• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam kafamı karıştırıyor;

sorsana neden bunu yapiyormus??? annen konussun ablanla madem olup biten herseyden haberi var... 4 sene az buz degil he? benimde kardesim vardi, çiktigi çocugu kardesimi istemeye geldikleri güne kadar görmedim hiç, nede telefonda konusmuslugum vardi... geldiler istediler, annemler gözümün içine baktilar.. hani bu abla-kardes arasindaki sira adeti vardir... dedim evlensin :D beni beklerse o'ooo daha çok bekler o zmaan teyy teyy :) ben hiç kiskançlik yapmadim, bir abla olarak.. kader, kismet isi bunlar; Allah kimi yazdiysa alnina odur senin için hayirli olan.. ablan karismasin! bu konuda net tavrini koy

Iste budur seviyorum böyle insanları
:KK19:

Merabalar.. Benim 4 yıllık bir ilişkim var cok şükür mutluyuz. Ama aramızdaki tek bir sorun ablam :KK64:ve daha annem babam karışmıyorken üstelik o cocukla evlenmemi istemiyor kendi istediği kişiyle evlendirmek istiyor her ne kadar ağlasamda sevdiğimi söylesemde istemediğini dile getiriyor . Arkadaslarıda cocuğun bana yakısmadığını söylüyormus diye ablamda onları dinleyerek sürekli o cocuktan ayrıl istemiyorum bağırıp cağırıyor milletin dediğine bakıp benden böyle birşey istemesini anlayamıyorum ve bu durumun sevgilimin haberi yok söyleyemiyorum ve napabilirim yardım edin ... Birde cocuğun hiç bir kötü alıskanlığı yok ona kalsa beni bir daha yeni boşanmıs biriyle evlendirmeyi aklından geciriyor!! Sizden tek istediğim bunu nasıl ikna edebilirim :KK43:
oncelikle; 'yeni bosanmis' diye unlemlerle ifade ettigin durum icin sunu soyleyeyim; bosanmis/yeni bosanmis insanlar vebali degil, bu onyargindan kurtul, kimse bunu yasamis olmak istemez; ama kader ;)
ikincisi, ablanin sana soyleyemeyip bildigi bsy olabilir, turk filmi dramasina cevirmeden, guzelce anlamak gerek..
hakkinda hayirlisi..

ablanın bu isteğinin mantıklı sebebı yok anlattığına göre kendı çıkarlarını düşünüyor mantıksız isteklere mantıklı cevap vermek çok zor bu yuzden annen girsin devreye aranız açılmasın ablanla senın hayatına karışamaz

Öyle birşey olamaz ablam 28 yaşında ve hiç bir şekilde cocuğu gördü ne de tanıyor

Annen baban gördülerse ve onların onayları olduktan sonra boşver istediğini desin, çılgın çöpçatanlık yeteneklerini de başka alanlarda kullansın. Gelecekte olur da ayrılırsanız bile bir an bile aklına gelmesin ablam haklıymış falan demek :) Olmadı, yürütemedik demen yeterli.

Ablanın ikna olması şart mı? Annen baban arkandaysa ablanı salla gitsin.

Ondan birkac yaş küçüğüm diye yapıyor bunu oysa ben yanlısı doğruyu görebilecek yaştayım :KK11:
Ailen neden evlat ayırıyor? Senden birkaç yaş büyük ablanı zorla istemediği biriyle görücü usulü evlendiriyor yurtdışına gönderiyor, senin aşkına saygı duyuyor?! Çok ilginç ablanda hırsını senden çıkarıyor

anladigim kadariyla ablan yurt disinda yasiyor... seninde yurt disindan biriyle evlendirip onun yanina gelip yerlesmeni, bir hayat kurmani istiyor... aslinda kardesi için isteyebilir bunu... bunu yadirgamamak lazim bi yerde, hayat standartlari daha yüksek vs vs.. ama gönlünde, hayatinda biri var.!. seni sevdigin adamla oraya baska sekilde aldirsin.. ayirarak bi yere varamaz.. konus onunla bunlari, düsüncelerini söyle, onun seni anlamasini sagla, insAllah anlayacaktirda.. :)
Defalarca denedim ama yok işte

Ailen neden evlat ayırıyor? Senden birkaç yaş büyük ablanı zorla istemediği biriyle görücü usulü evlendiriyor yurtdışına gönderiyor, senin aşkına saygı duyuyor?! Çok ilginç ablanda hırsını senden çıkarıyor
Benim bir sucum yok yapacak birşeyde yok simdi cok seviyor sevmediğin biriyle evlensen ilerde cok seviceksin diyor

Merabalar.. Benim 4 yıllık bir ilişkim var cok şükür mutluyuz. Ama aramızdaki tek bir sorun ablam :KK64:ve daha annem babam karışmıyorken üstelik o cocukla evlenmemi istemiyor kendi istediği kişiyle evlendirmek istiyor her ne kadar ağlasamda sevdiğimi söylesemde istemediğini dile getiriyor . Arkadaslarıda cocuğun bana yakısmadığını söylüyormus diye ablamda onları dinleyerek sürekli o cocuktan ayrıl istemiyorum bağırıp cağırıyor milletin dediğine bakıp benden böyle birşey istemesini anlayamıyorum ve bu durumun sevgilimin haberi yok söyleyemiyorum ve napabilirim yardım edin ... Birde cocuğun hiç bir kötü alıskanlığı yok ona kalsa beni bir daha yeni boşanmıs biriyle evlendirmeyi aklından geciriyor!! Sizden tek istediğim bunu nasıl ikna edebilirim :KK43:
ablanın gözü göz niyeti niyet değil haberin olsun

Back
X