• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.

Ya daha önce onun hayatına biri girmisti .demişti ki tamam artık sizde evlenirsiniz benden sonra dedi.o kisi kismet olmadi sonra da hep sıra bende kimse ye yol vermem diyordu.acaba yine öyle der mi

Hangi gerekçeyle izin vermeyecek?

Ben evlenirken abimden ablamdan izin almadım, neyin izniymiş bu?

Ben de onu diyorum işte. Ne yapmalıyım. Beklemeli miyim...beni ezip geçmeyin diyordu buna izin vermem diyodu önceden. :stop:

Ben pek anlamadim sana görücümü gelecek? Erkek arkadasin yokmuydu senin?
Ablan muhtemelen evet üzülme bilir ama evlenmek icinde ablandan izin mi alacaksin cok sacma? Izin alma geregi bile duymam.

Ben pek anlamadim sana görücümü gelecek? Erkek arkadasin yokmuydu senin?
Ablan muhtemelen evet üzülme bilir ama evlenmek icinde ablandan izin mi alacaksin cok sacma? Izin alma geregi bile duymam.
Tamam işte bende onu diyorum.

Ablan mi girecek adamın koynuna ona ne ki sen kendi kararlarını verecek yastasin kime ne annen tamam dediyse

Olur mu canim oyle sey, kim sirayla evlenmisde sen sirani b3kliyceksin ?nasip kismet bu isler yasimda var diyorsun neden bekleyesin belki 5 yil daha kismet olmayacak ablana oturucakmisin onunla ? Benden once evlenemzsiniz lafini Ablan bunu siz kucukken soylemisdir diye tahmin ediyorum .. Eger ki sen evlenmek istiyorsan bu kismetinle ablana iyi bit kismet cikti abla seninde adini ayakkabimin altina yazarim en kisa zamanda sende pesimden gelirsin de .. Mutluluklar

Back
X