Teşekkürler değerli yorumunuz içinAçık açık seni korumak istiyorum ben kötü şeyler tecrübe ettim sen etme diye çabalıyorum dediniz mi? Açık iletişim her şeydir ilişkilerde kavgasız ve sükunetle durumu bildirin dışardan bakmaya çalışsın.
Ayrıca bayıldım size bir kardeş olarak ne kadar mantıklı ve doğru bir pencereden bakıyorsunuz masallah
İliskileri hep toksikti kendisine yakismayan statüde adamlardı.Vala bana adam hiç boşanmış gibi gelmedi. Ablan da metressel sancılar çekiyor olmalı.
Boşanmış varsayalım, 28 yaşında kocaman bir birey. Bir şeyleri kendi idrak etmesi lazım
Bosandigina eminim ayri evi var ve her dakika ablamla telefonda goruntlu vs konusuyorlar bulusuyorlar bundan sorun yokVala bana adam hiç boşanmış gibi gelmedi. Ablan da metressel sancılar çekiyor olmalı.
Boşanmış varsayalım, 28 yaşında kocaman bir birey. Bir şeyleri kendi halletmesi lazım
O hatayı anca çoğu kadin gibi ben gibi evlenip bosaninca anlasin istemiyorum ama nafile..Bazen bırakacaksın
Ağzı geleceği yanacak öyle anlayacak yanlışı
Doğruyu
Uyardigin da kötü oluyorsan bırak yapma uyarını
Kendi yaşasın ve görsün
Bazıları dediğim gibi kör oluyor görmüyor gözlerinin açılması için yaşaması gerekiyor
Ne yapabilirsin 28 yaşında biriO hatayı anca çoğu kadin gibi ben gibi evlenip bosaninca anlasin istemiyorum ama nafile..
Adaminda belki onla evlenmeye niyeti yoktur, cinsellik için görüşüyorlardirO hatayı anca çoğu kadin gibi ben gibi evlenip bosaninca anlasin istemiyorum ama nafile..
Bu durum da sorun yalnız. Bekar hiç evlenmemiş insanlar hele de çocuklulara asla bulaşmamalılarSorun asla boşanmış cocugu olmasi degil bunu yanliss anlayamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?