ABLAM ve ANNEM

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kızlar izine gittim çok iyi geçti şükür eşimin iki yüzlülüğü dışında...

Kızlar izine yıllar sonra ilk kez gittim doğumda ailem yanında değildi tek başına herşeyin üstesinden geldim şükür Allah 'a ...

Kızımı iki ailede ilk kez gördü geç olsada doğum hediyelerini gittiğimiz zaman taktilar herkes gücü yettiğini takip aldı gözüm yok çok sukur öyle bir insan değilim ama Ablam kızıma bir kıyafet bile dahi hediye almadi sevdi evet ama kaynanam sorunca bi şey diyemedim sonra alacak dedim ...
Ablamin durumu iyidir öyle maddi bi sorunu hiç yoktur durumu benden iyidir ordayken arkadaşlarla dışarı çıkacam bana para ver dedi utandim ben verdim bi miktar eşim yegenlerime bir şeyler verdi şimdi bunun hesabınımi yapıyorsun diyeceksiniz ama inanın yapıorum isterdim ablamda küçük bir hediye ilk çocuğum diye bir şeyler versin yada alsın...

Annem ise çikolata çay ve parfüm dışında bir şey getirmedim diye bana bi dahakine geldiğinde yegenlerime ayakkabı kıyafet falanda getir dedi kavga ettik kimse fakir değil görgüsüzlük bu deyip konuyu kapattım sizce benmi çok üstünde duruyorum ....

Boyle seylere neden bu kadar deger veriyorsunuz? Bence sevmek bu sekilde olculmuyor ya. Almadiysa almadi hediye,nolacak? Sizi ve cocugunuzu sevmedikleri,size deger vermedikleri anlamina gelmez ki

Boyle seylere neden bu kadar deger veriyorsunuz? Bence sevmek bu sekilde olculmuyor ya. Almadiysa almadi hediye,nolacak? Sizi ve cocugunuzu sevmedikleri,size deger vermedikleri anlamina gelmez ki
Yok ablam sever kızımida benide orf ve adetlerimiz gereği olunca soruluyo

Yok ablam sever kızımida benide orf ve adetlerimiz gereği olunca soruluyo
Bakin anneniz acik acik bir seyler isteyince ne kadar garip olmus mesela. Dogru bir sey degil,gonlunden gecerse insanin yapar. Yoksa da uzerinde durmaya gerek yok. Kendinizi doldurmayin boyle dusuncelerle

Sevgi en büyük hediyedir bence
Benim cocuguma hediye alıyor kvler ama asla sevmezler evimizin önğnden geçerler ugrayıp basını oksamazlar
kızımın kolu alcıya alındı evleri yakın oldugu halde tlf ettiler
geçen kızım yolda görmüş eline para sıkıştırmış
keşke para yerine basını oksasaydı diyorum ben

Kızlar lütfen bni yalnis anlamayın beim gözüm yoktur Allah var bana sorulunca garip oluyorum cevremde gordugum icin soruyorum

Sizin durumunuz ablanizin ve annenizin durumundan daha mı iyi. Sürekli sizden bir beklenti var. Bir de merak ettim doğumda neden kimse gelmedi yanınıza

Kızlar lütfen bni yalnis anlamayın beim gözüm yoktur Allah var bana sorulunca garip oluyorum cevremde gordugum icin soruyorum
Yoo bence gayet haklisin. Ablandan yegenini dusunup ufacik bir toka bile olsa birsey beklemen normal
Benim universite okuyan kardesim kendi parasina gore yegenine hediyeler alir. Ben alma sacmalama desem bile olur mu bitanecik yegenim ben seviniyorum alirken diyor.
Zaten tuhaf olmasa senden para istermiydi:KK51:

İyki böyle şeylere değer vermiyormuşsunuz. Verseniz ne diyecektiniz acaba.

Aan bosver ya bebegin saglikli esinle aran iyi mi gerisi hikayeeeee

Evet siz çok üstüne gidiyosunuz hele ki kaynananıza noluyo, ona ne. Takan takar takmayan takmaz. Hiç üstüne düşmeyin üzülürsünüz diycem ama balık baştan kokar hesabı annenizde bi ilginç o nasıl bir lafmış yiğenleriniz için.

Destek olmak için yazıyorum cok haklısın parasına muhtac dglsin zaten ama dusunulmek onemli.dogumda kaynım geldi bebege bakmaya bi 20 liraya bi takım alabilirdi almadı... Sonra 5 yasındakı cocuklarının dogum gunu partisine cagırdı . Gider mıyım ? Hadi ordan

Bence haklısın olup da yapmaması ilginç
Benim de bi arkadasım var. Ben ona hep yıllarca aldım. İş yerini avına evlenince vs. O benim evime geldi. Ne evlendiğim için ne ev hediyesi ne de kızlarımla en ufak birsey yoktu. Var ve yapmıyorsa insan düşünmeden edemiyor

Yurtdisinda falan miydiniz dogunda kimse gelmemis yaniniza ve baya bi hediye beklentisine girilmis...
Simdiii..annenize soyle hak verebilirim. Aile ici iliskileri gozetip,sizin yegenlerinizle vs iyi olmanizi onlari da dusunmeniz gerektigini dusunuyordur. Mesela cocuk bu sevinsin diye dusunmustur. Kucuk de olsa cocuk beklentiye girer teyzem hediye aldi mi bana diye.. .
Ablaniza hic bi sekilde hak vermiyorum. Insan oz yegenini sever yani nasil sevmez. Senin caninin cani o? Seven adam da gidip ozenip bi patik de mi almaz bi eldiven ne blyim bi corap bi sapka bile mi almaz yahu? Insan kendini tutamaz ki 10 tlsi varsa 5iyle gidip bi corap bari alir bence.. cok cok muhtac olur 10 lirasini cocuklarina harcamak ister fuzuli gorur belki hediye masrafini hadi onu anlarim...
Size de hak veryorum tabiki de ablanizdan bisey beklemeniz coook normal. Insan almaz mi . Konukomsu degil bu abla. Altin takmasi bile lazimdi bence...
Ya bu arada disari cikcam diye sizden para istemesi ne alaka? Koca kadin coluklu cocuklu. Siz olmasaniz kimden istycekti? Illa birinden para alarak cikcaktysa cikmasin yada?

Ablanızla siz aynısınız. Sizde onun çocuklarına birşey getirmemişsiniz. Yurt dışındaki yaşam şartları buraya göre çok çok iyi bi kazak bi ayakkabı vs. Getirebilirdiniz. Sizde düşüncesizsiniz ablanızda.
Madem zorunuza gitti bide üstüne para vermeseydiniz.

Back
X