baktır görüşme detayı ma baktır demesine rağmen hiçbirşey yapmayıp kafasındaki paranoyak düşünceye inandı. Siz diyeceksiniz şimdi ablan boşansın evet bu ınsana zaten canını güvenmesin ama ablam in yuvası dağılıyor hemde suçsuz yere diye çok üzülüyor. Ailesi aradı kızım oğlumuz un tedaviye ihtiyacı var dediler ama baktılar ablam elinde kalacak oğullarının bası belaya girecek diye kendilerini geri çektiler ve boşanma durumunda evi kurtarma tazminat vermemek için herşeyi yapar durumuna duştular. Koyun can derdinde kasap et şeklinde. Keşke ablam in başına bunlar gelmeşeydi kız 10 kilo verdi 2 ayda. Çok üzülüyor . Burdaki yorumları ona okutacağım. Teşekküler
ya yuva demişsiniz de ben ortada bir yuva göremedim.. yuva bu değil !!!
tvlerde neler izliyorus tatalı tatlı zıtlaşmadan bitirin derhal böle adamları azdırmaya gelmiyor Allah korusun.. tamami ile bitene kadar he deyin.. ablanın Allah korusun canı söz konusu olmaz demeyin vallahi oluyor.. Allah korusun binlerce kere binler..

ya yuva demişsiniz de ben ortada bir yuva göremedim.. yuva bu değil !!!
tvlerde neler izliyorus tatalı tatlı zıtlaşmadan bitirin derhal böle adamları azdırmaya gelmiyor Allah korusun.. tamami ile bitene kadar he deyin.. ablanın Allah korusun canı söz konusu olmaz demeyin vallahi oluyor.. Allah korusun binlerce kere binler..
Gerçekten Allah korudu. Adam son 5 gündür uyumuyor yemiyor içmiyor muş gözleri sabit donuk ablama bakıyormuş gece ablam uyanınca. Bildiğin zombi gibi olmuş ve o son olay günü yüzünden belli ymiş öldürecek olduğu rengi sapsarı gözler kıpkırmızı

Ne kadar basit ablam dayak yedi sonra yine yedi baska bir gun gene yedi. Siz napiyorsunuz? Ablaniz belli ruhsal durumu iyi degil bir yol gosterseydiniz ailece toplanip bu kizi sahipsiz misandiniz deseydiniz. Ablaniz kaniksamis siz kabul etmeyin. Isi var kendine cocuguna bakar yalniz birakmayin iyi bir avukatla donuna kadar alin ve tedavi olsun adam.

Ne kadar basit ablam dayak yedi sonra yine yedi baska bir gun gene yedi. Siz napiyorsunuz? Ablaniz belli ruhsal durumu iyi degil bir yol gosterseydiniz ailece toplanip bu kizi sahipsiz misandiniz deseydiniz. Ablaniz kaniksamis siz kabul etmeyin. Isi var kendine cocuguna bakar yalniz birakmayin iyi bir avukatla donuna kadar alin ve tedavi olsun adam.
Biz kendi kararına bıraktık

Ablan ne olur aklini bosuna toplasin.Adam davayi geri cekse,ablan yuvam yikilmiyor diye sevinip eve geri mi dönecek?Ablan mantikli düşunemiyor olabilir,onun aklıni başina getirmek sizin goreviniz.Bir gün ablanin cenazesini almak zorunda kalırsiniz o evden.İş işten geçmeden,ablanın kurtulmasina yardimcı olun.Son birsey bence ablan Allah in sevgili kuluymuş ki,o boşanma davası açılmış.Bu hikayeden ayrica bir ders daha çikarttim cok israrcı erkek taraflarinin bazen ogullarınin kusurunu iyice kapatip kızın aklıni celme niyeti olabilirmiş demek.Fazla da ,tanımayinca:(

Ablan ne olur aklini bosuna toplasin.Adam davayi geri cekse,ablan yuvam yikilmiyor diye sevinip eve geri mi dönecek?Ablan mantikli düşunemiyor olabilir,onun aklıni başina getirmek sizin goreviniz.Bir gün ablanin cenazesini almak zorunda kalırsiniz o evden.İş işten geçmeden,ablanın kurtulmasina yardimcı olun.Son birsey bence ablan Allah in sevgili kuluymuş ki,o boşanma davası açılmış.Bu hikayeden ayrica bir ders daha çikarttim cok israrcı erkek taraflarinin bazen ogullarınin kusurunu iyice kapatip kızın aklıni celme niyeti olabilirmiş demek.Fazla da ,tanımayinca:KK43:
Çok ısrar ettiler dinî noktadan vurdular ablam nişan atmıştı daha önce onlardan da çok çekti ailesi çok kötüydü ablam bunların ailesini görünce çok da ısrarlı lar di hergun geliyorlardı yağmurdan kaçarken doluya tutuldu maalesef

Ablamın yuvası diyorsun güzelim, ne yuvası yuva mı kalmış? Ablan acil boşanıp kendini bu adamdan uzaklaştırsın. Adam hasta, karakteri de bozuk. Kadına edilecek laflar mı onlar. :sinirli: Hadi dedi, senin ablan niye bunları sineye çekiyor. İşinde güçünde kadın, maddi durumu var, çekmek zorunda mı onu? Tuhaf. Bunca şeye rağmen ablanın boşanmaması gerçekten tuhaf. Siz niye bir şey yapmıyorsunuz, ablanızı dövüyormuş. Mutluanne88 Mutluanne88

Görüyoruz bunlar boşanmakla bırakmıyor kadının peşini. Ablanın başına bir şey gelmesin. Aman dikkat. :KK57:

Bi akrabamız polisti eşide hemşire sizin anlattığınız gibi yengemi kıskanıyordu işten gelip evi filan basıyormuş birimi var diye evin her yerini arıyormuş dövüp dövmediğini bilmiyoruz ama en son yengemi vurdu ve öldürdü olan çoçuklara oldu çoçuklar şuan çok perişanlar büyük olan altına bile kaçıroyor gece bu olaylardan sonra ablan boşansın ve kurtulsun çoçuklarına sahip çıksın yaşadıklarını çok benzettim ve üzüldüm

Canım keske ablan kadr enıstenız yuvasını dusunseymıs. Ablanın o evde o adamın yanında kesınlıkle can guvenlıgı yok. Silahta elinin altında zaten ablan daha yuva derdınde. Tabı kı ablan sucsuz enısten napacak delılı varmı mahkemede sunacak dokorum evıne gıtmıs dıye, cok cok arastırcak bakıcaj kı oyle bı olay yok kendısı pısman olacak karımı sucladım ıftıra attm yuvamı bozdum dıye. Bırakın pısman olsun. Ablan hıcbırsekılde affetmemelı bu yuvayı ablana ıftıra atan herıf bozdu cezasınıda ceksın. Ablanın hala oturup uzulmesıns sasırdım yanı dayak yemeyımı ozluyor, sılahla tehdıt edılmsyımı ozluyor, iftiraları suclamalarımı ozluyor ne dıye uzuluyor neyıne uzuluyor bu herıfın. Ablanın bır sucu gunahı yoksa zagen ıcı rahat bır sekılde adamın pesinden kosmayı bırakıp yol vErır. Bana ınanmayan adama nıye ızuleyım demı. Gecmıs olsu. Insalah toplarlar bıra n once

Canım keske ablan kadr enıstenız yuvasını dusunseymıs. Ablanın o evde o adamın yanında kesınlıkle can guvenlıgı yok. Silahta elinin altında zaten ablan daha yuva derdınde. Tabı kı ablan sucsuz enısten napacak delılı varmı mahkemede sunacak dokorum evıne gıtmıs dıye, cok cok arastırcak bakıcaj kı oyle bı olay yok kendısı pısman olacak karımı sucladım ıftıra attm yuvamı bozdum dıye. Bırakın pısman olsun. Ablan hıcbırsekılde affetmemelı bu yuvayı ablana ıftıra atan herıf bozdu cezasınıda ceksın. Ablanın hala oturup uzulmesıns sasırdım yanı dayak yemeyımı ozluyor, sılahla tehdıt edılmsyımı ozluyor, iftiraları suclamalarımı ozluyor ne dıye uzuluyor neyıne uzuluyor bu herıfın. Ablanın bır sucu gunahı yoksa zagen ıcı rahat bır sekılde adamın pesinden kosmayı bırakıp yol vErır. Bana ınanmayan adama nıye ızuleyım demı. Gecmıs olsu. Insalah toplarlar bıra n once
Gerçekten çok doğru söylediniz

Canını kurtarmak istiyorsa direk boşansın hiç uzatmasın. Adam bildiğin deli , akıl hastası ayyy tüylerim ürperdi.

Back
X