Ablam ve seven çocuk

kaçmakla herşey çözülmez. sorun yakın çevre. sınırlarını belirle ve o sınırları aştırma. bunu o çocuğa yapabildin. Bunu annene ve ablana da yapabilirsin. fazla baskıdan dolayı girişimciğilin zarar görmüş olabilir ama bu seni sorunlu yapmaz. parana artık kimseye verme. gerekirse hesap aç kendine ara para almayan bankaların birinden. paranı oraya aktar ve şifreyi kimseye verme idare edecek kadar yanında para bulundur ve cüzdanında olmasın. artık para vermeyeceğini söyle baban hayatta mı?
Ablamla zaten tek bir kelime bile konuşmuyorum. Annemlede ben ağlarken napiyim dediğinden beri konuşmuyorum. Vermesem zaten adımı cimriye çıkarmışlar onların değil ama etraftaki insanların hakkımda düşündüklerin çok etkileniyorum. Babam hayatta ama kendisi bostan korkuluğu

sen var olan olayı anlat babana ablanın yaptığını bilsin ama belli de etmesin. baban bostan korkuluğu falan değil bence sadece onlarla uğraşmak istemiyordur o kadar. Şimdilik tamamen konuşmazlık yapma. Sana daha çok odaklanır. nasıl bir insan olmak isterdin ilk önce bunu belirle. geçmişin gölgesinde yaşama. ve aşk manipülatörleri adlı kitap var 5 lira bile değildir o kitap ama sana onlara nasıl yaklaşman gerektiğini hakkında yol gösterebilir o kitabı muhakkak oku. illa ilişkide olman gerekli değil. Robert leahyl bilişsel terapi ve uygulamaları kitabını okumanı tavsiye ederim. ve her gün 4/4 nefes al 10 kez yaptıktan sonra ayak parmaklarını iki sn sık bırak bir tane 4/4 nefes al sonra yavaş yavaş uzuvlarını sık ve bırak tüm bedenin 15 dk alır. 2 ay devam et kendini daha iyi ve farklı hissedeceksin.

hayy Allahim bunlar nasil insanlar ya soooardayim bu bir anne mi yaa ins kpss ile atanip kurtarirsin hayrli bir insanla tanisip evlenirsin Allh iyi insanlarla karsilastirsin

sen var olan olayı anlat babana ablanın yaptığını bilsin ama belli de etmesin. baban bostan korkuluğu falan değil bence sadece onlarla uğraşmak istemiyordur o kadar. Şimdilik tamamen konuşmazlık yapma. Sana daha çok odaklanır. nasıl bir insan olmak isterdin ilk önce bunu belirle. geçmişin gölgesinde yaşama. ve aşk manipülatörleri adlı kitap var 5 lira bile değildir o kitap ama sana onlara nasıl yaklaşman gerektiğini hakkında yol gösterebilir o kitabı muhakkak oku. illa ilişkide olman gerekli değil. Robert leahyl bilişsel terapi ve uygulamaları kitabını okumanı tavsiye ederim. ve her gün 4/4 nefes al 10 kez yaptıktan sonra ayak parmaklarını iki sn sık bırak bir tane 4/4 nefes al sonra yavaş yavaş uzuvlarını sık ve bırak tüm bedenin 15 dk alır. 2 ay devam et kendini daha iyi ve farklı hissedeceksin.
Ters tepki almaktan korkuyorum. Ailemin tavırı şöyle. Uç bir örnek olacak ama kardeşlerden biri diğerine tecavüz ediyor aile tecavüz edeni olsun o bizim yavrumuz diye bağrına basıyor psikolojilerinin bozuk olmasınıda bahane olarak ileri sürüyorlar mağdur olanıda kaderine terk ediyorlar. Tv de haberlerde de görüyoruz hep bu tip insanları. Ailemden ümidi kestim tek derdim artık artık belasından kurtulmak.
Kitap tavsiyeleriniz içinde çok tşkler mutlaka okuyacağım.

Babanızla aranız nasıl cok üzüldüm aile ici travmalar insanlari butun hayatlari boyunca etkiliyor. Ama size tavsiyem size zarar veren anneniz ve ablaniz bile olsa uzaklasmaniz en dogrusu. Baska bir sehirde is bulma olanaginiz yok mu evlendiginizdede destek degil köstek olacaklar soylediklerinize gore bir faydasi olmayacak ki allah sabir versin

Babanızla aranız nasıl cok üzüldüm aile ici travmalar insanlari butun hayatlari boyunca etkiliyor. Ama size tavsiyem size zarar veren anneniz ve ablaniz bile olsa uzaklasmaniz en dogrusu. Baska bir sehirde is bulma olanaginiz yok mu evlendiginizdede destek degil köstek olacaklar soylediklerinize gore bir faydasi olmayacak ki allah sabir versin
Babamda umursamaz biri ama en azından onlar gibi k tülük yapmıyor. Kpss ye hazırlanıyorum şu an ama yinede insanın zoruna gidiyor insanın başkaları yüzünden doğup büyüdüğü şehirden kaçması. Şu da var gitmek çözüm olmicak elalem bilmez ki nasıl insanlar olduklarını ben suçlu olurum uzaklaştığım için tanıştırsam o ayrı bir dert zaten.

Babamda umursamaz biri ama en azından onlar gibi k tülük yapmıyor. Kpss ye hazırlanıyorum şu an ama yinede insanın zoruna gidiyor insanın başkaları yüzünden doğup büyüdüğü şehirden kaçması. Şu da var gitmek çözüm olmicak elalem bilmez ki nasıl insanlar olduklarını ben suçlu olurum uzaklaştığım için tanıştırsam o ayrı bir dert zaten.
Tabikide zorunuza gidecektir baskalari dediginiz aileniz bide sizi cok iyi anliyorum. Ama baskalarinin ne dedigini dusunmeyin yeni bir hayat yeni insanlar size iyi gelir diye dusunuyorum. Ailedekilerin hepsine psikolojiniz bozuk demislerse zaten aile simdide kacmis oldugunuzu dusunse pekte bir onemi olmaz gibime geldi

Back
X