• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam talibini yaşlı buluyor sürekli

Ben 29um , işyerimde altımda çalışan hem de 3-4 yaş küçük bir bebe artık neyine güveniyorsa uzun süredir yazılıyor:bicak::bicak: Cücük kadar aklıyla, aklı sıra beni tavlicak:KK70::KK70: Allahı var şimdi yakışıklı çocuk ama birbirimize uygun değiliz. Bizimle dıyılsın yani:olamaz:
Benim de hayranlarım oluyor öyle ara ara, büyüyünce geçer diyorum içimden :olamaz:

Bizimki 24 iken 28 yaşındaki talibine yaşlı demişti .te allam

Başkası tanıştırınca neden uyuz olunsun.ne güzel bir araya getirmek , vesile olmak kötü mü?
Vesile olmak diyorsun,o sizin konunuz.
Ablanız açısından hiç düşünmediniz mi;?
Belki o olayı sevmiyordur.Size kötü bir şey yapıyorsunuz demiyorum.
Yapılan her güzel şey herkes için güzel şey olmayabiliyor bazen,demek istediğim o.

Niye evlenmek istiyor?
Ailemizin kadınları menopoza erken giriyor. 40 yaşını bile görmeden menopoza giren çok.her an anne olma şansını yitirebilir .paçaları tutuşmuş anne olamayacağım diye ama bir taraftan da işte

Bence bosverin. normalde copcatanlik asla yapmam ama israrla bana birini bul dedikleri icin bi kac kisiye araci olmaya çalıştım. sonra bin pisman oldum. herkes kendi bulsun bosverin. bosandigi icin aracilara bin bela okuyan bir arkadasim vardi mesela. daha da hic girismedim sonrasinda bu islere. ablaniz da olsa bosverin bence.

ablanızın daha evvel de pek ilişki tecrübesi olmamış galiba.
enteresan. ben olsam kendi haline bırakırım.
30dan sonra insan yalnızlığa iyice alışıyor sanırım ve evliliğe yanaşmıyor pek.
hep bir kulp takıyor.

Ben de en fazla 3 yas büyüğü kabul ederim hayatıma. Başka türlü olması için olağanüstü şeyler gerek.

36 yaşında bir kadın, emrivaki yapan bir kardeş ve de yabanci bir adam.:KK34:
Ne emrivakisi kendi istiyor tanıştırılmayı.o istedi ben yaptım. Bu sefer biraz öyle oldu. Öncesinde bilgilendirmedik ama. Normalde istiyor

ablanızın daha evvel de pek ilişki tecrübesi olmamış galiba.
enteresan. ben olsam kendi haline bırakırım.
30dan sonra insan yalnızlığa iyice alışıyor sanırım ve evliliğe yanaşmıyor pek.
hep bir kulp takıyor.
Aracı olmamız mı yoksa kendinden 6 yaş büyük birine yaşlı demesi mi enteresan :)))

Adam ablanızın ne gözüne ne de gönlüne hitap etmiş. Bişey hissetse yaşın zerre önemi kalmazdı. Zorlamanın alemi yok. Siz tanıştırmışsınız, o istememiş. 36 yaşında diye illa isteyecek o adamı diye bi kaide yok .

Back
X