Ablam ve eşinin davranışları

bana ve çocuklarıma değer vermeyen, acımı önemsemeyen kimseye sadece kan/nikah bağından dolayı destek vermek zorunda değilim.

Fark benim hala yada teyze olmamdan ziyade karşı tarafın yaptıklarında. Benim kötü günümde (kızım 3.5 yaşında kanser oldu) benim acımı yok sayan insanın çocuğuna bakmam. Buda beni kötü yapmaz. Kız kardeşim, annem, babam en büyük destekcim oldu.
Çok geçmiş olsun. Sizin kötü biri olmanız veya sizin özelinizde yapmamıştım yorumu. Çoğunlukla insanlar erkek kardeşlerinin çocuğunu yengenin çocuğu olarak gördüğü için yapmıştım. Sizin olayınızdaki gibi durumları kast etmemiştim. Tekrar çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Sizin kötü biri olmanız veya sizin özelinizde yapmamıştım yorumu. Çoğunlukla insanlar erkek kardeşlerinin çocuğunu yengenin çocuğu olarak gördüğü için yapmıştım. Sizin olayınızdaki gibi durumları kast etmemiştim. Tekrar çok geçmiş olsun

Coook teşekkür ederim. Çok şükür kötü günlerimiz geçti. Ama kötü günümde yanımda olsa, misliyle karşılık verirdim.

O tamamen bizim ilişkimiz ve kırdığı kalple alakalı.

Herkese selamlar tekrar
bizim öyle kalabalık akrabalarımız yok bir çekirdek ailemiz var yani ondada kavga gurultu olsun hiç istemem ama ablam öyle değil öğrencikiğinden gençliğinden evliliğinden bu zamana kadar herkes ona tum imkanı sundu ben bir şeyleri elde etmek için çabaladım mesela. Çok zor zamanlardan geçtim allah var tekken hiç sorun yok ama eşi işin içine girdiğinde bambaska birisi oluyor seninki evlat ok ama benımkide öyle değil mi diyorum napsınlar baktı ya seninkine birazda kaynanan baksın diye bas bas bağırıyor yerın dibine giriyorum bir şey yapılacak olsun dedesi yapar diyor adamcağızı öne atıyor yapıyor garibim bu kez haksızlık olmasın diye bizimkinede yapıyor ben utanıyorum mecbur bırakmış gibi olduğum için ne yapacağımı şaşırdım artık kaç yasında insanlar gözü gibi baktığı torunundan mahrum bırakıldı bide babam kalbinden 1 ay önce bir operasyon geçiirdi..

Hep alttan aldıkça . Göz yumdukca.. sustukça normal zannediyorlar yaptıklarını..
Keşke bir refleks geliştirmiş olsak da ,hadlerini astıkları ,bencillik yaptıkları ,abuk subuk davranış sergiledikleri zamanda üstlerine üstlerine gidip yaptığının ne kadar yanlış ve ayıp olduğunu sesli sesli biz haykirsaydik da zamanla zamanla çekinir hale gelen onlar olsaydı...
Bende de var böyle bir abla ondan biliyorum..
Ama saçma sapan bir iyilik halinden dolayı gerginlik çıkmasın diye diye içime atıyorum attım hep zamanında..
Artık uzak duruyorum sanada tavsiye ederim

Hep alttan aldıkça . Göz yumdukca.. sustukça normal zannediyorlar yaptıklarını..
Keşke bir refleks geliştirmiş olsak da ,hadlerini astıkları ,bencillik yaptıkları ,abuk subuk davranış sergiledikleri zamanda üstlerine üstlerine gidip yaptığının ne kadar yanlış ve ayıp olduğunu sesli sesli biz haykirsaydik da zamanla zamanla çekinir hale gelen onlar olsaydı...
Bende de var böyle bir abla ondan biliyorum..
Ama saçma sapan bir iyilik halinden dolayı gerginlik çıkmasın diye diye içime atıyorum attım hep zamanında..
Artık uzak duruyorum sanada tavsiye ederim
Demekki büyük cocukların genel bir kapris durumu var. Bunaldım inanın. Kendimi geçtim annemle babamın uzulmesine dayanamıyorum

Back
X