• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam

Iliskinin uzerinden cok uzun zaman gecmis , ve unutmamasi gercekten tuhaf..
Cokmu sey yasadilar acaba ondanmi unutamiyo ..
Yazik ama ggecelri aglayan bir insanin kalbi cani cok yaniyordur ..
Ablana destek.olmalisin yaninda oldugunu farketmeli.
O arkadasinlada gorusme bence , ablana hergun hatirlatmanin bir anlami yok.

Iliskinin uzerinden cok uzun zaman gecmis , ve unutmamasi gercekten tuhaf..
Cokmu sey yasadilar acaba ondanmi unutamiyo ..
Yazik ama ggecelri aglayan bir insanin kalbi cani cok yaniyordur ..
Ablana destek.olmalisin yaninda oldugunu farketmeli.
O arkadasinlada gorusme bence , ablana hergun hatirlatmanin bir anlami yok.

Evet ilk aşkı ve gerçekten çok seviyordu..Çok üzülüyorum ağlaması bile üzerken gece ağlaması hele..Hep hissettiriyorum ama bilmiyorum yinede eskide takılı kalmıs gibi :( Yok görüşmüyorum zaten...

Hemen öyle anlamlar yüklemedim hatta takıntı ihtimalinin agır oldugunu yazdım her ihtimali düşünerek..Kızla arkadaşlıgım 3 yıldır o kızın ablasıyla eski eniştenin ilişkisi 6 yıldır sürüyor,evet ablamda haklı zaten ona üzüldügüm için bende samimiyeti kestim hep kendimi onun yerine koymaya calıstım sonucta o cocugu hatırlayacak sürekli,kesinlikle hal değil çok üzülüyorum.Bende çünkü gözümün içine bakıyor bir arkadaşım aranızda husumetmi var dedi bende ondan sonra ablamla sevgilisinin ne kadar mutlu olduklarını bahsettim..Asla insanların özeline karışan birisi değilim tesadüfen oldu çantasını aldım ister istemez gördüm..

Şuan üzerine düşen ablana destek olmak. Zor dönemler geçirdiği ortada, Allah yardımcısı olsun.

Back
X