• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam kafamı karıştırıyor;

O kadar şeyden buna takılmanız tuhaf gercekten yanlıs olduysam affola yanlıs teleffuz etmiş olabilirim ama bu kadar sert cıkmanız sacma iyi günler.
insanların düşüncelerini açıkça yazabilecegi bir platform. Ayrıca sert çıkış yada saçma olan hicbirsey yok!

Evet bir Abla kardesinin kotulugunu istemez ama , ablan yurt disinda cocugu hic tanimiyorsa neden ve nasil boylebir karar aliyorki ?

Canım konunu yanlış yere çekmek istemiyorum.. Allah aşkına bırakın bu kelime takıntısını ben dul- boşanmış biriyim.. Ben üstüme hiç alınmadim.. Evet haklı bekar biri istemediği sürece biriyle hele de dul biriyle evlendirilmemeli... Genelde bu durum tam tersi olur kız boşanmış biriyle evlenmek ister aile izin vermez burada ablası zorla dul- boşanmış biriyle evlendirmek istiyor...

Canım konunu yanlış yere çekmek istemiyorum.. Allah aşkına bırakın bu kelime takıntısını ben dul- boşanmış biriyim.. Ben üstüme hiç alınmadim.. Evet haklı bekar biri istemediği sürece biriyle hele de dul biriyle evlendirilmemeli... Genelde bu durum tam tersi olur kız boşanmış biriyle evlenmek ister aile izin vermez burada ablası zorla dul- boşanmış biriyle evlendirmek istiyor...
Herkesin hatası olabilir ama tek bir kelimede insan yeniliyor resmen tamam sizin gibi anlayısla karsılayan var ama bilemedim o kadar kötüyüm ki inanın onu düşünemedim kelimelerimi secememiş olabilirim tamam işte herneyse.

İnsan hiç kardeşinin mutluluğunu istemez mi ya aileme yakısmıcak biri olsa ablamı tabikide dinlerim ama bu cok farklı milletin dediklerine bakarak yorum yapıyor bunu hiç kabul edemem.
Benim de ablam onaylamıyo ama haklı sebepler sunuyo bazı konularda evet anlaşamıyoruz sevgilimle. Ama sizin sebep yok. Böyle yapması çok garip. Milletin sözüne göre mi hareket ediyo yahu offf sabırlar versin zor böyle ablayla anne babanızı umarım etkilemez

Benim de ablam onaylamıyo ama haklı sebepler sunuyo bazı konularda evet anlaşamıyoruz sevgilimle. Ama sizin sebep yok. Böyle yapması çok garip. Milletin sözüne göre mi hareket ediyo yahu offf sabırlar versin zor böyle ablayla anne babanızı umarım etkilemez
Doğruyuda yanlısı görebiliyorum ama bu bunun farkında değill :KK61:yinede ablanızın haklı sebepleri var benimkinin sadece kaş göz güzelliğiii:s

Doğruyuda yanlısı görebiliyorum ama bu bunun farkında değill :KK61:yinede ablanızın haklı sebepleri var benimkinin sadece kaş göz güzelliğiii:s
Yok bizim sevgilimle bazı konularda anlaşamadığımız yerler var o yüzden söylüyo ama evlenince geçeceğini düşünüyorum problemimizin. Ama sizinki garip. ERken yaşta mı evlendi ?

Back
X