Geceyarısı ama ben uyumadım. Az önce büyük bir kavgamız oldu yine. Kızıma doğum günde vidalı altın küpe almıştım bir çift. Dün kulağına taktım. Küçük ve vidalı olduğu için okulda sorun olmuyor. Ancak kulağından çıkarmış ve kalemliğine koymuş, kalemliği sırasında bırakıp tenefüste çıkmış, özel bir okul olduğu için alırlar diye aklına getirmemiş. Eve gelip kalemliğini açtığında yerinde yeller esiyor. Ben de,. Eşyanın değerini bilmiyorsun, pahalı aldıydım bu küpeyi insan bir silgi bile olsa eşyasına sahip çıkar, ben de hatalıyım elbette altınla seni yollamakla ama bu hayat dersi olsun eşyanı koru sahip çık bundan sonra dedim. O arada ablam odamıza daldı. Kapı çalma filan yoktur. Bağırıp çağırmaya başladı. Sen bu çocuğu eğitemiyorsun, bu çocuk adam olmaz, daha kaç muz yiyeceğini bilmiyor, muzlatın hepsini yemiş, onbir yasında senin eğittiğin çocuk bu diye bağırıp çağırıyor. Ben de zaten üzüldüm. Küpeyi kredi kartıyla almışım. Sen bu olaya girme sus dedim. Ablam tamamen azdı. Çocuğa küfür salladı bir de. Anlamın çocukla benim arama girmesi, çocuğa bağırıp çağırması doğru mu?