• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

Aman ne alaka izin vermemek yahu benim kızkardeimle aramda 1 yaş var 18 yaşına girer girmez evlendi ben evlenmek istemedim hala da istemiyorum yani boşandı hatta şimdi ikinci evliliğini yapıcak ben hala evlenmek istemiyorum kıza niye engel olayım konuşun ablanızla sanmıyorum istememe gibi bişey olduğunu

Konu sahibi neredesiniz? Diğer konularınıza baktım, üniversite okuyup evin idaresini üstleniyormuşsunuz, ablanızla ufak konularda bile sıkıntınız varmış yemek masa kurma vb. gibi? Niye ablanızı bu kadar takıyorsunuz, madem yaşınız 40a yakın, hem üni okuyup hem ev geçindiriyosunuz ablanıza mı laf geçiremeyeceksiniz, çocukca düşünmeyin, kafanızda da ablanızla ilgili kıskanç vb. gibi şeyler kurmayın bence.

Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.
YAŞINIZ KAÇ ?

Devam ediyoy
Konu sahibi neredesiniz? Diğer konularınıza baktım, üniversite okuyup evin idaresini üstleniyormuşsunuz, ablanızla ufak konularda bile sıkıntınız varmış yemek masa kurma vb. gibi? Niye ablanızı bu kadar takıyorsunuz, madem yaşınız 40a yakın, hem üni okuyup hem ev geçindiriyosunuz ablanıza mı laf geçiremeyeceksiniz, çocukca düşünmeyin, kafanızda da ablanızla ilgili kıskanç vb. gibi şeyler kurmayın bence.

O kıskançlık mevzuu yorumlarla ortaya çıkan bir şey içimde öyle bir düşüncem yok tamam her kardes birbirine özenebilir kızabilir bir anlık kızgınlık olur ama uzun sürmuyo o masa davası da çoktan çözüldü aslında bende gergindim o da ama şimdi öyle ufak sorunlar yok.ben onu olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum. İyi niyetle yapıyo çoğu zaman ama işte ..ona laf geçirmek falan ...öyle şeyler düşünmedim ki hiç o benden büyük sonuçta ve ben onun nasıl düşünmesi gerektiğine müdahele edemem.ama tek sıkıntım hayirlisiyla evlilik olursa onu incitmeden olsun biliyorum o da evlenmek istiyo.o bana çok engel oldu yıllarca bende sindim köşeye çekildim.ama asla onun kismetlerine engel olmadim.ben en kucuk kizdim .ezik gibi davrandım yalan değil. Sonra biraz toparladim univ.hayatı is hayati derken ..Ama artık arkadaşın demesi gibi köprüden önce son çıkış geldi çattı. Onu kırmadan annem anlatıyor. Annem çocuklarını daha iyi tanır zaten ben küçüğüm ben ona diyemem abla ben evleniyorum diye. Bana yakışmaz. Ama annem onun suyuna gitmeyi bilir

Back
X