Ablam kızıma bağırabilir mi

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Geceyarısı ama ben uyumadım. Az önce büyük bir kavgamız oldu yine. Kızıma doğum günde vidalı altın küpe almıştım bir çift. Dün kulağına taktım. Küçük ve vidalı olduğu için okulda sorun olmuyor. Ancak kulağından çıkarmış ve kalemliğine koymuş, kalemliği sırasında bırakıp tenefüste çıkmış, özel bir okul olduğu için alırlar diye aklına getirmemiş. Eve gelip kalemliğini açtığında yerinde yeller esiyor. Ben de,. Eşyanın değerini bilmiyorsun, pahalı aldıydım bu küpeyi insan bir silgi bile olsa eşyasına sahip çıkar, ben de hatalıyım elbette altınla seni yollamakla ama bu hayat dersi olsun eşyanı koru sahip çık bundan sonra dedim. O arada ablam odamıza daldı. Kapı çalma filan yoktur. Bağırıp çağırmaya başladı. Sen bu çocuğu eğitemiyorsun, bu çocuk adam olmaz, daha kaç muz yiyeceğini bilmiyor, muzlatın hepsini yemiş, onbir yasında senin eğittiğin çocuk bu diye bağırıp çağırıyor. Ben de zaten üzüldüm. Küpeyi kredi kartıyla almışım. Sen bu olaya girme sus dedim. Ablam tamamen azdı. Çocuğa küfür salladı bir de. Anlamın çocukla benim arama girmesi, çocuğa bağırıp çağırması doğru mu?

Hiç kimse bir başkasının cocuğuna bağırıp eğitim vermeye kalkışamaz.. kim olursa olsun! Ben bu konuda çok netim.. kısmetse bende anne olcam kimsenin cocuğuma bişey demesine müsade etmem ben de kimsenin cocuğuna karışmam sadece sevebilirim o kadar...

Ayni evdemi yasiyorsunuz yoksa misafirmisiniz
Bazi zorluklar zaman zaman patlamalara neden olabilir asil zorluga odaklanip boyle tartismalara takilmayin yipranirsiniz

Ben boşandım ve babaevindeyim. Ablam da boşandı ve babaevinde kızıyla. Evde annem, babam ben, yeğenim ve kızım toplam 6 kişi kavga halindeyiz

Çocuğunuza o kadar yüksek sesle bağırmamayı öğrenin bence. Ta içeriden duyulmuş bağırmanız ki odanıza kadar gelmiş. Paylaşmayı da bilmeli evde başkalarının olduğunu da bilmeli çocuğunuz ve daha siz kendiniz bağırıyorsunuz ki çocuğa o zaman ablanıza deseydiniz çocuğuma bağırma diye hadi bağırdı küfrederken niye sesiniz çıkmadı? abla boşanmış çocuklar var siz boşanmışsınız çocuk var bir işe girin o zaman eşinizden de nafaka alıyorsunuzdur çocukta okulda annenize yakın olsun siz işten gelene kadar baksın. Madem çok pahalıydı okula takıp göndermeyecektiniz belki de çocuğu rahatsız etti çıkardı koydu olamaz mı. Küçücük çocuklara bu kadar pahalı şeyler almayın.

Geceyarısı ama ben uyumadım. Az önce büyük bir kavgamız oldu yine. Kızıma doğum günde vidalı altın küpe almıştım bir çift. Dün kulağına taktım. Küçük ve vidalı olduğu için okulda sorun olmuyor. Ancak kulağından çıkarmış ve kalemliğine koymuş, kalemliği sırasında bırakıp tenefüste çıkmış, özel bir okul olduğu için alırlar diye aklına getirmemiş. Eve gelip kalemliğini açtığında yerinde yeller esiyor. Ben de,. Eşyanın değerini bilmiyorsun, pahalı aldıydım bu küpeyi insan bir silgi bile olsa eşyasına sahip çıkar, ben de hatalıyım elbette altınla seni yollamakla ama bu hayat dersi olsun eşyanı koru sahip çık bundan sonra dedim. O arada ablam odamıza daldı. Kapı çalma filan yoktur. Bağırıp çağırmaya başladı. Sen bu çocuğu eğitemiyorsun, bu çocuk adam olmaz, daha kaç muz yiyeceğini bilmiyor, muzlatın hepsini yemiş, onbir yasında senin eğittiğin çocuk bu diye bağırıp çağırıyor. Ben de zaten üzüldüm. Küpeyi kredi kartıyla almışım. Sen bu olaya girme sus dedim. Ablam tamamen azdı. Çocuğa küfür salladı bir de. Anlamın çocukla benim arama girmesi, çocuğa bağırıp çağırması doğru mu?
ablan adam olmuş olsa 11 yaşında çocuğun yanında küfretmemesi gerektiğini bilirdi..

Tabiki küfür etme yada bağırma hakkı yok . Kendi çocuğuyla ilgilensin ablan. Çalışıyor musun ?

Back
X