- 20 Eylül 2017
- 2.391
- 9.445
- 158
- 38
- Konu Sahibi Hayalpessimist
-
Merhaba hanimlar.Ablamla ilgili bir soru paylasmak istiyorum.Ablamla ben biraz zit karakterliyiz.Ben gosterisi severim herseyin en iyisi olsun isterim fln.Pek hos bir durum degil farkindayim.Ablam ise tam tersi.Hersey aman sakin sakin olsun gosterise kacmayalim,sade olsun der.Ablam doktor gayet iyi para kazaniyor.Bu sene evlenicek yazin.Annemler seni o kadar buyuttuk doktor yaptik sen herseyin en iyisine layiksin diyor.Ama ablam kesinlikle dugune karsi cikti oynamayi fln hic sevmez.Nikah yapacaklar sadece.Enistenin ailesine hava hos onlar kabul ettiler.Ben cok guzel bir gelinlik buldum onun icin pahalı ama onlara ucuz yani,ablam bu cok abartılı dedi.cok sade bir sey buldu onu da kiralayacakmis ne gerek varmis 1 kere giyecegin bir seyi almaya.Sonra bunlar istemeye geldiler simdi biliyorsunuz sosyal medyadan fln ev suslenir birsuru masa donatilir resim cektirilir video fln ablam tabiki bunlara ne gerek var telaseye dedi.Cok sade bir tören oldu o gün.Annem neden boyle yapiyorsun diyor fln garip seyler yasiyoruz.Ben evlenirsem kesinlikle boyle olmaz.Sizin var mi boyle tanidiklariniz??
Aynen karsi taraf diyor mudur ki bedavadan aldik diye ben sinir oluyorum ya
Merhaba hanimlar.Ablamla ilgili bir soru paylasmak istiyorum.Ablamla ben biraz zit karakterliyiz.Ben gosterisi severim herseyin en iyisi olsun isterim fln.Pek hos bir durum degil farkindayim.Ablam ise tam tersi.Hersey aman sakin sakin olsun gosterise kacmayalim,sade olsun der.Ablam doktor gayet iyi para kazaniyor.Bu sene evlenicek yazin.Annemler seni o kadar buyuttuk doktor yaptik sen herseyin en iyisine layiksin diyor.Ama ablam kesinlikle dugune karsi cikti oynamayi fln hic sevmez.Nikah yapacaklar sadece.Enistenin ailesine hava hos onlar kabul ettiler.Ben cok guzel bir gelinlik buldum onun icin pahalı ama onlara ucuz yani,ablam bu cok abartılı dedi.cok sade bir sey buldu onu da kiralayacakmis ne gerek varmis 1 kere giyecegin bir seyi almaya.Sonra bunlar istemeye geldiler simdi biliyorsunuz sosyal medyadan fln ev suslenir birsuru masa donatilir resim cektirilir video fln ablam tabiki bunlara ne gerek var telaseye dedi.Cok sade bir tören oldu o gün.Annem neden boyle yapiyorsun diyor fln garip seyler yasiyoruz.Ben evlenirsem kesinlikle boyle olmaz.Sizin var mi boyle tanidiklariniz??
olur mu hic , kendini bir kilo domatesle es deger goren kadinlarin ulkesi burasiBedavadan aldık ne demek?
Ablanız satılmıyor, yuva kuruyor.
Bırakın gönlünce yaşasın bu süreci
Bedavadan aldık ne demek?
Ablanız satılmıyor, yuva kuruyor.
Bırakın gönlünce yaşasın bu süreci
Ablanız normal olduğu için öyle. Gariplik ota pusure tonlarca para vermek istemeyen ablanızda mi yoksa totosuna giymeye donu yokken tahteravanla helâya gidenlerde mi. Ablan gayet olgun, kendini yetiştirmiş bir kadın. Diğerleri görmemiş.Merhaba hanimlar.Ablamla ilgili bir soru paylasmak istiyorum.Ablamla ben biraz zit karakterliyiz.Ben gosterisi severim herseyin en iyisi olsun isterim fln.Pek hos bir durum degil farkindayim.Ablam ise tam tersi.Hersey aman sakin sakin olsun gosterise kacmayalim,sade olsun der.Ablam doktor gayet iyi para kazaniyor.Bu sene evlenicek yazin.Annemler seni o kadar buyuttuk doktor yaptik sen herseyin en iyisine layiksin diyor.Ama ablam kesinlikle dugune karsi cikti oynamayi fln hic sevmez.Nikah yapacaklar sadece.Enistenin ailesine hava hos onlar kabul ettiler.Ben cok guzel bir gelinlik buldum onun icin pahalı ama onlara ucuz yani,ablam bu cok abartılı dedi.cok sade bir sey buldu onu da kiralayacakmis ne gerek varmis 1 kere giyecegin bir seyi almaya.Sonra bunlar istemeye geldiler simdi biliyorsunuz sosyal medyadan fln ev suslenir birsuru masa donatilir resim cektirilir video fln ablam tabiki bunlara ne gerek var telaseye dedi.Cok sade bir tören oldu o gün.Annem neden boyle yapiyorsun diyor fln garip seyler yasiyoruz.Ben evlenirsem kesinlikle boyle olmaz.Sizin var mi boyle tanidiklariniz??
Ablana bir tek konuda kizdim.o da gelinligi kiralamak.ne gerek var zaten 1 kere giyecegim demis.iste tamda bu sebepten asla ama asla gelinlik kiralamam kizimada kiralatmam.baskalarinin daha once giydigi ve benden sonra giyecegi gelinligi tamda hayatimda 1 kere giyecwgim icin kiralamam asla.bana ozel olmali benim olmali.cunku 1 kere giyecegim.diger konular ablanin bilecegi isMerhaba hanimlar.Ablamla ilgili bir soru paylasmak istiyorum.Ablamla ben biraz zit karakterliyiz.Ben gosterisi severim herseyin en iyisi olsun isterim fln.Pek hos bir durum degil farkindayim.Ablam ise tam tersi.Hersey aman sakin sakin olsun gosterise kacmayalim,sade olsun der.Ablam doktor gayet iyi para kazaniyor.Bu sene evlenicek yazin.Annemler seni o kadar buyuttuk doktor yaptik sen herseyin en iyisine layiksin diyor.Ama ablam kesinlikle dugune karsi cikti oynamayi fln hic sevmez.Nikah yapacaklar sadece.Enistenin ailesine hava hos onlar kabul ettiler.Ben cok guzel bir gelinlik buldum onun icin pahalı ama onlara ucuz yani,ablam bu cok abartılı dedi.cok sade bir sey buldu onu da kiralayacakmis ne gerek varmis 1 kere giyecegin bir seyi almaya.Sonra bunlar istemeye geldiler simdi biliyorsunuz sosyal medyadan fln ev suslenir birsuru masa donatilir resim cektirilir video fln ablam tabiki bunlara ne gerek var telaseye dedi.Cok sade bir tören oldu o gün.Annem neden boyle yapiyorsun diyor fln garip seyler yasiyoruz.Ben evlenirsem kesinlikle boyle olmaz.Sizin var mi boyle tanidiklariniz??
ablanın birşey yaptığı yok düğün onun isteme onun istediği gibi yapar kime neMerhaba hanimlar.Ablamla ilgili bir soru paylasmak istiyorum.Ablamla ben biraz zit karakterliyiz.Ben gosterisi severim herseyin en iyisi olsun isterim fln.Pek hos bir durum degil farkindayim.Ablam ise tam tersi.Hersey aman sakin sakin olsun gosterise kacmayalim,sade olsun der.Ablam doktor gayet iyi para kazaniyor.Bu sene evlenicek yazin.Annemler seni o kadar buyuttuk doktor yaptik sen herseyin en iyisine layiksin diyor.Ama ablam kesinlikle dugune karsi cikti oynamayi fln hic sevmez.Nikah yapacaklar sadece.Enistenin ailesine hava hos onlar kabul ettiler.Ben cok guzel bir gelinlik buldum onun icin pahalı ama onlara ucuz yani,ablam bu cok abartılı dedi.cok sade bir sey buldu onu da kiralayacakmis ne gerek varmis 1 kere giyecegin bir seyi almaya.Sonra bunlar istemeye geldiler simdi biliyorsunuz sosyal medyadan fln ev suslenir birsuru masa donatilir resim cektirilir video fln ablam tabiki bunlara ne gerek var telaseye dedi.Cok sade bir tören oldu o gün.Annem neden boyle yapiyorsun diyor fln garip seyler yasiyoruz.Ben evlenirsem kesinlikle boyle olmaz.Sizin var mi boyle tanidiklariniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?