- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablana benim yorumumu okut lütfen.Evliyim ve evliliğimde şöyle mutlu oldum böyle mutlu oldum diyebileceğim tek anım yok.Sevgiliydik 10 ay sonra sözlendik,sözden 3 ay sonra nişanlandık,nişandan 5 ay sonra evlendik ve bu süreç zaman zaman yıpratsada insanı o telaş gercekten tatlı gelmişti ama evlendikten sonra neredeyse her gün keşke evlenmeseydim dedim.Ruhum beynim o kadar yoruldu ki artık ne gezmekten ne yemekten ne giyinmekten tat alıyorum.Hatta daha 3 ay olmadı çeyizlik havlularımın dantellerini söktüm.Ben mutsuzken yüzümü bunlara silmesemde olur dedim o an öyle düşündüm aldım makası söktüm.Her evlilik kötü olmaz değildir de ama ben keşke evlenmeseydim.Merhaba arkadaşlar. Ablam 27 yaşında ve bekar . Bekarligi kafasına çok takıyor. Sürekli herşeyi o konuya getiriyor. Çalışmıyor , her ne kadar baskı yapsakta iş bulmuyor evde oturuyor . Evlenen arkadaş ve akrabalarla neredeyse bağını kopartıyor ( sanırım birazcık kıskançlık yapıyor) artık onun bu durumu bizide çok yıprattı.
Çok asabi, memnuniyetsiz ve mutsuz. Kendisi için hic birşey yapmıyor, sanki evlilik herseymis gibi davranmaya başladı. Etrafındaki insanlarıda mutsuz ediyor .Bu zihniyeti yüzünden hatalarıda oldu . Sizlere sormak, danışmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyiz ailesi olarak bu depresif durumuna çok çok üzülüyoruz.