Ablam Şuan Amelyatta Ne olur Dua Edin..

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Ablam şuan tiroit amelyatı oluyor panik atak var..Annem yanında Eskişehir'de ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

Aklım ruhum ablamla Rabbim yardımcımız olur inşallah..

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym*

Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.

Son düzenleme:
Son günlerde o kadar çok arttı ki şu tiroid hastalığı, çok korkuyorum bende de var:50:
Allah'ım koru sen bizi daha kötüsünden, ablanız için dua edeceğim arkadaşım.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Son günlerde o kadar çok arttı ki şu tiroid hastalığı, çok korkuyorum bende de var:50:
Allah'ım koru sen bizi daha kötüsünden, ablanız için dua edeceğim arkadaşım.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Maalesef :(( Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah..Ablam da panik atak da olduğu için 2 kat daha tehlikeli :(

Allah razı olsun çok teşekkür ederim..

iyi ki burası var hemen paylaşıyoruz dualarda buluşuyoruz..

Hepinizden Allah razı olsun..

geçmiş olsun canım allah acil sifa versin. bişey sorucam panik atakla ameliyatın ne ilgisi var bende de panik atak vardı yıllar önce yendim

Ameliyata girerken çok kötü olmuş :((

Ablamda kalp ritimlerinde sıkıntı var..Tiroit yapıyormuş..Şimdi ameliyattan çıktığında yutkunmada güçlük çekecekmiş..Panik atak olduğu için problem..Sakin kalması gerekiyor ki kanaması olmasın veya dikişleri açılmasın..Ablam telefon çaldığında bile elleri titriyor korkuyor..Bu yüzden tedirginiz hepimiz :(

Maalesef :(( Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah..Ablam da panik atak da olduğu için 2 kat daha tehlikeli :(

Allah razı olsun çok teşekkür ederim..

iyi ki burası var hemen paylaşıyoruz dualarda buluşuyoruz..

Hepinizden Allah razı olsun..

Amin arkadaşım, hemen en kötüsünü düşünme .
Ameliyattan çıkıp, ayaklanacağı zamanları düşün.
Ameliyatın çok iyi geçeceğini düşün.
Hem bak ne güzel ortada sorunlu bir tiroidi kalmayacak, Allah'ın izniyle.
Hemen olumsuz bakma.
Çok daha iyi olacak ablacığın inşallah:34:

Amin arkadaşım, hemen en kötüsünü düşünme .
Ameliyattan çıkıp, ayaklanacağı zamanları düşün.
Ameliyatın çok iyi geçeceğini düşün.
Hem bak ne güzel ortada sorunlu bir tiroidi kalmayacak, Allah'ın izniyle.
Hemen olumsuz bakma.
Çok daha iyi olacak ablacığın inşallah:34:

Evet ablam çok çekti iki senedir mahvoldu..45 dk sürmesi gerekiyordu ama 1 saat 20 dakika oldu geriliyorum..Ne olur dualarınızı eksik etmeyin..Ben 1 ay önce yanına gittim keşke şimdi gitseydim :(

Ablanıza acil şifalar inşallah. Korkmayın, narkozu alınca her halukarda rahatlayacak Allah'ın izniyle.

Ameliyat sonrasi sakinlestirici falan verirler, yardimci olur belki. Allahin izniyle toparlanir insallah hemen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablanıza acil şifalar inşallah. Korkmayın, narkozu alınca her halukarda rahatlayacak Allah'ın izniyle.

Ameliyat sonrasi sakinlestirici falan verirler, yardimci olur belki. Allahin izniyle toparlanir insallah hemen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun

Allah razı olsun kızlar..Daha çıkmamış 45 dakika demişlerdi ama 1,5 saat oldu :(

Çok şükür hamd olsun çıktı ablam ameliyattan..Yoğun bakıma almışlar.. 1 saat 15 dk yoğun bakımda kalacakmış hamd olsun Rabbime inşallah yoğun bakımdan da çıkar hayırlısı ile inşallah..

Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ameliyat sonrası ilaçlarını almayı unutmasın,düzenli kullansın,bende tiroit hastasıyım.

Back
X