• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam kafamı karıştırıyor;

Burdan anlayacakmis gibi görünmüyor
Bu senin hayatın bu şekilde baskı yapıp müdahil olmasi çok çirkin.
Ablanda olsa buna müsade etme ve üzülme
Gurbette diye senden sevdiğinden vacgecmeni isteyemez.
Benim de bacim var,gurbetteyim.
Bu ne saçmalık yahu.
Cok sansızım bu konuda hiçte demiyorki sen daha iyi bilirsin benim için mutluluğun önemli ama yanlıs bişey yapmanı istemem dese tamam anlarım ama bu zorlamakda ne anlam veremiyorum

Cok sansızım bu konuda hiçte demiyorki sen daha iyi bilirsin benim için mutluluğun önemli ama yanlıs bişey yapmanı istemem dese tamam anlarım ama bu zorlamakda ne anlam veremiyorum

Ailen onay vermiş, sevdiginle mutlusun gerisi pekte önemli değil.
Sanırım defalarca konuşup cozememissin o yüzden tavrını koy
Mutlu olmaya bak

Ailen onay vermiş, sevdiginle mutlusun gerisi pekte önemli değil.
Sanırım defalarca konuşup cozememissin o yüzden tavrını koy
Mutlu olmaya bak
Tavrımı koyuncada tehdit etmeye başlıyor artık bende tüm sosyal medya uygulamaları kapadım ulasamasın diye

sorsana neden bunu yapiyormus??? annen konussun ablanla madem olup biten herseyden haberi var... 4 sene az buz degil he? benimde kardesim vardi, çiktigi çocugu kardesimi istemeye geldikleri güne kadar görmedim hiç, nede telefonda konusmuslugum vardi... geldiler istediler, annemler gözümün içine baktilar.. hani bu abla-kardes arasindaki sira adeti vardir... dedim evlensin :D beni beklerse o'ooo daha çok bekler o zmaan teyy teyy :) ben hiç kiskançlik yapmadim, bir abla olarak.. kader, kismet isi bunlar; Allah kimi yazdiysa alnina odur senin için hayirli olan.. ablan karismasin! bu konuda net tavrini koy

sorsana neden bunu yapiyormus??? annen konussun ablanla madem olup biten herseyden haberi var... 4 sene az buz degil he? benimde kardesim vardi, çiktigi çocugu kardesimi istemeye geldikleri güne kadar görmedim hiç, nede telefonda konusmuslugum vardi... geldiler istediler, annemler gözümün içine baktilar.. hani bu abla-kardes arasindaki sira adeti vardir... dedim evlensin :D beni beklerse o'ooo daha çok bekler o zmaan teyy teyy :) ben hiç kiskançlik yapmadim, bir abla olarak.. kader, kismet isi bunlar; Allah kimi yazdiysa alnina odur senin için hayirli olan.. ablan karismasin! bu konuda net tavrini koy
Bundan sonra dediğiniz gibi zaten artık yumuşama yok bu konuda kesinkes katı olacağım. Daha cocuğu görmeden duymadan neler neler diyor yok cirkinmiş yok yanına yakısmaz mış? İşine gelince sana kim bakar oluyor! Keske ablamda sizin kadar iyi düşünebilse kimseyi takmasa onun bunun dediğiyle hareket etmese :(

Ondan birkac yaş küçüğüm diye yapıyor bunu oysa ben yanlısı doğruyu görebilecek yaştayım :KK11:

Aileniz bir sey demiyor mu? Ailenizi kendi tarafiniza cekerseniz karisan gorusen olmaz. Ailenizin doldurusa gelmesine izin vermeden ilk siz anlatin tanismiyorlarsa tanistirin. Ilk intiba onemli. Ablanizin laflari fasa fiso olur. Mutlu olmanizi mk istemiyor acaba diye dusunmeden edemedim.

Aileniz bir sey demiyor mu? Ailenizi kendi tarafiniza cekerseniz karisan gorusen olmaz. Ailenizin doldurusa gelmesine izin vermeden ilk siz anlatin tanismiyorlarsa tanistirin. Ilk intiba onemli. Ablanizin laflari fasa fiso olur. Mutlu olmanizi mk istemiyor acaba diye dusunmeden edemedim.
İstemiyor olabilir ona ne şüphe. 2015 yılında gelip istemelerini istedim bakalım nolucak hayırlısı olsun

Yani sebep ne ablanizin istememesinin? Bu kadar sert ciktigina gore nefret falan ediyor olmasi lazim.
Daha görmedi bile arkadaslarının doldurusuna geldi sırf beğenmediği için sanki evlenecek olan oymus gibi bana es adayı seciyor.

anladigim kadariyla ablan yurt disinda yasiyor... seninde yurt disindan biriyle evlendirip onun yanina gelip yerlesmeni, bir hayat kurmani istiyor... aslinda kardesi için isteyebilir bunu... bunu yadirgamamak lazim bi yerde, hayat standartlari daha yüksek vs vs.. ama gönlünde, hayatinda biri var.!. seni sevdigin adamla oraya baska sekilde aldirsin.. ayirarak bi yere varamaz.. konus onunla bunlari, düsüncelerini söyle, onun seni anlamasini sagla, insAllah anlayacaktirda.. :)

Back
X