Benim tepem bi kere attı mı gözüm görmez kardeş vs. Bu yüzden de muhtemelen böyle bi olay yaşasam ben kardeşimle bi daha görüşmezdim. Adalet duygum çok yüksektir asla kaldıramam böyle bi tavrı. Burdan bile sinirlendim. Benimde bi kız kardeşim var büyük olan benim. Emin olun kardeşime tanınmış imkanların yarısı bana tanınsa çok çok farklı bi hayatım olurdu. Ailemin gazını alıp alıp sınırlarını kavga dövüş esneterek bu günkü ebeveynler yapıp, kardeşinin rahat bi ergenlik, gençlik geçirmesinin sebebi benim. Ama kardeşim aileme öyle davranıyor ki ağzım açık kalıyor. Ailemde ben yapsam affetmeyecekleri hatalarda kardeşimin öyle böyle arkasını topluyorlar. Buna rağmen bi gün olsun üzülmedim. Kardeşim gibi şımarık ve kendini geliştirmemiş biri olacağıma, bugünkü kendim olmayı tercih ederim. Ayaklarım yere basıyor, en çok kendime ve yapabileceklerime gvüeniyorum. Şimdi size de aynı şeyi söylüyorum. Ablanız gibi şımarık, bencil, kötü karakterli biri olacağınıza şimdiki gibi bi kadın olun. Emin olun bin basarsınız. Evladınızda yeğeninizden daha güzel bi anneyle babayla büyüyeceği için inşallah size benzer

yalnız şunu söyleyeyim. Annem babam üzülür diye sessiz kalacağınıza sınırlarınıza ve kardeşlik bağınıza ihanet eden ablanızla yüzleşmeniz daha doğru. Belki bu vesileyle ablanızın kafasına bi saksı düşer de napıyorum ben der. Ailenizde susmakla hata ediyor okullar açılınca paşa paşa annenize gelecekler o gün resti çekse anneniz Dünya kaç bucak öğrenmiş olurlar. Anneniz yapamaz gibi duruyor ama belki yapar