• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmayı sevmedim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmttmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı şeyleri kuzenim hem de pandeminin en pik yaptığı sokağa çıkma yasakları olduğu dönemde başka şehirde doğum yapmak zorundayken yaşadı. Ailesi ve o gelip gidemediler uzun süre. Psikolojisi berbat bir haldeydi. İlk görüştüğümüzde tanıyamadım sürekli sinirli bağırıp çağırıyordu. Cocugu asla istemiyordu neden doğurdum, benden anne olmazmış vs. Birebir aynı şeyleri yazmışsınız
Ama şimdi o kadar tapıyor ki bebeğine. Bunlarin hepsi geçecek yazmaya geldim. Bazı insanların lohusa dönemi boyle ağır geçebiliyor.

Yaşadığınız her şey çoğunlukla hormonlardan sonra da yeni yere alışamamak ve yalnız hissetmekten. Aileniz size iyi geldiyse ne eşinizi ne de onun ailesini dinleyin. Size neresi daha iyi geliyorsa bu geçici dönemi orada atlatmaya çalışın. Çalışma hayatı başlayana kadar ailenizin yanına gidin bence. Eşiniz de arada sizi ziyarete gelsin. Yapacak bir şey yok iyi günde kötü günde diye imza attınız. Dünyaya bir can getirdiniz ve zor bir süreçten geçiyorsaniz o da elini taşın altına koyacak sizin huzurunuz için size ayak uyduracak

Back