• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam talibini yaşlı buluyor sürekli

Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
Neden olmasın ki? Benim tanıdığım biri vardı öyle adam 7 yaş küçüktü. Adam koşmuştu kadının peşinden, öyle güzel-kariyerli falan da değildi ayrıca kadın; ama kocasına güzeldi işte.. bilemeyiz..

Neden olmasın ki? Benim tanıdığım biri vardı öyle adam 7 yaş küçüktü. Adam koşmuştu kadının peşinden, öyle güzel-kariyerli falan da değildi ayrıca kadın; ama kocasına güzeldi işte.. bilemeyiz..

Ben 29um , işyerimde altımda çalışan hem de 3-4 yaş küçük bir bebe artık neyine güveniyorsa uzun süredir yazılıyor:bicak::bicak: Cücük kadar aklıyla, aklı sıra beni tavlicak:KK70::KK70: Allahı var şimdi yakışıklı çocuk ama birbirimize uygun değiliz. Bizimle dıyılsın yani:olamaz:

Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır,kimi maço,kimi kibar vs vs
Sizin tanıştırdığınızı beğenmek zorunda değil,ayrıca ben olsam dünya iyisi olsa başkası tanıştırdı diye uyuz da olurdum.
Yaşı da bahane etmiş.
Bırakın kendisi istediğini bulsun.

S

Siz kaç yaşındasınız.allah bilir daha gençsiniz.
29. Ama karşımdaki kişiden kaynaklanıyor bu durum, okadar çok artısı var ki benim için, yaşına takılma fırsatı vermedi. Başkaları tanıştırsa belki suratına bakmayacağım adam kendi çabasıyla hayatıma girdi . Ablanız için de birilerinin araya girmesi itici güç oluyor olabilir..

kadının psikolojisi iyi değil siz onu tedavi ettirmek yerine evlensin diye zorluyorsunuz
evlilik bir tedavi değildir bir ilaç değil her evlenen mutlu olur diye bir kural yok
toplumdaki evlilerin 30dan büyük kadınların her mutsuzluğunda evlense geçer şeklinde yaklaşmasına sinir oluyorum

Ben 29um , işyerimde altımda çalışan hem de 3-4 yaş küçük bir bebe artık neyine güveniyorsa uzun süredir yazılıyor:bicak::bicak: Cücük kadar aklıyla, aklı sıra beni tavlicak:KK70::KK70: Allahı var şimdi yakışıklı çocuk ama birbirimize uygun değiliz. Bizimle dıyılsın yani:olamaz:
Ablama denk gelmeli büyüğe yazanlar. O olsa hayır demezdi .:))

ablanız evlenemedim diye sorun yapıyor mu?
eğer sizin sosyal kendi psikolojik yaşanmını olumsuz etkiliyor ise tepkinizi doğal karşılıyorum.

26 yaşında biri 32 yaşında biriyle birlikte olabiliyorsa, 36 yaşında bir de 42 yaşında biriyle birlikte olabilir gayet..

ancak evlilik bence olması gerektiği için değil, doğru insan olduğuna karar verildiği anda evlenilmeli.

36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.

36 yaşındaki bir kadına, onun gönlüne hitap edecek yaştaki bir erkek uygun düşer.
Kendi kafanıza göre iş yapmayın, en azından neyi nasıl isteyebileceği hakkında konuşun.
Öyle ce-ee tadında ani buluşmalar tertip etmeniz çok sinir bozucu kusura bakmayın.

Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
E istemiyor kendisinden o kadar büyük birisini demek ki... Niye zorluyorsunuz. Sizin eşiniz bile niye karışıyor onun evlenip evlenmemesine. 36 yaşındaki kadına hangi yaşta erkek istiyorsa o yaşta erkek uygun düşer. 18 yaşından büyük olsun tamam.

Bana da hep benden küçükler yazılıyor. :KK53:
Yaşım 24 ama hedef kitlem 30-40 arası. :KK51: Ne yapayım ya, yaşıtlarımla falan gez toz eğlen ama fazlası olmuyor. :KK54:

Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır,kimi maço,kimi kibar vs vs
Sizin tanıştırdığınızı beğenmek zorunda değil,ayrıca ben olsam dünya iyisi olsa başkası tanıştırdı diye uyuz da olurdum.
Yaşı da bahane etmiş.
Bırakın kendisi istediğini bulsun.
Başkası tanıştırınca neden uyuz olunsun.ne güzel bir araya getirmek , vesile olmak kötü mü?

Bence siz ablanız daha da mutsuz olsun istiyorsunuz. Sizin gibilerinin baskısına dayanamayıp evlenen ve boşanan insanlar var. Evlilik çoğunlukla mutluluk getirmez. Vallaha daha kötü olur.
Evlilik istiyor ve kafasına çok takıyor. O istediği için ben aracı oluyorum. Ama beğenmiyor.hakkını yemeyeyim.beğendikleri de oldu ama karşılık göremedi .

Kendisiyle konusun ablacim evlenmek istiyor musun?gönlünde biri mi var?istiyorsa nasil biri olsun yas tip boy pos vb.acik acik hic elestirmeden konusun.ona göre ya tanistirmazsiniz biriyle.yada onun kriterlerinde olursa tanistirirsiniz.psikolojisi düzelsin diye evlendirmeyin bence.sizde evlisiniz kolay mi evlilik? Sonra mutsuz olursa vicdan azabi çekersiniz

Tabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..
Ablama denk gelmeli büyüğe yazanlar. O olsa hayır demezdi .:))
Her yazdığınızdan ablanıza karşı hissettiğiniz küçümseme akıyor resmen. Rahat bırakın kadını. Onun zavallı kocasız, psikolojisi bozuk halini düzeltmek, hayatını kurtarıvermek zorunda değilsiniz.

Back
X